Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Βόμβα Μητρόπουλου: Οι συντάξεις θα καταβάλλονται σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

 Οι συντάξεις θα μειώνονται σε σχέση με την ακίνητη περιουσία!!!!!
        Τάραξε τα νερά στην εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε πως στο τρίτο μνημόνιο περιλαμβάνεται το νομοθέτημα σύμφωνα με το οποίο οι συντάξεις θα καταβάλλονται σύμφωνα με την ακίνητη περιουσία.

Συγκεκιμένα είπε: «Το τρίτο μνημόνιο έχει τρεις ρήτρες. Ρήτρα ιδιοκτησίας, ρήτρα απαρέγκλιτης εφαρμογής, ρήτρα απαγόρευσης διατύπωσης εναλλακτικού προγράμματος. ....
«Είναι το μοντέλο Ασυτραλίας και Νέας Ζηλανδίας αυτό το μοντέλο καταβολής συντάξεων» συμπλήρωσε, ενώ σε ερώτηση για το χρόνο ισχύος είπε: «Πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τον Οκτώβριο και δική μου εκτίμηση είναι ότι θα ισχύσει για όλους τους ασφαλισμένους».
Ο κ. Μητρόπουλος συμπλήρωσε: «Όπου λειτούργησε αυτό το σύστημα, όσοι έχουν περιουσία παίρνουν ένα συνταξιοδοτικό επίδομα και όλα τα υπόλοιπα μειώνοντται σε σχέση με το ποσοστό της περιουσίας. Όλοι θα παίρνουν το επίδομα όπως οι Αυστραλοί και οι Νεοζηλανδοί. Θα ισχύει δυστυχώς για όλους. Είναι το πιο αντικοινωνικό που έχω δει».

πηγή:  http://newpost.gr

1 σχόλιο:

  1. Πρεπει να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι αυτό είναι αντικοινωνικό για τη χώρα μας, για την Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία είναι απολύτως αποδεκτό και κοινωνικά δίκαιο. Στις χωρες αυτές δεν υπάρχουν εισφορές σε ταμεία. Υπάρχει συστημα υγείας χωρίς φακελάκι και όλα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Πληρώνεις τα φάρμακα αναλογία με τη συμμετοχή σου- υπάρχει φορολογία για όλους και όλα 11% -δεν υπάρχει φοροδιαφυγή- υπάρχει συνείδηση φόρου απο τους πολίτες και το κυριότερο υπάρχει εργασία (ποσοστό ανεργίας 5%)!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο