Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Πραγματοποιήθηκε το 21ο Αντάμωμα Βαλτινών στη θέση Μπαχούνια της Βαρυμπόμπης.






Πραγματοποιήθηκε στην όμορφη τοποθεσία στα Μπαχούνια στο Τατόι, την Κυριακή 24 Μαίου 2009 από το πρωί, το φετινό αντάμωμα των Βαλτινών και ήταν αφιερωμένο στο περιβάλλον που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου (ΟΣΥΒΑ). Βαλτινοί και Αιτωλοακαρνάνες από διάφορα μέρη της Αττικής, έδωσαν δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις, ενώ ο κύκλος των εκδηλώσεων έκλεισε με το χορό για το κοινό. Το αντάμωμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου, είναι μια εκδήλωση που ξεχωρίζει μέσα στην άνοιξη, γιατί αποτελεί αφορμή για να συναντηθούν στον ίδιο χώρο όλοι και οι 16 Βαλτινοί σύλλογοι. Στον καταπράσινο χώρο, σε μια κατάφυτη έκταση, στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε παραδοσιακή ορχήστρα που αποτελείται από τους: Δημήτρη Χαρδαλιά (κλαρίνο), Κώστα Σταματογιαννόπουλο (αρμόνιο), Θύμιο Σταματογιαννόπουλο (κιθάρα) και Νίκο Βλαχοδήμο, Αντώνη Καραλή (τραγούδι).
Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ, Νίκος Γερομήτσος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στην εκδήλωση λέγοντας πως είναι η κορυφαία του συλλόγου, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Την εκδήλωση απόλαυσαν από κοντά οι δεκάδες επισκέπτες του ανταμώματος, το οποίο κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.
Στο αντάμωμα παραβρέθηκαν: Οι βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης, Θάνος Μωραίτης, Σοφία Γιαννακά, η Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Έφη Λαχανά-Στεργίου, ο δήμαρχος Ινάχου Αθανάσιος Τορουνίδης, η αντιδήμαρχος Ινάχου Έφη Καρδαρά, οι π. βουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιάννης Καρακώστας, ο πολιτευτής Μάκης Παράσχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλυζίας Νίκος Μήτσης, ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Πάνος Χολής, ο ταμίας της ΠΑΝ.ΣΥ Τάκης Κοθρούλας, ο πρόεδρος ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου και το μέλος του Κ.Σ. Άγγελος Μηλιώνης, κ.α.
FOTO: photo art angelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο