Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ν. Νυφούδης: Τα προβλήματα στη χώρα έχουν ονοματεπώνυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ



"Όχι στην αποχή" επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης στις τελευταίες του συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα, τόνισε αρχικά πως τα προβλήματα στη χώρα έχουν ονοματεπώνυμο, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν 40 χρόνια αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το τελευταίο 6μηνο όσο και για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για την ρητορική μίσους που πότισε το πολιτικό σύστημα. ....

"Πόσο αφελείς μπορεί να θεωρεί τους νεοέλληνες ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός έφερε το μνημόνιο. Πως λέει ότι δεν το στηρίζει;" τόνισε  υποστηρίζοντας ότι το Ποτάμι πρέπει να επιβραβευθεί για την συνέπεια στις απόψεις και τη στάση του.

Ερωτώμενος για την συμμετοχή ή όχι του Ποταμιού στη νέα κυβέρνηση σημείωσε πως "Ποτέ δεν είπε το Ποτάμι ότι θέλει να είναι στην κυβέρνηση για να πάρει υπουργεία. Θα στηρίξει την σταθερότητα μιας κυβέρνησης, χωρίς να ζητήσει υπουργεία. Το Ποτάμι έχει μια ομάδα στελεχών που μπορεί την επόμενη μέρα να προσφέρει αν της ζητηθεί".

Σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Εγνατίας Τηλεόραση με τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου, ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης τόνισε ότι το Ποτάμι πρέπει να είναι τρίτο κόμμα για να είναι "Πυλώνας σταθερότητας στην επόμενη Βουλή" προσθέτοντας ότι σταθερότητα θέλει και η επόμενη κυβέρνηση.

Τέλος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Πεκλάρη και Ασπασία Βούζη ο Ν. Νυφούδης σχολίασε πως τα στελέχη του Ποταμιού εστιάζουν στο να κατανοήσουν οι πολίτες πως όποιο κι αν είναι πρώτο κόμμα χρειάζεται ένας ισχυρός πόλος, και το ρόλο αυτόν μπορεί να τον παίξει μόνο το Ποτάμι.

"Η Ελλάδα είναι εγκλωβισμένη μεταξύ καπιταλιστικού και κομμουνιστικού συστήματος. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι διπλό: από τη μια απουσιάζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις που θα προσφέρουν εργασία στους νέους μας, οι οποίοι έχουν τη μόρφωση και τα εφόδια, καταπολεμώντας παράλληλα την αιμορραγία της μετανάστευσης, και από την άλλη -αν και δεν έχουμε αποδεχθεί αυτό το μοντέλο λειτουργίας- δεν έχουμε καν δημιουργήσει κίνητρα για την ανάπτυξη των μικρότερων επιχειρήσεων" πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο