Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η Νομαρχία συμμετείχε στο Τουριστικό Πανόραμα με στόχο την προβολή της φύσης, της ιστορίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και των προϊόντων του νομού.Για μια ακόμη φορά η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας σε Τουριστική Έκθεση προκάλεσε τα εγκωμιαστικά σχόλια ειδικών και χιλιάδων επισκεπτών του περιπτέρου.
Πρόκειται για την συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση 14ο «Τουριστικό Πανόραμα» που πραγματοποιήθηκε στην Ανθούσα Αττικής (εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS) από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2009.
Το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Μαρκόπουλος, η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα τουρισμού κ. Άντζελα Γκερέκου, νομάρχες, δήμαρχοι εκπρόσωποι συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας και πλήθος κόσμου.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος ο οποίος, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
«Συμμετέχουμε στο Τουριστικό Πανόραμα και φέτος. Σε μια περίοδο που είναι έντονη η κρίση που αντικατοπτρίζεται και στη μικρότερη συμμετοχή φορέων του τουρισμού στην έκθεση.
Όμως εμείς επιμένουμε. Επιμένουμε γιατί έχουμε ένα τόπο με πάρα πολλά χαρίσματα, μια Αιτωλοακαρνανία που είναι τόπος φιλημένος από τον θεό, όπως καθιερώθηκε πλέον να λέγεται.
Προβάλουμε τις δυνατότητες του τόπου μας, τις ομορφιές του, τα πλεονεκτήματά του και καλούμε τους Έλληνες αλλά και τους ξένους να επισκεφθούν την Αιτωλοακαρνανία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο