Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Νέα πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας.


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν από κοινού στελέχη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου, την Πέμπτη 14 Μαΐου προκειμένου να ενημερωθεί ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού για μια σημαντική συνεργασία που πραγματοποιείται ανάμεσα στην τράπεζα και τον φορέα. Πρόκειται για ευέλικτα δανειακά προγράμματα κεφαλαίου κίνησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που παρέχονται σαν ένα πρόσθετο εργαλείο με τα δάνεια του ΤΕΜΠΜΕ στα οποία συμμετέχει άλλωστε και η Εθνική Τράπεζα. Στη συνέντευξη τύπου την Εθνική Τράπεζα εκπροσώπησε ο περιφερειακός διευθυντής της κ. Ευθύμιος Φαλτάκας, ο διευθυντής του κέντρου χρηματοδοτήσεων της τράπεζας κ. Χάρης Παπακώστας και ο διευθυντής του καταστήματος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαθανασίου.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής εξήρε το ρόλο της συγκεκριμένης τράπεζας κατά τη διάρκεια της κρίσης και τόνισε ότι είναι χαρά για τα Επιμελητήρια όλης της χώρας αλλά και αυτό της Αιτωλοακαρνανίας που θα συνεργαστούν με μια τράπεζα τόσο μεγάλου βεληνεκούς όπως η Εθνική, που όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο