Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ο κύβος ερρίφθη... Κατατέθηκε η πρόταση για τον βιολογικό της Δ.Ε. Αλυζίας προϋπολογισμού πάνω από 15 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ. Επιπλέον μελετήθηκε και κατατέθηκε προς έγκριση φωτοβολταϊκό πάρκο, που θα καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των ΕΕΛ Αστακού και Αλυζίας.



Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου
Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στην πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, (υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/ ΥΠΓΡ 21905/2064/04-03-2022).....
Διαβάστε περισσότερα »
στα πλαίσια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Πυλώνας Ανάκαμψης 1 «Πράσινη Μετάβαση», στον Άξονα Προτεραιότητας 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», για την κατασκευή του Βιολογικού ΕΕΛ (Μύτικα, Κανδήλας, Βάρνακα) και των αποχετευτικών δικτύων.
Παράλληλα, μελετήθηκε και κατατέθηκε προς έγκριση φωτοβολταϊκό πάρκο που θα καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των ΕΕΛ Αστακού και Αλυζίας, γεγονός που θα κάνει τα έργα βιώσιμα και με όρους οικονομίας κλίμακας, αποδοτικά για τους δημότες μας.
Η συγκεκριμένη πρόταση προς ένταξη αποτελεί συνέχεια της εντατικής προσπάθειας που γίνεται για έργα υποδομής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Ι.Π. Μεσολογγίου, για την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα.
Συνεχίζουμε...

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ . ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μεγαλυτερο ποσο που θα εχει ερθει στο τοπο απο καταβολης δημου ξηρομερου αστακου αλυζιας φυτειων γιατι θα ενταχθει
    τωρα για καποιους που στενοχωριουνται και που κρυπωθηκανε για να μην το ψηφισουν να το κοιταξουν γιατι τοση κακια και μισος για να μη παει μπροστα το ξηρομερο δεν υπαρχει

    θελουν μιζερια για να κανουν κουμαντο
    δεν θελουν να ακουνε για τουρισμο
    δεν θελουν να ακουνε για αναπτυξη
    θελουν κλουβια και μιζερια για να κανουν τα κουμαντα τους και τις εκδουλευσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο δημαρχος της καρδιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο δήμαρχε με την ομάδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λαμογια στενοχωριουνται....δεν βρισκουν και αρχηγο.κλαμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο