Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Αναβολή κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)

Για την καλύτερη επιτυχία της Λαχειοφόρου Αγοράς, η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) της 16ης Μαϊου 2009 αποφάσισε ομόφωνα την μετάθεση της ημερομηνίας κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου από το οποίο θα προκύψει ο τυχερός που θα κερδίσει το αυτοκίνητο (μάρκας HYNDAI j 10) για την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της ΤΡΙΤΗΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009.
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) πραγματοποιεί την Λαχειοφόρο αγορά για τη στήριξη των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων και κάνει έκκληση στα Μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας, σε όλους τούς Ξηρομερίτες και τούς φίλους της να ενισχύσουν όσο περισσότερο μπορούν τη Λαχειοφόρο Αγορά για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσόν που χρειάζεται για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της, να ενισχύσει τον αγώνα της για τον τόπο μας και να δυναμώσει τη πολιτιστική της δράση.
Η τιμή του λαχνού είναι 5 ευρώ. Το αυτοκίνητο θα κερδίσει ο τυχερός που τα 4 τελευταία ψηφία του λαχνού του, θα συμπίπτουν με τα 4 τελευταία ψηφία του πρώτου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου που θα κληρωθεί την ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009. Μπορείτε να προμηθευτείτε μπλοκ και λαχνούς από τα γραφεία της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., Πατησίων 5, 4ος όροφος, Αθήνα, τηλ. 210-52 32 676, από τα Μέλη του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ενισχύστε τη Λαχειοφόρο αγορά της Ομοσπονδίας μας.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο