Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Η μοναδική δημοτική αρχή της διοικήσεως Γαλούνη & συνεργατών, με απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων προηγούμενων δημοτικών αρχών.



Επειδή άνοιξε ένας δημόσιος διάλογος για τις χρηματοδοτήσεις του Δήμου Ξηρομέρου και για την αποτελεσματικότητα δημοτικών διοικήσεων, από μεριάς μας με ευπρέπεια, πάντα με στοιχεία και με σεβασμό στην διαφορετική άποψη,....... σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν άλλο πίνακα που δεν πρόκειται να σας τον δείξουν ΠΟΤΕ και δεν τον συνυπολογίζουν στο λογαριασμό, για να βγάλουν ορθά συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα της αποτυχημένης κατά εμάς διοίκησης Γαλούνη.
Η δημοτική αρχή Γαλούνη & συνεργατών, είναι η μόνη δημοτική αρχή Ξηρομέρου που έχει καταγράψει στο βιογραφικό της απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτήσεων που είχαν εξασφαλίσει προηγούμενες δημοτικές αρχές για τον Δήμο Ξηρομέρου.
Συγκεκριμένα μιλάμε για 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.605.143,49 €, που κατόπιν των απεντάξεων χάθηκαν για τον Δήμο Ξηρομέρου. Όπως καταλαβαίνετε όλοι, αυτονόητα η κύρια ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις, βαραίνει την διοίκηση επί της οποίας γίνονται οι απεντάξεις.
Προειδοποιούσε τότε η δημοτική παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης ''Συμπολιτεία Ξηρομεριτών'' με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο (δείτε εδώ), το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.κ. Χρήστος Κολοβός και Γιάννης Τριανταφυλλάκης (δείτε εδώ). Απάντηση καμία από τον κ. Γαλούνη και τους συνεργάτες του, απεντάξεις και απώλεια εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων εκατομμυρίων ευρώ.
Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο excel, που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες των απενταγμένων έργων συνοδεία ΠΑΝΤΑ συνδέσμων των επίσημων εγγράφων.
Πίνακας ανάλογος απεντάξεων, δηλαδή αφαίρεσης εξασφαλισμένων χρημάτων για τον Δήμο Ξηρομέρου, δεν υπάρχει επί διοίκησης Τριανταφυλλάκη και ευχόμαστε για το καλό του Δήμου να μη ξανά υπάρξει ποτέ, για καμία δημοτική αρχή. Μόνο εντάξεις να έχουμε.
mytikaspress

22 σχόλια:

  1. Μετά από αυτόν τον πίνακα κόλαφο, με έγγραφα και στοιχεία επίσημα, με όλες τις απεντάξεις με ημερομηνίες, υπάρχει ένας θρασύς από δαύτους να βγει να μας πει κάτι;;;;
    Εγώ δεν θα έλεγα κουβέντα.
    Άντε να δούμε ποιος θα έχει το θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1,5 χρονο ρωταγανε οι συμβουλοι για τα πυροπληκτα και οι μελετες ολο γινονταν. Ανικανοι. Χαθηκαν σιγουρα χρηματα για μπαμπινη σκουρτυ φυτειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 5000000 ΕΤΟΙΜΑ ΛΕΦΤΑ . ΑΝΙΚΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  3. Ο Γαλούνης κρίθηκε το Μάη του 2019 και τιμωρήθηκε όσο κανένας άλλος. Τώρα έχουμε Μάη του 2022. Τι ωφελούν άραγε οι συγκρίσεις τρία χρόνια μετά; Ασχοληθείτε με αυτά που τώρα γίνονται. Πέστε και για κάτι που ίσως γίνεται στραβά ή για κάτι που ίσως δεν γίνεται και πρέπει να γίνει, γιατί έτσι μόνο θα προσφέρετε στη δημοτική αρχή να γίνει καλύτερη. Εκτός κι αν υπάρχει τόσο φανατισμός (ή και υλικό συμφέρον) που σας κάνει να μη τα βλέπετε ή να τα αποσιωπάτε και να μη τα επισημαίνετε. Λέει ο ένας τα δικά του, απαντά ο άλλος. Έλεος!!! φτάνει πια!!! Σας βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ;;; ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμεναν εσένα να πέις εξυπνάδες.........
      Είστε άθλιοι τεμπαλχαναδες

      Διαγραφή
  6. Πάει να γίνει η αυτοδιοίκηση αυτοκαταστροφή. Είναι μεγάλο λάθος αυτός ο εγγενής κανιβαλισμός. Θα αλλαξοπιστησουν όσοι πίστεψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αντιδήμαρχος γκολιας και ο αντιδήμαρχος ΛΑΙΝΑΣ τι έχουν να πουν για εκείνη την περίοδο που κυβερνούσαν αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήραν τον δρόμο τους όπως τους άξιζε!!!Γιατι προφανώς είχαν μαθει αλλιώτικα τόσα χρόνια με Γαλούνη και με Τριανταφυλλακη δεν τους πέρασε……ξεσκαρτάρισμα έκανε με τον τρόπο του ο Δημαρχαρας μας.Γατονι και ικανός ακόμα και σε αυτό
      Έχουμε ΔΗΜΑΡΧΟ και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όσο ποτέ αλλωτε να λέμε για το Δήμαρχο μας παντού

      Διαγραφή
  8. Είσαι για γέλια Σουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειχαν αλλεσ δλιες΄ ου γκολιασ με το Λαϊνά , τηραγαν πσλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ που το ξερεις κραταγες τα κιαλια δεν εχεις να γραψεις μια καλυτερη εξυπναδα να γελασουμε λιγο εστω.......ου ρε

      Διαγραφή
  10. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΔΟΣ 14-19 ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΡΧΕΤΑΙ.............ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποίος έχει τα κότσια ας πάει αντίπαλος στο πιο ικανό και έντιμο τριανταφυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το αμαρτωλό παρελθόν θέλει πάντα να ξεπλένεται από πλυντήρια πάσης φύσεως, που δηλώνουν πρόθυμα, διαθέσιμα και αναλαμβάνουν τον ρόλο για να αποκτήσουν αξία, οντότητα και πάσης φύσεως ανταλλάγματα.
    Το αμαρτωλό παρελθόν αναζητεί κολυμβήθρες του Σηλωάμ για να εξαγνίζεται.
    Στόχος η επιστροφή του με άλλη προβιά, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά.
    Έτσι θέλουν να κάνουν κάποιοι με το Γαλούνη και τους αποτυχημένους που διοικούσαν μαζί του.
    Όχι του Αρκά, δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αααααχαχασχαχα έγκυρη δημοσιογραφία 3χρονια μετά πλανάται πλάνην...
    Για πες μας αν έχεις τα κότσια... Πόσα έχεις πάρει εσύ από το Δήμο για να λες και να γράφεις ?βγάλε μας και τα 2019 2022... Μπορείς??? Βγάλε μας τι έργα κάνει τώρα ο δήμος από ποιανού ενέργειες.??ρωτά του υπαλλήλους γιατί δεν έβγαζαν στη δημοσιότητα την ολιγορια ??? Για πες και μετά μιλά ξανά...αλλιώς άσε τη δημοσιογραφία και ξεκινά την κίνηση της Γρανίτσας τώρα που είναι και καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:51 δεν ειναι ολοι σαν τα μουτρα σας
    λετε για τους αλλους και σκεφτεστε τον εαυτο σας
    πατε να δουλεψετε χαραμοφαηδες να κολησετε κανα ενσημο τεμπλεχαναδες αργομισθοι που στραβωσε ο σβερκος σας απο τους καφεδες στη παραλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω βρε αμαρτωλέ κακομοίρη ένας απλός ψηφοφόρος είμαι δεν είμαι ούτε εργολάβος ούτε εχω ασχολήθη με το δημο. Αλλά βλέπω ότι ο πιο ικανός και έντιμος είναι ο τρία φυλακής ενώ ο δικό σου ο χαραμοφάης δεν άφησε τίποτα όρθιο και έχετε το θάρρος να μιλάτε ακόμη για ξοφλημενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ικανός και έντιμος Τριανταφυλλάκης να μας ενημερώσει σε τι ποσό έχουν φτάσει μέχρι σήμερα οι απευθεία αναθέσεις. Το γραφείο τύπου θα έχει τα στοιχεία φαντάζομαι. Θα περιμένω απάντηση σε αναλυτικό πίνακα για κάθε ποσό και για κάθε έργο όπως κάνετε πίνακα με τις εντάξεις και τις απεντάξεις. Μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε και γι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο