Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο Χρίστος Βερελής.

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα γνώρισε στον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα, ο εκλεγείς με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας Χρίστος Βερελής.
«Ευχόμαστε η απόφασή του αυτή να είναι η σωστή» δήλωσε ο Δ. Σιούφας ανακοινώνοντας στο σώμα την παραλαβή της σχετικής επιστολής από τον κ. Βερελή.
Τη θέση του κ. Βερελή στο Κοινοβούλιο αναμένεται να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στον ίδιο νομό Ανδρέας Μακρυπίδης.
Ο Χρίστος Βερελής ανακοίνωσε την παραίτησή του εκφράζοντας τη διαφωνία του με όσα διαδραματίζονται το τελευταίο καιρό στο πολιτικό προσκήνιο σχετικά με σκάνδαλα.
«Καταλύτης της διαφάνειας θέλω να είμαι εγώ» δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ σε γραπτή δήλωση του σημειώνει μεταξύ άλλων:
«Τα σκάνδαλα βαραίνουν το τόπο. Η πολιτική σήμερα όχι μόνο δεν εμπνέει τους έλληνες, αλλά η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω από αυτήν αποτελεί άλλοθι για τον κυνισμό που έχει παγιδεύσει τη χώρα
Και ο κ. Βερελής προσθέτει: «Υπάρχει ένα εικαζόμενο σκάνδαλο. Το ζήτημα ΜΑΝ. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο γνωστό. Και όμως άρχισε αμέσως από στρατευμένους και πρόθυμους κονδυλοφόρους η κατασκευή του σκηνικού για το κυνήγι της 7ης Ιουνίου.»
Σε άλλο σημείο της δήλωσής του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Ελπίζω γρήγορα να υπάρξει απάντηση σε όλα από την πρόοδο της έρευνας στη Γερμανία και η ελληνική Δικαιοσύνη να σπεύσει ανεξάρτητη και ανυπάκοη σε εντολές και σχεδιασμούς πολιτικής ιδιοτέλειας. Αλλωστε έχω την πεποίθηση ότι σε πολύ λίγο διάστημα όλα αυτά θα φαίνονται μικρά και άθλια. Δεν με βαραίνει τίποτα, δεν με φοβίζει τίποτα.»
Πηγή: http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο