Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΕΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων στην Κοιν. Αγίας Παρασκευής που εντάσσονται στο έργο Αγροτικής Οδοποιίας σε Αμπέλια, Ποταμούλα και Άγιο Βλάσιο προϋπολογισμού 1.736.000,00 €......

Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις σε κύριους αγροτικούς δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων οι οποίες προβλέπουν βελτίωση και αναβάθμιση των τμημάτων που οδηγούν σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Αυτοψία στην περιοχή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Θύμιο Γρίβα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Σοφρώνη, τον πρόεδρο Αγίου Βλασίου Π. Πολυχρόνη και μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας.

«Πρόκειται για ένα έργο αναγκαίο για την τοπική κοινωνία και μια παρέμβαση ουσιαστικής στήριξης των κατοίκων της περιοχής. Στόχευση μας ήταν, και παραμένει, η κάλυψη των αναγκών όλων των δημοτών. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε για τον Δήμο μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο