Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές.


Αστακός 27.8.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τις νέες και τους νέους του Δήμου Ξηρομέρου, για την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων και την επιτυχία εισαγωγής στις Πανεπιστημιακές Σχολές της πατρίδας μας.....

Οι θερμότερες ευχές μου γι αυτή τη νέα φάση της ζωής σας που ανοίγεται μπροστά σας, να πάρετε όλα τα εφόδια, να είστε δημιουργικοί και χρήσιμοι για μία κοινωνία δικαιότερη, χωρίς ανισότητες, με ευημερία για όλους τους ανθρώπους. Επίσης να ζήσετε με όλο σας το είναι τη νέα ζωή, τη φοιτητική ζωή.

Δεν θέλω να παραλείψω όμως να δώσω και τα συγχαρητήρια μου από καρδιάς και στα παιδιά, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή.

Ένας σταθμός από τους πολλούς σταθμούς της ζωής σας ήταν οι Πανελλαδικές και τίποτα περισσότερο. Αδράξτε τις ευκαιρίες, η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, βάλτε στόχους και κυνηγήστε τα όνειρα σας, κοιτάτε μπροστά με αισιοδοξία και δύναμη.

Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

  1. κ.Δημαρχε μεγαλο μερος του δημοτικου φωτισμου στο χωριο Παπαδατου Ξηρομερου ειναι εκτος λειτουργιας απο 26/08/2021 με αποτελεσμα πολυ κατοικοι να βρισκονται στο σκοταδι. Περαν απο τα πρακτικα προβληματα που δημιουργουνται, δημιουργειται και προβλημα ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο