Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης, το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησε στα Χανιά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.


Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις επικείμενες Ευρωεκλογές χαρακτηρίζοντας δημοψήφισμα την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και για την χώρα μας.
Το μήνυμα των Ευρωεκλογών είναι η ανατροπή των συντηρητικών πολιτικών και η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση απορρίπτοντας τον νεοφιλελευθερισμό για τα αδιέξοδα που δημιούργησε μέσω της οικονομικής κρίσης σε Ευρωπαϊκό, διεθνές και εθνικό επίπεδο..
Πρότεινε στους πολίτες να συσπειρωθούν και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ για να υπάρξουν ξανά πολιτικές με κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, με έλεγχο και κανόνες στην αγορά, με αρχές, ιδέες και αξίες και με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Αναφέρθηκε στην πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. που για πέντε (5) χρόνια έχει φέρει τους Έλληνες πολίτες σε απόγνωση και την χώρα σε αδιέξοδα και στο περιθώριο των Ευρωπαϊκών εξελίξεων, συνεχίζει τον εμπαιγμό των αγροτών με υποσχέσεις και επιταγές χωρίς αντίκρυσμα, διατηρώντας άλυτα τα πολλά και δίκαια αιτήματα των αγροτών και γι αυτό οι αγρότες της Κρήτης βρίσκονται ξανά σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Η εγκατάλειψη της υπαίθρου, η ανάλγητη, σκληρή και αντιλαϊκή εισοδηματική πολιτική για εργαζόμενους, μισθωτούς, συνταξιούχους, ή έξαρση της ακρίβειας, η ανασφάλεια των πολιτών, η αδιαφάνεια, η διαφθορά και τα σκάνδαλα, είναι τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν την πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. στο σύνολό της.
Αυτή η πολιτική δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχισθεί, δεν πάει άλλο. Έχουμε χρέος να αποκαλύψουμε αυτήν την πολιτική και να ανατρέψουμε την Κυβέρνηση της Ν.Δ. που εφαρμόζει αυτήν την πολιτική. Οι Ευρωεκλογές στις 7 Ιουνίου είναι η αρχή ανατροπής αυτής της πολιτικής και της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο