Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Η ΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ"

Καρκίνος Δέρματος, η Ορατή Απειλή



Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00-21:00, θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή (digital) ημερίδα με τίτλο «Καρκίνος Δέρματος, η Ορατή Απειλή»......
Διαβάστε περισσότερα »
  Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ι.Ε.Δ.Ε.Π. (Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σε συνεργασία με την Ογκολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και τη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Στη χώρα μας, έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του Καρκίνου του Δέρματος. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη ηλιοφάνεια που διακατέχει τον ελληνικό καιρό και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Γι’ αυτό τον λόγο, η Ι.Ε.Δ.Ε.Π., φέρνει κοντά έγκριτους Επιστήμονες, Καθηγητές και Εκπροσώπους φορέων από το χώρο της Υγείας, οι οποίοι συζητούν και αναλύουν , μέτρα πρόληψης αλλά και τρόπους αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου.

Ο στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι πολίτες ώστε να τροποποιήσουν τις καθημερινές τους συνήθειες και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με τα απαραίτητα εφόδια εναντίον του καρκίνου του δέρματος.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και πληροφορίες για την ημερίδα εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο