Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Βασικά μαθηματικά, που ευτυχώς ισχύουν σε όλο τον κόσμο τα ίδια για να μπορούμε να συνεννοούμαστε.

 

Όταν θες να συγκρίνεις απόλυτο ύψος επιπρόσθετων χρηματοδοτήσεων δύο διαφορετικών δημοτικών περιόδων, που αναφέρονται όμως σε διαφορετικό χρονικό εύρος, για να βγάλεις συμπεράσματα σε σχέση με την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα, όπως κάναμε εμείς συγκρίνοντας χρηματοδοτήσεις 5 χρόνων της περιόδου του κ. Γαλούνη, με χρηματοδοτήσεις 2,5 χρόνων του κ. Τριανταφυλλάκη (δείτε εδώ), συγκρίνεις με αναγωγή στη μονάδα του χρόνου, το αυτονόητο δηλαδή,.....
Διαβάστε περισσότερα »
όπως κάνουν όλοι σε όλο το κόσμο που θέλουν πραγματικά να συγκρίνουν και όχι να ξεγελάσουν και ναι η διοίκηση του κ. Τριανταφυλλάκη έχει ξεπεράσει κατά πολύ την διοίκηση του κ. Γαλούνη και αυτό θα φανεί με την συμπλήρωση της 4ετίας Τριανταφυλλάκη, που αν συνυπολογίσουμε ότι εκκρεμούν χρηματοδοτήσεις 20 εκατ. ευρώ, το συμπέρασμα μας, με την ορθή σύγκριση με αναγωγή στη μονάδα του χρόνου, ότι δηλαδή έχει ξεπεράσει κατά πολύ την αποτυχημένη περίοδο του κ. Γαλούνη, θα επαληθευτεί 100%.
Μάλιστα η τελική εικόνα των χρηματοδοτήσεων των 4 χρόνων της διοίκησης του κ. Τριανταφυλλάκη, θα απέχει πάρα μα πάρα πολύ από το φτωχό αποτέλεσμα της αποτυχημένης και χαμένης 5ετίας της διοίκησης του κ. Γαλούνη και αυτό θα αποδειχτεί σύντομα.
Επίσης για όλες τις χρηματοδοτήσεις της περιόδου Τριανταφυλλάκη, επισυνάπτουμε σε ξεχωριστή στήλη στον πίνακα μας, τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο του επίσημου εγγράφου όπου εγκρίνεται η χρηματοδότηση, ώστε να φαίνεται η ημερομηνία έγκρισης και σε ποια δημοτική περίοδο αντιστοιχεί, όπου αυτό το στοιχείο, όσο και να θέλουν κάποιοι δεν αλλάζει.
Τελειώνοντας, ξέρουμε ότι παραδόξως και ακατανοήτως στενοχωρεί και θλίβει κάποιους να βλέπουν να έρχονται πλέον ικανοποιητικές χρηματοδοτήσεις στο Δήμο Ξηρομέρου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρξει προσπάθεια για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά για αυτή την στενοχώρια και θλίψη, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ούτε να βοηθήσουμε.
Κάποιοι νοσταλγούν, υπεραμύνονται και υπερασπίζονται τις αποδόσεις του κ. Γαλούνη. Εμείς θεωρούμε ότι ζήσαμε μία χαμένη και φτωχή 5ετία, παρότι η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αύξησε τις χρηματοδοτήσεις και στήριξε τη τοπική αυτοδιοίκηση από το 2017 και έπειτα, όπου τα οικονομικά της πατρίδας μας βελτιώθηκαν.
Εν κατακλείδι τόσο τα χρήματα, όσο και τα έργα, ανήκουν στους πολίτες ανεξαρτήτου δημοτικής αρχής....
mytikaspress

13 σχόλια:

  1. Η πολιτική μου άποψη είναι ότι νύν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας, δέν θα ήθελαν να γίνουν τεχνικά έργα στο δήμο μας για λόγους μικρο-παραταξιακούς.
    Και ενδεικτικά μπορεί να αναφερθει η αδικαιολόγητη και ανεξήγητη ομαδική απουσία των, απο την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας-συνεδρίαση με θέμα δημοτική απόφαση για την ενταξη του πολύ σημαντικού τεχνικού εργου-βιολογικού καθαρισμού- έργο περιβαλλοντικής αναβάθμισης σε περιοχές της δημοτικής ενότητας Αλυζιας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψεύτη μυτικα πρες
    Πινόκιο
    Έργα γαλούνη όλα είναι
    Ένα τίποτα κάνατε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο Γαλουνης τα ξεκίνησε όλα αυτά τα έργα
      Ο Τριανταφυλλάκης είναι μόνο για τις φωτογραφίες

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ
    ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ο Αρετάκιας έχει και μία μοναδική πρωτιά. Απεντάχθηκε στη θητεία του τον Φεβρουάριο του 2015 ο βιολογικός της Αλυζίας 4.187.173,49 ευρώ. Δεν το ξέρετε; Δεν το λένε αυτό το κατόρθωμα του οι κολλητοί του που ξεβολεύτηκαν;
    Άρα έχει και αφαιρέσεις στις εντάξεις του Γαλούνη και άρα μάλλον ο Τριανταφυλλάκης τον έχει περάσει κατά πολύ τον Γαλούνη μέσα σε 2,5 μόλις χρόνια και σε λίγο θα τον έχει σκίσει μιας και θα φτάσει 30 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δουλεύει, πήρε ειδικούς συνεργάτες μηχανικούς και όχι γραμματείς και δεν έχει άλλους 6 ψηφοφόρους του να παρασιτούν στο δημαρχείο και να πληρώνονται ξύνοντας τα νύχια τους.
    Η απόδειξη.
    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A08%CE%A7%CE%A6-%CE%933%CE%98?inline=true
    Άλλο ένα λάθος, τα γήπεδα Κανδήλας και Μύτικα εντάχθηκαν στο Φιλόδημος ΙΙ στις 2 Δεκεμβρίου 2019 με 370.688,58 €, άρα πρέπει να αφαιρεθεί και αυτό. Γι αυτό το έργο άλλοι έτρεξαν και κόπιασαν και ο Γαλούνης δεν έκανε τίποτα. Υπάρχουν μάρτυρες πάνω από 5 άνθρωποι.
    Η απόδειξη.
    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%96%CE%9D%CE%A646%CE%9C%CE%A4%CE%9B6-%CE%98%CE%A9%CE%A9?inline=true
    Άλλοι λένε ψέματα και έχουν γίνει θύματα του Γαλούνη και των παρασίτων του. Με τις αφαιρέσεις πάει 8.187.085,95 ευρώ.
    Τον πέρασε κατά πολύ σε 2,5 χρόνια ο Τριανταφυλλάκης τον Γαλούνη ναι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεεεε γελαει ο κοσμος με σας ρεεεεε ξεκαβαλατε ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άρα μας λέτε να περιμένουμε τον Γαλουνη για δήμαρχο. μακάρι να γίνει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί όλα αυτά που έκανε ο δήμαρχος δεν τα έκανε ο προηγούμενος δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα τίποτα κάνει ο τωρινός δήμαρχος
      Μόνο για φωτογραφίες είναι
      Όλα είναι του Γαλουνη
      Αυτός τα ξεκίνησε

      Διαγραφή
  8. Σε φαντάζομαι Τριανταφυλλάκη πάνω στο ποδήλατο να τρέχεις μόνος σου μπροστά, κι αντί να κοιτάς τον τερματισμό, να λοξοκοιτάς πίσω σου και να φεύγεις στη στροφή. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι διαφορές ειναι χαοτικες ,μιλαμε για ενα δημαρχο διαμαντι με ενα πρωην δημαρχο μαυριλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι του mytikaspress εφ΄όσον έχετε την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε τόσο λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την πορεία της δημοτικής αρχής κατά την διάρκεια της θητείας της, τα οποία μπορεί να είναι και ακριβή, θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε σε ποιό στάδιο βρίσκεται το σχέδιο πόλης του Αστακού για το οποίο δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει κουβέντα απο κανένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο