Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΠΡΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ; ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ


Αμφίβολη θεωρείται η πραγματοποίηση της αποψινής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, που είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ.......

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ‘’13 ‘’ Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης αλλά, ενδεχομένως, και κάποιοι άλλοι δεν θα δώσουν το παρόν στη αποψινή Συνεδρίαση οδηγώντας την σε ματαίωση, αφού δεν θα υπάρξει η προβλεπόμενη εκ του Νόμου απαρτία.

Καλά πληροφορημένοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο αριθμός των Συμβούλων , που θα απόσχουν από την Συνεδρίαση, μπορεί να φθάσει και τους 16 και μεταξύ αυτών θα είναι οι κ. Σαμαλέκος και Τζαχρήστας, ενώ αμφίβολη είναι και συμμετοχή στη συζήτηση των κυρίων Κομπλίτση και Ζαφείρη, η ακριβής θέση των οποίων θα γίνει γνωστή, με την έναρξη της Συνεδρίασης.

Οι λόγοι της μη συμμετοχής είναι , σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση, τα απρεπή , όσο και θλιβερά γεγονότα, που έλαβαν χώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, που καταγράφονται ως μελανό σημείο στη λειτουργία του Δήμου.

Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι οι ‘’13’’ αναμένεται να κάνουν χρήση του άρθρου 152 και να προσφύγουν στην αρμόδια Επιτροπή , με αφορμή την απόρριψη της εναλλακτικής πρότασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Πράγμα που σημαίνει ότι για να προχωρήσει η συζήτηση του προϋπολογισμού θα πρέπει να έχει δοθεί τελεσίδικη απόφαση, σε ότι αφορά το θέμα αυτό, δηλαδή τη νομιμότητα, ή όχι της απόρριψης της εναλλακτικής πρότασης.

Πέραν όλων αυτών , κάποιοι Σύμβουλοι έχουν πραγματικό κώλυμα, που σχετίζεται με θέματα υγείας, αλλά και κοινωνικών υποχρεώσεων.

Τυχόν ματαίωση της Συνεδρίασης, λόγω έλλειψης απαρτίας, θα οδηγήσει σε προγραμματισμό νέας, που κατά πάσα πιθανότητα θα ορισθεί για την ερχόμενη Παρασκευή, ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τα πάντα, όμως θα εξαρτηθούν από το αν και πότε θα κατατεθεί η προσφυγή με βάση το άρθρο 152. Όσο υπάρχει εκκρεμότητα στο θέμα αυτό, τόσο θα καθυστερεί η συζήτηση του προϋπολογισμού.

9 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟΣ . ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΙ 152 ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ . Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΜΥΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκπροσωπησει δημοτικων συμβουλων απο εναν που γραφει σε μπλοκ. τι πιο προσβλητικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάνε δε πάνε οι13 είναι άνευ σημασίας.
    τα έργα θα γίνουν και άς φουντώνουν απο ζήλεια οι 13 <<<<>>>> των έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλε υποψήφιος να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο θωμάς προκαλεί κλίμα αρνητικό χωρίς θα ξερει ποσοι θα ειναι εκεί και ποσοι όχι.
    ούτε προβατοκάτορας να ήταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα και το champions League τελείωσε, προϋπολογισμό ακόμα!! Καλό μήνα βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος σάς θέλει παρόντες απόντες εσκεμμένα τόσο υπεύθυνοι ..πού ξανακουστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άλλη φορά , να μην λές και χωρίς να ξέρεις για τους δύο δημοτικούς συμβουλους της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που πηγαίνουν σε Ολα τα δημοτικά συμβουλια του δημου.
    συνενοθήκαμε κύριε Θωμά Μπαρμπαρούση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο