Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ικανοποιημένοι οι κτηνοτρόφοι για την αύξηση στην τιμή γάλακτος- Προβληματισμός για τις τιμές των ζωωτροφών


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των κτηνοτρόφων για την τιμή διάθεσης του αιγοπρόβειου γάλακτος. Η τιμή που έχουν συμφωνήσει να πουλήσουν οι κτηνοτρόφοι ξεκινάει από 1,20 ευρώ έως 1,22 ευρώ και 1,30 ευρώ το βιολογικό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν στα 0,80 ευρώ......

Ωστόσο η χαρά των κτηνοτρόφων για την φετινή τιμή του γάλακτος μετριάστηκε από την αύξηση στην τιμή των ζωοτροφών, με αποτέλεσμα να καλύπτεται σχεδόν το όποιο κέρδος από την αύξηση της τιμής του γάλακτος.

Αυτό που ζητούν οι κτηνοτρόφοι από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τα συναρμόδια Υπουργεία είναι να ενταθούν οι έλεγχοι σε όλες τις γαλακτοβιομηχανίες, έτσι ώστε να σταματήσουν τα όποια φαινόμενα νοθείας της φέτας παρατηρούνταν το προηγούμενο διάστημα εις βάρος των καταναλωτών και της ελληνικής κτηνοτροφίας.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μητρούσιας
 πηγή  ertnews.gr 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι τους εφαγε η χαρα δεν ειδες;μην κανουν παρτι φοβαμαι απ τη χαρα τους

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ .... ΔΥΣΤΥΧΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ....

Unknown είπε...

Πήγαινε και εσύ 365 μέρες το χρόνο αλλά έτσι μάθατε να λέτε μόνο

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε και εσύ 365 μέρες το χρόνο αλλά έτσι μάθατε να λέτε μόνο

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάτσε να τους φορολογισει και της επιδότησης και μετά θα σου πω εγώ θα σφυξουν οι κ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ σημαντικό που με πρωτοβουλία του Υπουργού Λιβανού έχουν πολλαπλασιαστεί οι έλεγχοι για νοθεία της φέτας και αυτό βοηθάει στην αύξηση της τιμής του γάλακτος για τους κτηνοτρόφους.Συγχαρητηρια κύριε Υπουργέ!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κατάλαβα γιατί ο Μητσοτάκης εμπιστεύεται μόνο τον Λίβανο απ' την Αιτωλοακαρνανία.Δεν το περίμενα ειλικρινά να είναι τόσο δυνατός Υπουργός.Με εξέπληξε!