Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ζώγας Νικόλαος Η Αλήθεια απέναντι στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση για τα ΤΠΣ




Ζώγας Νικόλαος   Η Αλήθεια απέναντι στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση για τα ΤΠΣ   


Οι Παραμυθατζήδες, οι Λαοπλάνοι και οι Προπαγανδιστές 2 μέρες τώρα κανιβαλίζουν, στην προσπάθεια τους να κουκουλώσουν όπως όπως την Ανικανότητα τους και να περισώσουν αν μπορούν την Αξιοπιστία τους η οποία χάθηκε στο φάσμα των συνεντεύξεων και των σέλφι!!!!!....

Επειδή τα γραπτά μένουν, παραθέτω στους Δημότες την ανάρτηση μου σχετικά με τα όσα ακριβώς έγραψα για την Β´ ΦΑΣΗ των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ) στις 6/1/22.

Επομένως για τα ΦΕΡΕΦΩΝΑ που εκπροσωπούν αυτήν την Δημοτική Αρχή και που προσπαθούν παντοιοτρόπως να Βαφτίσουν το ψάρι κρέας, παραποιώντας την αλήθεια με σκοπό την Πλάνη των Δημοτών, τους αφήνω στη δυστυχία τους και στην μοναξιά τους!!!

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι αυτός ο τόπος από κάτι τέτοιους Βασανίζεται χρόνια επιβεβαιώνοντας τις « ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΤΩΝ»!!!!!!

Αγαπητοί Δημότες η Αλήθεια είναι ότι το Υπουργείο στην Γ´ ΦΑΣΗ εντάσσει 76 Δήμους σε όλη την χώρα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας να καταθέσουν τους φακέλους με τις προμελέτες και τις μελέτες, ή από δικούς τους πολιτικούς μηχανικούς ή από γραφεία μελετητών.

ΣΕΡ ΠΟΛΥΖΟ,
ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ!

Θα περίμενε κανείς από εσάς εάν σας διακατέχει κάποιο ίχνος Σοβαρότητας και Αξιοπρέπειας (αλλά που χάθηκαν η Σοβαρότητα και η Αξιοπρέπεια για να την βρείτε εσείς;) να ζητήσετε Συγνώμη, πρώτα από τους Δημότες και έπειτα από τους Δημοτικούς Συμβούλους γιατί χάσαμε την Β´ ΦΑΣΗ όπου δεν θέλατε να παραδεχτείτε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ και ακόμα και τώρα προσπαθείτε να κάνετε με ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Ευτυχώς όμως που το Υπουργείο μας δίνει την δυνατότητα να ενταχθούμε στην Γ´ΦΑΣΗ !

Εύχομαι να μην χαθεί και αυτή η ευκαιρία, για το καλό του τόπου μας και να καταφέρουμε έστω και τώρα να υλοποιηθούν τα (ΤΠΣ) στις 3 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας!

Με εκτίμηση και σεβασμό στα πρόσωπα όλων των Δημοτών
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος


Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες

Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες που ακούστηκαν μέσα στο Δ.Σ. αλλά και σε αυτές που στην συνέχεια δημοσιεύτηκαν σε μπλόγκ, όπου εσκεμμένα ακούστηκε ΜΟΝΟ η φωνή του Αντιδημάρχου των μεγάλων έργων Σερ Πολύζου!

Δικαίωμά του, δικό του είναι το μπλόγκ και μπορεί να γράφει ότι θέλει, αλλά κύριοι δεν πάτε έτσι τον τόπο μπροστά αλλά 200 χρόνια πίσω.

Και αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία και Αξιοκρατία αλλά αυτό σημαίνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Αγαπητοί Δημότες θέλω ΕΣΕΙΣ να σχηματίσετε άποψη για το ΠΟΙΟΣ λέει Αλήθεια, ΠΟΙΟΣ λέει ψέματα και ΠΟΙΟΣ παραπληροφορεί!

Στην Συνεδρίαση που έγινε την περασμένη Τρίτη 4-1-2022,

Ο Ενημερωμένος Αντιδήμαρχος των μεγάλων Έργων ΣΕΡ Πολύζος σκέφτηκε να κάνει ένα διάλλειμα από τα sites (σάιτ) και ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζώγας παραπληροφορεί τους Δημότες.

Και όπως ήταν φυσικό ο Πρόεδρος με μεγάλη προθυμία του έδωσε τον λόγο αν και ήταν εκτός θέματος συζήτησης με βάση τον κανονισμό του Δ.Σ. που ο Πρόεδρος πασχίζει τόσον καιρό να τον τηρούμε, κλείνοντάς μας τα μικρόφωνα διότι βρισκόμαστε εκτός θέματος .

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μου ανέφερα ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έκανε τα απαιτούμενα ώστε να καταφέρει να ενταχθεί στο χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και έτσι η ευκαιρία χάθηκε, και ΟΧΙ όπως ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ: ήταν ο μόνος Δήμος που δεν έκανε τίποτα μένοντας απ έξω ενώ όλοι οι άλλοι Δήμοι εντάχθηκαν!

Ο Σερ Πολύζος παρουσίασε την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. τον Ιούνιο του 2020 για τη συμμετοχή του Δήμου στο Χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, προβάλλοντάς με ως ψεύτη που παραπληροφορώ τους Δημότες!

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα Ναι και με την δική μου ψήφο! Δεν το αμφισβήτησα αυτό ποτέ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕΡ ΠΟΛΥΖΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ; ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΤΑΝ.



Εάν όμως έγινε η αίτηση με την Προμελέτη για την Συμμετοχή ένταξης του Δήμου μας στην Β΄ΦΑΣΗ:

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΥΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ).

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Με τιμή

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος

16 σχόλια:

  1. κ Ζώγα ? εσύ ήσουνα ο συντάκτης αυτής της ανακοίνωσης ?
    ή ήταν κάνενας , άσχετος ?


    Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

    Η Δήλωση που κατέθεσαν οι 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Δευτέρα 16 Μαΐου και αφορά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2022 …


    ΔΗΛΩΣΗ
    Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία , το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός συντάσσονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι κατόπιν παρεμβάσεων στην και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.....
    Διαβάστε περισσότερα »

    Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι στα πλαίσια του νόμου ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου .

    Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος , αντί να εναρμονιστεί με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία λήφθηκε κατά πλειοψηφία άρα αντιπροσωπεύει και την πλειοψηφία των δημοτών , εμμένει αδικαιολόγητα στην απόφαση του να προχωρήσει με διαδικασίες απευθείας αναθέσεων και διαπραγμάτευσης σε έργα βιτρίνας και μάλιστα με εργολάβους της αρεσκείας του.

    Θεωρούμε ότι οι συγκεκριμένη πολιτική δεν συνάδει με το νόμο και την ηθική τάξη και τούτο διότι , σύμφωνα με την μελέτη που έχει συνταχθεί , θα εκτελεστούν έργα βιτρίνας και όχι τέτοια που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση των δημοτικών κοινοτήτων σε θέσεις και σημεία που συνεχώς πλήττονται από θεομηνίες.

    Η πρόταση μας είναι ότι θα πρέπει τα χρήματα να διατεθούν σε πραγματικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για τοποθεσίες που πράγματι το έχουν ανάγκη και κυρίως αυτές που πλήττονται επανειλημμένα από έντονα καιρικά φαινόμενα.

    Για την αλλοπρόσαλλη αυτή πολιτική και την άνευ λόγου εμμονή στο συγκεκριμένο θέμα ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή στους πολίτες και δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από την συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Ερωτόκριτος Γαλούνης (Επικεφαλής Παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης)

    Γαζέτας Παναγιώτης

    Κακούρης Ηλίας

    Καρφής Θωμάς

    Ρετούλης Θωμάς

    Σταικος Παναγιώτης ( Επικεφαλής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου)

    Ζορμπάς Ιωάννης

    Κολοβός Χρήστος

    Γεωργούλας Κωνσταντίνος (Ανεξάρτητος)

    Γκόλιας Παναγιώτης (Ανεξάρτητος)

    Ζώγας Νικόλαος (Ανεξάρτητος)

    Λαινάς Κωνσταντίνος (Ανεξάρτητος)

    Λιβάνης Θεόδωρος (Ανεξάρτητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπαρχουν φασεις αιτησεων αλλα φασεις ενταξεων με κριτηρια του υπουργειου
    ολοι οι δημοι κανανε αιτηση
    μαθε επιτελους τα θεματα

    εκανες 3 μερες να απαντησεις και λες ανοησιες για να καλυψεις μια ανοησια που πεταξες για να πεις κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Νικολάκη μην εκτίθεσαι άλλο , εκανες λάθος ζητά συγνώμη η κάτσε στα αυγά σου και μην βγάζεις ανακοινώσεις. Εκτίθεσαι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε νικο ολοι είχαμε διαβασει τι είχες γραψει , οτι χαθηκαν τα ΤΠΣ , ζητα συγνωμη και ασε τους λαικισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσένα σ ενδιαφέρει ο συντάκτης της ανακοίνωσης ή το περιεχόνό της και η συμπεριφορά του δημάρχου που κόβει και ράβει το κανονισμό σύμφωνα με το μπόι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζωγα εισαι για τα παγκυρια. Άσχετος και αυθαδης. ΔΕΝ έχεις ούτε την αξιοπρέπεια να παραδεχτείς ότι έγραφες κουταμάρες και το χειρότερο επανέρχεσαι . τι ψηφίζει ο κόσμος Θεέ μου; τουλάχιστον ο Πολύζος ειναι sir σε αντίθεση με σένα που σαι άξεστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του τα γράφει η κοπέλα που τα γράφει και του αλουνού μπουμπουκιού, Τ'μπάζα. Και ώς συνήθως λαϊκισμοί και εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακατάλληλες και επικίνδυνες οι 14 παιδικές χαρές του Δήμου. Εντολή Πολύζου να σφραγισθουν άμεσα. Και τα 212.000 ευρώ που δόθηκαν για τη συντήρηση τους; Σε ποια τσέπη πήγαν; Να χαίρεσθε Δημαρχους καιΑντιδημαρχους και να πληρώνετε κανονικά τις υποχρεώσεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νικολακι εισαι για τα μπαζα , ζητα συγνωμη δεν ξερεις τι γραφεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάει κι ο Ζωγας! Έμαθες να γράφεις το όνομα σου ή ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενημερώσου πρώτα και μετά γράψε 1:46. για πες εσύ πουξέρεις η 400000 επί Γαλουνη που πήγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κείμενο δεν έχει αρχή μέση μέση και τέλος …αυτός που το γράφει είναι δημοτικός σύμβουλος ; Ποιος είναι ο ΣΕΡ Πολύζος ; Ακόμα και έχει κάπου δίκιο χάνεται μέσα στις ύβρεις και στις ειρωνίες …δεν έχει κάποιον μορφωμένο στη Παλαιομανινα να καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρεταλια του γαλουνη όση λάσπη και να ρίχνετε μια τρύπα στο νερό κάνετε την απάντηση θα την πάρετε στις εκλογές πάλι για να τελειώνουμε με εσάς τα απολιθώματα του καταστροφέα γαλουνικου συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεγάλη ξεφτίλα σας έφαγε η κακομοιριά η φαγωμαρα η ρουφιανια η διάσπαση μεταξύ σας ότι τό χειρότερο για το καλό του τόπου μας , ενότητα για νά γίνει κ κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο