Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ : Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε ΟΛΟΙ !


Μετά τις διεργασίες του πετυχημένου και μαζικού συνεδρίου μας και την ομόφωνη πολιτική απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διεξάγει στις 15 Μαϊου εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής .......

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του τόπου μας, είτε είναι είτε δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, όλους τους εργαζόμενους , τους ελεύθερους επαγγελματίες , τους αγρότες , τους συνταξιούχους, τις γυναίες , τις νέες και τους νέους να δώσουν το παρών.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο που δεν αντέχει άλλο την άδικη και βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη , της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, να προσέλθει στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και να στείλει ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Να ακουστεί η φωνή όλης της κοινωνίας ότι δεν πάει άλλο, ότι ήρθε η ώρα για την ανάδειξη μιας νέας προοδευτικής κυβέρνησης.

- Θα λειτουργήσουν δύο εκλογικά κέντρα , στη Βόνιτσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ (Εθνικού Σταδίου 4, απέναντι από τα ΕΛΤΑ) και στην Πάλαιρο στην αίθουσα ΄΄Σπύρος Αχείμαστος΄΄.

- Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8.00 π.μ. εως τις 8.00μ.μ.

Όλοι οι προοδευτικοί πολίτες στέλνουμε το μήνυμα . Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής σελίδας.

Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε ΟΛΟΙ !

ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!



Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ



1 σχόλιο:

  1. Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Βόνιτσας και Ακτίου
    Η πιό ιστορική πολιτική οργάνωση μελών της υφηλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο