Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου


Μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση της 21ης Αυγούστου 2021 που αφορά με την λήψη μέτρων προστασίας της Δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, γίνεται γνωστό ότι τίθενται και πάλι σε λειτουργία τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) των Δήμων....

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, ο χώρος του ΚΑΠΗ Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θα βρίσκεται και πάλι στην διάθεση των ωφελουμένων, με την τήρηση ωστόσο των όρων και προϋποθέσεων διαφύλαξης της δημόσιας υγείας. Συνεπώς, οι φιλοξενούμενοι στην δομή του Δήμου θα πρέπει είτε να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους προ τουλάχιστον 14 ημερών επιδεικνύοντας το σχετικό πιστοποιητικό, είτε να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Σύμφωνα με την Απόφαση, σε κάθε δομή ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολισμού και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελουμένων ανά ημέρα, με απαραίτητη προϋπόθεση την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο