Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μια νέα Κατουνιώτισσα η Μπουμπούλη Παναγιώτα, υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ

Μπουμπούλη Παναγιώτα, Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

       Γεννήθηκα το 1983 στο Αγρίνιο Αιτ/νιας. Οι γονείς μου κατάγονται από την Κατούνα Ξηρομέρου Αιτ/νίας. Σπούδασα Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηθική Φιλοσοφία. Εργάζομαι ως αναπληρώτρια καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα είμαι ερευνήτρια φιλοσοφίας.  
    Ο λόγος που ασχολούμαι για πρώτη φορά με την πολιτική ενεργά είναι πρωτίστως η αγανάκτηση για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μου. Όσο σκοτώνονται δίπλα μας παιδιά, όσο άνθρωποι τρώνε από σκουπίδια , όσο οι νέοι άνθρωποι μαστίζονται από την ανεργία είναι χρέος μας να επαναστατήσουμε. Ο George Orwell έλεγε πως σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική.........



   Δεν υπάρχει χώρος για άλλα ψέματα. Τα ακούσαμε, τα πιστέψαμε, ενίοτε αδιαφορήσαμε,αλλά τώρα έχουμε χρέος όλων μας να αναζητούμε μόνο την αλήθεια. Το καράβι που λέγεται Ελλάδα αρχίζει να βουλιάζει και είναι χρέος προς τα παιδιά μας, να τους εξασφαλίσουμε την ασφάλεια εντός της χώρας μας. Όχι για να φτάσουν στο λιμάνι, αλλά για να μη σταματήσουν ποτέ να ταξιδεύουν.
     Δηλώνω ιδεολόγος, όχι πολιτικός. Θεωρώ πως η πολιτική στηρίζεται σε θεωρητικά σχήματα που ανάγονται ή μπορούν να αναχθούν σε ιδεολογίες και φιλοσοφικές θέσεις. Δεν υπάρχει έτοιμη λύση, υπάρχουν όμως ιδέες, υπάρχουν αξίες και ήθη. Μιλώντας φιλοσοφικά, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέα κοινωνικό συμβόλαιο, αντίστοιχο με αυτό του Ρουσσώ, ο οποίος διακήρρυττε πως θα πρέπει να βρούμε μια μορφή συνένωσης που θα υπερασπίζεται και θα προστατεύει το πρόσωπο και τα αγαθά κάθε μέλους με τη συλλογική δύναμη όλων και στην οποία κάθε άτομο, ενώ συννενώνεται με τους άλλους, δεν υπακούει κανέναν παρά τον εαυτό του και είναι ελεύθερος όπως πρίν. Σήμερα κρίνεται πιο αναγκαίο από ποτέ να συναφθέι ένα νέο ειλικρινές συμβόλαιο με το λαό, εφάμιλλο του συμβολαίου του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.
      Συνένωση, συνεργασία, διάλογος και πάνω από όλα ελευθερία. Ο λαϊκισμός, η ξενοφοβία, η παραπληροφόρηση δεν έχουν πλέον θέση στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά της χώρας μου, ως γυναίκα, εργαζόμενη και μητέρα, κατέρχομαι στις εκλογές ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ,  για να ακουστεί η φωνή του αγανακτισμένου νέου που κουράστηκε από τα ίδια πρόσωπα στην πολιτική σκηνή, από το ψέμα και πρωτίστως του νέου που έπαψε να ελπίζει... Καιρός να φτάσουμε εκεί που δε μπορούμε, γιατί ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

7 σχόλια:

  1. "...Ο George Orwell έλεγε πως σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική..."

    Tι δουλειά έχει η "αλήθεια" που είναι φύση και θέση "επαναστατική" με το ΠΑΣΟΚ που δεν υπήρξε ποτέ "αληθινό" και φυσικά καθόλου "επαναστατικό"??

    Το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε ένα λαϊκισμό που κατέστρεψε 2 ολόκληρες γενιές και η Ελλάδα θα το πληρώνει ακόμα πολύ στο μέλλον.
    Διόρισε εκατοντάδες χιλιάδες από κλαδικές του οργανώσεις ( ολος ο ΟΤΕ διορισμένος απο τον Γακια Παπαδημητρίου και τον Βερελή ).
    Έμαθε ένα ολόκληρο λαό να τεμπελιάζει στα καφενεία περιμένοντας τις αγροτικές επιδοτήσεις ως μάνα ουρανού για να αγοράσει εγχρωμη ΤV ,αλλα και για να ξεχαρμανιάσει σε κωλο-μπαρα με βουλγάρες και λοιπές βαλκάνιες φυλές.

    Είναι θράσος για έναςν νέο άνθρωπο όπως η υποψήφια Βουλευτής να μας αποκρύπτει ότι ο Λαϊκισμός είχε ονοματεπώνυμο και έδρασε ως διαρκές έγκλημα του ΠΑΣΟΚ πάνω στο πτώμα της Ελλάδας.

    Το Τσοβόλα δώστα όλα πληρώνουμε αγαπητή μου.

    Δεν θα ήταν κακό για την ιστορική δικαίωση της Ελλάδας να αφανιστεί πολιτικά το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές .....αλλά που τέτοια τύχη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα σωθήκαμε ! Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυο σκεψεις ερχονται στο μυαλο του καθενος μας όταν διαβαζουν ένα τετοιο σχολιο(για το πρωτο εννοω) η ότι δεν κατάφερες να βολευτεις και εσυ σε μια θεση και κατακεραυνώνεις αυτους που μπηκαν καπου(θυμιζει τον φανταρο που στον στρατο δεν παιρνει αδειες καιβριζει τους τυχερούς διοτι αν ειχε μεσον θα επερνε και αυτος τις αδειουλες του οποτε μελι γαλα) και δευτερον η ότι θες να κριτικάρεις το ΠΑΣΟΚ για την πολιτικη του .αλλα ενας λογικος ,εντιμος και μη κρυβομενος γραφει το ονομα του ούτως ώστε να ξερουν και οι τυχον επιθυμούντες να του ασκησουν κριτικη.Γραφεις λοιπον το ονοματακι σου αφοβα και λες αυτά που εχεις να πεις.Γιατι δεν νομιζω δικαιουσε να κριτικάρεις ένα κομμα και παραλληλα δε ολους τους ψηφοφόρους του μελη, στελεχη κλπ κρυβομενος----ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι σιγουρος οτι ο ανωνυμος 1:01 αφου δεν βολευτηκε με το λαικο Πασοκ ψηφισε Συριζα να βολευτει μιας και λαικιζε κ αυτο, τωρα που του ρην εφερε και ο Συριζα θα παει σε κανα Λαφαζανη παρεα με Φωτοπουλο να λαικισει παλι...δεν σου φταει το Πασοκ μονο αλλα και η λαικιστικη ψηφος σου που κοιτας την παρτη σου. Το Πασοκ απο το 10 προσπαθει αλλαζωντας μυαλα και πληρωνοντας τα λαθη του να πει την αληθεια και να πραξει με τη λογικη..εσυ τι σκοπους αντιπροσωπευεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέτε ρε πασοκια(σχολιαστές);

    Επειδή το Πασοκ προσπαθεί από το 10 να αλλάξει θα το βαφτίσουμε στην κολυμπήθρα του Σιλωαμ για να αποκαθαρθει;

    Δεν είστε στα καλά σας .!!!
    320 δις χεος ,διαφθορά και αναξιοκρατία μέχρι το μεδούλι,μια κοινωνία εθισμένη στην μίζα και στο τίποτε και απλά τραβάμε μια γραμμή και λέμε παρακάτω ....με το τέρας πολιτικής διανοιας Φώφη που άμα δεν είχε επώνυμο σαν αυτό του πατέρα της δεν θα διοικούσε ούτε τυροπιτάδικο;

    Αλί και τρισαλι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Ξηρομερο δεν προκειται να δουμε προκοπη.
    Μας λεει η κ. Μπουμπουλη πολυ καλες αποψεις και μεις , δεν θελουμε ουτε ν' ακουσουμε αυτα τα σωστα που λεει.
    Ολοκληρη φιλοσοφια αναπτυσει και μεις στεκομαστε αποτρεπτικα και καχυποπτα.
    Μην προκοψει κανενας. Μας τρωει η ισχυρογνωμοσυνη του Ξηρομερου.
    Ντροπη μας ....
    καλη επιτυχια στον αγωνα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενώ ο δικος σου τι διοικεί αγαπητε ; μπορεις να πεις ; τσιπουραδικο η αμπελωνα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο