Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Αποστόλης Πανταζής: Για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ, δίνω και τη καρδιά μου αλλά όχι εκβιαστικά.


 Πηγή: Σελίδα Facebook

κ. Αποστόλη Πανταζή.

Χριστός Ανέστη! Καλό μήνα σε όλους!

Συχνά δέχομαι τηλεφωνήματα και μήνυμα από καλούς φίλους, όπου με ρωτάνε και δικαίως ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μελλοντική μου ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας. Θέλω λοιπόν να πω, έως σήμερα υπάρχει εκλεγμένη δημοτική αρχή, η οποία κρίνεται καθημερινώς, όπως κρίθηκαν όλες οι προηγούμενες.

Διαβάστε περισσότερα »

Τώρα για το ποια είναι η άποψη μου τη κρατώ για εμένα, όπως ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δική του άποψη, που είτε τη κρατά για τον εαυτό του ή την εκφράζει ανάλογα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εκπροσωπούμε από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα, θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο.

Σαφώς σαν πατριώτης με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου, για κάτι που τουλάχιστον με οικονομικό αλλά και προσωπικό κόστος, έχω καταβάλει μια δεκαετία τώρα και δε θα σταματήσω να πράττω.

Δεν έχω ανάγκη τη προβολή ούτε τη διαφήμιση, είμαι χορτασμένος από τη ζωή και ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα στα 41 μου έτη προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μου διαδρομή, όπου με σκληρή δουλειά, δίχως να μου έχει χαριστεί τίποτα συνεχίζω για το καλύτερο, πάντα με τη θέληση του ΘΕΟΥ!!!

Παράλληλα είμαι περήφανος για την αξιοπρέπεια και το ήθος που κληρονόμησα από το Πατέρα μου, σπουδαία εφόδια για τη ζωή και έτσι προσπαθώ να πορεύομαι, όπως είπε και ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης (μεταξύ όλων των σοφών που έχει πει), για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ, δίνω και τη καρδιά μου αλλά όχι εκβιαστικά.

71 σχόλια:

  1. Επι θητείας Γαλούνη δεν σε ενδιέφερε το καλό του τόπου σου ,διότι αν σε ενδιέφερε όπως αναφέρεις κάτι θα είχατε κάνει για αυτόν τον ρημαγμένο τόπο.Και λυπάμαι αλλά επι θητείας σας δεν ήσασταν διόλου ταπεινός παρά το εναντίον
    Τα σέβη μου φίλτατε αλλά χορτάσαμε από μπούρδες
    (Παρακαλώ να δημοσιευθεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι είναι αυτά που γράφετε για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κατάθεση ψυχής στον τόπο του και έχει προσφέρει και βοηθήσει με ανιδιοτέλεια ..τι κόσμος είστε εσείς ;;
      Άλλου θα του είχαν κανει κανει άγαλμα ,για το όνομα του θεού ..

      Διαγραφή
  2. Μάλλον ξέχασες κύριε Πανταζή την τελευταία δήλωση σας για τα κοινά του τόπου ΌΤΙ ΤΈΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν είχες διάβασει και σε παραπέμπω να το κάνεις!ειχε δηλώσει ότι τελείωσε το ταξίδι του με την παράταξη Γαλουνη καθώς παρότι εκλέχτηκε παραχώρησε τη θέση του στον κύριο Καρφη ..Δεν είπε πουθενά ότι δεν θα ξανασχοληθεί και σταματήστε την ηλίθια προπαγάνδα ,να μπει

      Διαγραφή
    2. Εσύ κάνεις λάθος και σε βολεύει να το λες αυτό . Δεν είναι κακόνα μην κατανοείς ότι διαβάζεις

      Διαγραφή
    3. Από ανάγνωση δεν σας ξεφεύγει τπτ για πανεπιστήμιο είσαι φίλε 12:39

      Διαγραφή
  3. ελπίζουμε να ασχοληθείς σε περιμένουμε να κερδίσουμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπρεπε ηδη να έχετε μονιάσει με τον τριανταφυλλακη και να μεγαλουργείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονανε οσοι αγαπανε .....

      Διαγραφή
    2. Δεν έχει τίποτα κοινό με τον Τριανταφυλάκη ….

      Διαγραφή
  5. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι χαζος. Βλεπει και καταλαβαινει ότι και ολοι οι ξηρομεριτες και εχει διαμορφωσει θετικη γνωμη για τη δημοτικη αρχη η οποια κανει εργο, λυνει προβληματα, φερνει χρηματα, μελετα μαζεψε τα οικονομικα του δημου και κάθε μερα αλλαζει τον δημο
    στην αρχη ηταν εναντιον αλλα τωρα που σκεφτεται καθαρα και βλεπει καταλαβαινει τι γινεται
    προσπαθουν καποια καλοπαιδα να στησουν παλι εκλογες με χρημα για να κονομισουν αλλα τα κοροιδα τελειωσαν
    με ρουφιανιες και ανωνυμα σχολια που τα γραφουν οι ιδιοι, προσπαθουν να τσιγκλισουν και να παρασυρουν καποιους για να γινει νταραβερι
    ολες οι υγιεις δυναμεις θα είναι με τον τριανταφυλλακη , ο οποιος θα στηριχθει παμψηφει για μια δευτερη θητεια
    σε αυτές τις εκλογες θα καθαρισει το τοπιο και καποιοι πονηροι που κερδισαν από την τοπικη αυτοδιοικηση με διαφορους τροπους θα πανε σπιτι τους μια για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ βάζεις τα λεφτά και οι άλλοι σε κάνουν κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άσε τα κόλπα με τα κατασκευασμένα ερωτήματα. Κανένας δεν αγωνιά για τις όποιες προθέσεις σου, όπως αποδεικνύει και το άγριο μαύρισμα των τελευταίων εκλογών. Αρκετά εξευτέλισες αρχές, αξίες και ανθρώπους, με τα καμώματά σου ως ανεκδιήγητο δίδυμο με τον Γαλούνη. Τουλάχιστον με τον σημερινό Δήμαρχο δεν ντρεπόμαστε για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητό xiromeronews έβγαλες τον αυγοδάρτη ;;;;;και πολύ καλά έκανες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν κρίνουμε από την φωτογραφία που έχετε ανεβάσει στην ανάρτηση μάλλον δρομολογούνται εξελίξεις στον Δήμο Ξηρομέρου και σαν έγκυρο σάιτ μας δίνεται πρώτο την είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω
    κι όταν θέλω θα σου πω πως σ' αγαπώ
    τη ζωή μου όπως θέλω εγώ θα ζήσω
    κάνε στην άκρη, σε παρακαλώ.....

    Γείασου Τόλη φίλε μοναδικέ αξεπέραστε.Τους έβγαλες κάποιους από τα καβούκια τους στη πιάτσα.ώρα τώρα με το τρόπο σου να....ξέρεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τεράστιος οικονομικος παράγοντας μεγάλος πατριώτης με πολλές προσφορές , πέτυχες πολλά το χρήμα για τον τόπο σου δεν το λογαριάζεις μπράβο σου πού θέλεις κ ξέρεις νά το χαλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρονια πολλα με υγεια Αποστολη.Αλλα ρε αδερφε τα θελει και ο Κ@@@@@ σου,μη παριστανεις τον ανηξερω και παψε να μας δουλευεις ,ασε αυτες τις τσακπινιες .Εχει ο λαος του ξηρομερου δυο δραμνια μυαλο και βλεπει και ξερει,δεν χρειαζετε να απολογησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια τράπεζα ήσουν που πρόσφερε σε ανθρώπους. Αυτό δεν αμφισβητείται . Όμως χρηματοδότησες την υποψηφιότητα Γαλουνη και επειλθε η καταστροφή του τόπου και του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν άκουσα, πως είπατε, ορίστε ;;;;; δεν έχεις ανάγκη την προβολή και τη διαφήμιση;;; εδώ απλά γελάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παμε παλι για εκατο σχολια σιγουρα μεγαλες δοξες το σαιτ τους κουναει τα θεμελεια ο Πανταζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δέν είναι ανωτερότητα, ωριμότητα και πληρότητα, η αυτοπροβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΟΤΑΝ ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΛΑΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ.ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΝ Κ ΤΟ ΠΕΖΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Κ ΠΕΡΝΑΝΑ ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΠΑΝΤΑΖΗ Κ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ!!!!ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ!!ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΣΟ ΤΡΩΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΨΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βγήκανε τα κοράκια του Γαρουφαλακη να γράψουν……κοντός ψαλμός !να μπει το σχόλιο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν πραγματικα θελεις το καλο βοηθα οσο μπορεις τα καλα που γινονται και σαν ενργος πολιτης βοηθα να διορθωδουν τα λαθη.εχεις ευθυνη για την κατασταση .αλλαξε τα με θετικη σταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προφανώς και είναι εξίσου ελεύθερο το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης και είτε για τους απλούς δημότες και ειτε για τους αιρετούς πολιτικούς εκπροσώπους του δήμου μας και όπως και το πότε και το πώς πολιτικά εκφραζόμαστε για θέματα του δήμου μας.
    Ο Κ. Αποστόλης Ν. Πανταζής υπήρξε αυτοδιοικητικό στέλεχος
    την πενταετία 2014-2019 επι διοίκησης της δημοτικής παράταξης:
    << Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης >> του δήμου μας.
    Επομένως και κατα την πολιτική μου άποψη έχει και την ανάλογη πολιτική ευθύνη για την πολιτική που ακολουθήθηκε την πενταετία 2014-2019 στο δήμο μας.
    Και σε κάθε περίπτωση οι όποιες άποψεις μας που διατυπώνονται ως απλοί δημότες για τα πεπραγμένα πρώην και νύν διοικήσεων του δήμου μας θα πρέπει να εχουν οι απόψεις, το στοιχείο της ανιδιοτέλειας και με γνώμονα πάντα την πρόοδο και το καλύτερο για τα θέματα του δήμου μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρο ναι έχει ευθύνη αλλά δε μπορείς να μιλάς γενικά.Να πεις πια η διαφορα της τότε με τη τώρα δημοτική αρχή,εξήγησε το.
      Να πεις αν αυτός ο άνθρωπος που αναφέρεσαι έχει προσφέρει στο τόπο η όχι.Να πεις αν καπιοι τωρινοί της δημοτικής αρχής πιο παλιά ήταν από πίσω από αυτό το άνθρωπο και τι γύρευαν.
      Έτσι Σπύρο;
      Γιώργος Μωραΐτης

      Διαγραφή
    2. Ναί Φίλε Γιώργο προφανώς και σε ένα πολιτικό σχόλιο δέν μπορεί να ειπωθουν όλα και θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε εδω στα τοπικά blog για όλα ανεξαιρέτως τα θέματα του δήμου μας και πιο συγκεκριμένα.
      Καλό Βράδυ Φίλε Γιώργο !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
    3. Σπύρο για τη ταμπακέρα τίποτα.
      Εκτίθεσαι.

      Διαγραφή
    4. Είπαμε θα τα συζητήσουμε όλα εδώ στο blog Ξηρόμεροnews ανοιχτά και δημοκρατικά .
      Καλη σου νύχτα Φίλε !

      Διαγραφή
  25. Τολια δε πάει μαζί τα φάγαμε αλλά μαζί τα φαγατε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αγαπητέ αυτά σας συμφέρει να λέτε ,ο Πανταζης δεν είχε ανάγκη να φάει από το δήμο γιατί απλά μεγάλωσε με αλλά εφόδια και χωρις να του χαριστεί τίποτα έφτασε εκεί π είναι σήμερα ,έχει άλλα τόσα να κάνει και αυτό σας πονάει πολύ ,τόσο πολύ που βγάζετε την πρασινιλα σας και τη ΧΟΛΗ σας ….Αλλοι αφήσανε τις επιστήμες που σπουδάσαν και αποφάσισαν να αναλάβουν το Δημο Ο Πανταζης ακόμα και μετά την πολιτική ήττα του συνδυασμού του συνέχισε και συνεχίζει να προσφέρει !Να δω εσείς όταν θα χάσετε τις κουτάλες που θα εξαφανιστείτε σαν τα ποντίκια σε μια νύχτα …!!!Βάλε σχόλιαααααααα

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι -ες είναι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής και οραματιστές ενός καλύτερου "αύριο" για αυτό και μέσα από το ταλέντο τους, την εξυπνάδα τους συνδυάζουν ΔΗΜΟ και επιστήμη μαζί, αφοσίωση,πολύ δουλειά και τιμιότητα. Αν δεν είσαι ενήμερη.... φρόντισε να μάθεις για να μην εκτείθεσε και πετάς "πρασινιλα" όπως λες και 'συ.... αλλά άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη όπως φαίνεται, και μας το αποδεικνύεις ανελλιπώς. Όπως λέει και ο φίλος σου ο Κόλιας κοιμάσαι και ξυπνάς με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι... κρίμα....(παρακαλώ να ανέβει)

      Διαγραφή
    3. Ο Κολλιας είναι δικός σας φίλος κορίτσια που σας έχει μουρλάνει στο ψέμα 🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    4. 6:46 Είσαι από Ξηρόμερο;;;αλλά πληρωμένους σας έχει και σας !να μπει !

      Διαγραφή
    5. 6:46 να μιλάνε οι άλλοι να μιλάνε και οι ταϊσμένοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    6. 6:46 ότι θα μιλήσεις εσυ για δουλειά και τιμιότητα για τον Αποστόλη Πανταζη είναι αστείο το λιγότερο ….Αλλά οι μνήμες σου είναι αυτές που σε σκοτώνουν και δε σε αφήνουν να αναπνεύσεις από τη ζήλια και το φθόνο …Μπορώ εγώ όμως να σου φρεσκάρω τη μνήμη ….θέλεις ;;;;;;;;;;
      Να μπει

      Διαγραφή
    7. 8:55 μήπως πρέπει να φρεσκαρουν τη μνήμη τους άλλοι και να μιλήσουν για την τιμιότητα του Πανταζή;;; Εσύ συνέχισε να τουφεκας στο γάμο του Καραγκιόζη.... έτσι γιατί μου αρέσει να σε τρολαρω να σε εκτροχιαζω και να σε εκθέτω....κ αν θες φρεσκαρει και ο Κόλιας τη μνήμη του για σενα...(ν ανέβει)

      Διαγραφή
  26. Καλά 10.20 είσαι πολύ αστείος. Που τα είδες όλα αυτά που λες; Η δημοτική αρχή και συγκεκριμένα 3-4 άτομα έχουν κάνει το Γαλούνη να είναι πρόσκοπος μπροστά τους. Εξάλλου ο ίδιος ο δήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο παραδέχθηκε ότι κάνει ότι έκανε και ο γαλούνης. Και καταλαβαίνεις σε πιο κομμάτι αναφέρομαι. Καληνύχτα σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. Μακάρι να κατέβεις υποψήφιος να πέσει κάνα φράγκο στο Ξηρόμερο,δεν είσαι υπολογίσιμος αντίπαλος για τον τριανταφυλλακη,πάλι πρωταθλητής δήμαρχος θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αποστόλη, γραψε στο ημερολογιό σου: Οσο κατεβαίνει Γιάννης , δημαρχία δε βλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε γράψε εσυ στο δικό σου ημερολόγιο ,να κάνει το Σταυρό του ο Γιάννης να μην κατέβει ο Απόστολος διότι δεν θα μ μπορέσει να φτιάξει ούτε συνδυασμό !να δημοσιευθεί !

      Διαγραφή
  29. Τόλια ρίξε τα λεφτά πάνω στον Αρετακια…. Τν εχται παρμενι κι απ το πρώτου γύρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΙΣ 12.46.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με το "Εκβιαστικά"τί εννοείς;
    Εκβιάζουν αυτούς που τους κρατάνε από κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σε περιμένουν πώς και πώς οι ετεροδημοτες, ακριβή η βενζίνη.
    Να φουλαρουμε να πάμε να ψηφίσουμε τριανταφυλλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήσουν έξυπνος και μάγκας θα είχες βαπόρια ,δε θα περίμενες τον Τριανταφυλάκη να σου τάξει δουλειά στην οποία δεν σε έβαλε κιόλας…έχετε και πνεύμα ,βάλε σχόλια

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς καλά τα λες ούτε για βενζίνη δεν θα χει ο δήμαρχος να δώσει στους ψηφοφόρους !Αλλα υπάρχει κ τ άλλο σενάριο ότι έβγαλε να το δώσει για βενζίνες και να ψηφίσουν Πανταζη 😂

      Διαγραφή
  33. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ . ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΕ ΜΕΤΑ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ . ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ . ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο μεσιέ έστρωσε το πολιτικό του μέλλον με τα λεφτά του. Νομίζω πως όσοι τον γλείφουν προτάσσουν τα οικονομικά του για να το καλό του τόπου. Δεν έχω δει μια ανάρτηση που να λέει, έλα και γίνε δήμαρχος. Οκ είναι και τεχνικό τό θέμα, αλλά.... Τέλος πάντων, έλα και θα μεγαλουργησεις με τον ένα, έλα να κάνεις θαύματα με τον άλλο κλπ κλπ κλπ. Πνίγηκε στα λεφτά του ο άνθρωπος. Ποιο πολιτικό μέλλον; Με σήμα το δολλάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έχουμε και λέμε ……κινητά ,τσάρκες ,κοινωνικές εκδηλώσεις ,ταξίδια στην Αφρική ,bonus ,γιορτές ,τσαρκεσ στο Ιόνιο με κότερα και αλλά πολλά και πουλάνε και πνεύμα οι ανύπαρκτοι …….αντί να σκύβετε το κεφάλι και τουλάχιστον να μη γράφετε χυδαιότητες ….Και ποιοι τώρα κρίνουν ;;;;οι ξένοι ,αυτοί που δεν αγάπησαν τον Αστακό ποτέ …Να μιλάνε για ένα παλικάρι που γεννήθηκε ,μεγάλωσε και δεν έχει ξεχάσει ούτε μια μέρα τον Αστακό ,εκεί που είναι το Σπιτι του ,η Μανα του .Και έχεις κάτι δήθεν μάγκες που κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλυβα …..Αλλά αυτό σας πόνεσε ,ότι μετά την ήττα την πολιτική το 2019 περιμένατε έναν Πανταζη να εξαφανισθεί για να σας κάνει τα κέφια …Αμ δε …………………….
    *ένας καλός φίλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσιε 11:25 τα έλεγες και το 2019 αυτά. Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι δεν ήταν ήττα αλλά συντριβή . Γραψε τωρα αυτό και κράτα το . Οποίος είναι απέναντι απο τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ το 2023 θα πάθει συντριβή . Γιατί εσύ είσαι ένας ,αλλά εμείς είμαστε πολλοί . Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά .

      Διαγραφή
    2. 11:25 αυτά λες και σας σιχαίνεται ο κόσμος!!! Το κέρασμα δεν είναι εφευρέσεις Πανταζή, υπάρχει απ'τα πανάρχαια χρόνια!!! Φυσικά από ιστορία.... μόνο κουτσομπολιστικα περιοδικά διαβάζεις!!! Επίσης δεν ταϊσες, δεν γλεντησες και δεν ταξιδεψες κανέναν!!! Όλοι τα πληρώναμε σε αντίθεση με σένα που σου τα πλήρωναν πάντα...θες κ άλλο φρεσκαρισμα στη μνήμη σου??? ( Ανεβαστε το παρακαλώ)

      Διαγραφή
    3. Εδώ γελάω με με τον 2:01 ,τα πλήρωνε όλα λεεειιιιιι…μάλλον γελάει κ αυτός με αυτά που γράφει !εχουν γνώση οι φυλακές ,όχι άλλο κάρβουνο !

      Διαγραφή
  38. Σε περιμένουν πώς και πώς οι πλανόδιοι δημοτικοί αστεγοι, έχουν βάλει αέρα στα μυαλά κάνα δυο για να έχουνε ρεζέρβα αν δεν καταφέρουν εσένα γιατί με σένα ονειρεύονται και στέγη και μαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα σου φτιαξουμε αντριαντα τωρα Τολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι τουλάχιστον χυδαίο και ξεφτιλίκι να βγάζετε ντουντούκα ότι βοήθησε κόσμο. Που είναι η ανιδιοτέλεια στην πράξη. Το ότι βοηθάς κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι υποχείριο σου , ούτε ότι σου δίνει το δικαίωμα να τον ξεφτιλίσεις.Μεγάλα γράμματα για μικρούς ανθρώπους . Εάν αυτή είναι η αξιοπρέπεια που σας μεγάλωσαν λυπάμαι πολύ κάπου την χάσατε στον δρόμο. Τα υπόλοιπα είναι ανούσια δεν αφορούν κανέναν. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας ικανό πολιτικό, ελάτε να τα κάνετε καλύτερα. Αλλα όχι άλλες φανφάρες. Είμαστε πολίτες που δεν σας χρειαστηκαμε πουθενά. Ακόμα έχουμε το μυαλό μας.
    Παρακαλώ πολύ να το ανεβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μπερδεύεσαι αγαπητέ και μη βγάζετε προς τα έξω τη σαπίλα σας …Δεν ανέφερε κανείς που βοήθησε ο Πανταζης,όλοι ξέρουν τι έχει κάνει γι αυτό τον έρημο τόπο …Κάποιοι το επικροτούν άλλο πάλι προσπαθούν να σβήσουν τα πάντα με κινήσεις απελπισίας ,συκοφαντίες ,κακία …..Αυτό όμως δεν περνάει και αυτό συνάμα πονάει πολύ !Οσο αναφορά το σχόλιο του από πάνω που αναφέρεται σε τσάρκες κλπ πολλοί ήταν αυτοί που διασκέδασαν μαζί του στο κότερο ,στα ταξίδια ,στα Τραπεζια ,κάποιοι άλλοι έχουν κάνει και δηλώσεις αγάπης για εκείνο όπου υπάρχει μέχρι και σήμερα στο YouTube και σήμερα με περίσσιο θράσος βγαίνουν και τον κατηγορούν ….ε δεν είναι λίγο μίζερο όλο αυτό …. Πως το βλέπεις !

      Διαγραφή
    2. Βάλε το σχόλιο μου

      Διαγραφή
    3. Τη σημερινη δημοτικη αρχη δεν την περναει κανεις σε αυτα που κανει με τα προσωπικα ρουσφετια την απαντηση μονο ο λαος μπορει να την δωσει και ξερεις στις εκλογες ψηφιζουν ολα τα χωρια οχι μονο αυτα που θελουμε

      Διαγραφή
  41. 2:01 η εκφρασολογια σου είναι το λιγότερη λυπητερή …μάλλον εσάς έχει αρχίσει και σας σιχαίνεται ο κόσμος με αυτά που λέτε το πρωί στα καφενεία …Είστε οι τέλειοι εσείς και όλοι οι υπόλοιποι είναι να τους σιχαίνονται …θα σου έλεγα να κρατήσεις μικρό καλάθι και να είσαι πιο μετρημένος /η στις εκφράσεις σου όχι τίποτα άλλο ,αλλά γιατί εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Διαβάζοντας με προσοχή την ανακοίνωση του κυρίου Πανταζή ,καθώς και τα σχόλια των ανώνυμων θα ήθελα απλά να απαντήσω στο ‘’εκβιαστικά’’…Αγαπητοί σχολιαστές το εκβιαστικά προς αποσαφήνιση γράφεται με χαρακτήρα αλληγορικό θέλοντας να τονίσει ο Κ .Αποστόλης Πανταζής πως εάν ασχοληθεί με τα κοινά θα δώσει την καρδιά του και τον αγώνα του μόνο και όπου αυτός θέλει και όχι εκβιαστικά με τους παπαγάλους γύρω γύρω να το θεωρούν σίγουρο χρηματοδότη..
    Επίσης θα ήθελα να πω βλέποντας το βίντεο του μεγάλου Γιάννη Λατση ……Πως και με τι μιλάνε ανώνυμοι σχολιάστες,,,,,,,,;;;Με κολλιές;;;;;;;;;;;;;;με τι ,,με μηδενικά ;;;;;;;
    Ορθώς είπε ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ…..
    Θα παρακαλούσα να δημοσιεύει το σχόλιο μου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ξεχυθηκαν τα αστεγα να προκαλουν με υβρεις τον πανταζη για να τον μπλεξουν παλι και να αρπαξουν χρημα να λιγδωσουν. Ο τριανταφυλλακης κανει τη δουλεια του και δεν ενοχλει κανεναν και ο πανταζης βλεπει και αυτος και κρινει. Ανθρωπος της πιατσας ειναι και καταλαβαινει οτι γινεται εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανεβάστε τα σχόλια. Δεν γίνετε να βάζετε του τολη μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο