Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Με απόλυτη επιτυχία η βαρκαρόλα στον Μύτικα Αιτ/νίας (φωτογραφίες και video).


Με απόλυτη επιτυχία, κατά γενική ομολογία όλων, χτες το βράδυ Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 στις 09:00 μ.μ., έγινε στον Μύτικα Αιτ/νίας η καθιερωμένη βαρκαρόλα, με συνδιοργανωτές το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου και τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα......

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ όμορφη στιγμή που χάρισαν στον Μύτικα, αλλά κυρίως τα συγχαρητήρια ανήκουν στους συμμετέχοντες, που με όρεξη βγάλαν τις βάρκες και τα σκάφη τους, σχηματίζοντας ωραίες παρέες και με ενθουσιασμό, πειράγματα, καλαμπούρια και χαρά, ξανοίχτηκαν στο ήρεμο Ιόνιο Πέλαγος, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη εικόνα με τα δεκάδες πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες που έπεσαν στον αέρα ή κρατούσαν τα χέρια τους.

Εμείς συλλέξαμε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν από πολλούς στα social media και αναμένουμε και άλλο υλικό από το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Γυναικών, που θα βγει τις επόμενες ημέρες (υπάρχει βίντεο και από drones).

Και του χρόνου με υγεία να ζήσουμε ακόμα πιο όμορφη βαρκαρόλα, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή (η φετινή συμμετοχή ήταν ρεκόρ), απαραίτητα αυτή τη φορά με συνοδεία ποιοτικής μουσικής, το οποίο φέτος λόγω συνθηκών της πανδημίας covid, δεν ήταν δυνατόν να να γίνει.


































mytikaspress

9 σχόλια:

  1. Γυα βαρκαρολες έχετε λεφτά για τον ΗΡΑΚΛΗ δεν έχετε ε; Στη β κατηγορια ο Ηρακλης δήμαρχε έτσι. Τι λένε ο Μάντζαρης ο Ντίνος ο Μπαμπούρης η Ταπραντζή; Τίποτα μούγκα. Θα γελάσουμε με όλους εσας όταν έρθει η ωρα. Στην επομενη βράβευση του Ηρακλή να περάσετε να πάρετε τα βραβεία σας όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά τώρα; Από πού κι ως που ο δήμος να δίνει χρήματα σε ομάδες;; Τι αντιλήψεις είναι αυτές; Όποιον τον πήρε ο πόνος να βάλει από την τσέπη του. (Προσωπικά ούτε σε βαρκαρόλες κλπ θέλω να δίνει, οι σύλλογοι να τα βάζουν από την τσέπη τους, από χώρες κλπ).

      Διαγραφή
  2. Καταστατικό έχει ο σύλλογος ;εκλογές γίνονται ποτέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που υπάρχει ο Μύτικας και ανεβάζει το δήμο Ξηρομέρου, γιατί ο Αστακός από μόνος του δεν μπορεί να το κάνει.Μπορεί να πονάει μερικούς αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που υπάρχει ο Μύτικας και ανεβάζει το δήμο Ξηρομέρου, γιατί ο Αστακός από μόνος του δεν μπορεί να το κάνει.Μπορεί να πονάει μερικούς αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει όμως κ ανεγκέφαλος ο μυτικας. Προχθές στην έναρξη μια φωτοβολιδσ παραλίγο να σκοτώσει κόσμο. Ευτυχώς που έσκασε στην προβλήτα μπροστά στην καφετέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος στην κατοχή έκανε το πρόεδρο της ομάδος εδώ κάνει τη πάπια. Καλά σας τα γραφουνε θαρθει ωρα που θα παρετε τα βραβεία σας όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί ήταν πρόεδρος ομάδας.
      Τώρα είναι Δήμαρχος Ξηρομερου και σε πονάει.Θα πονάς για πολύ ακόμα.Παρτο χαμπαρι

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο