Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΜΑΤΑΙΩΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ για φέτος ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ και ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς κάθε Αρμόδιο και Υπεύθυνο

ΜΑΤΑΙΩΣΤΕ για φέτος ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ και ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ .
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
13-08-2021

Γράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

Αγαπητοί Αναγνώστες


Με αίσθημα ευθύνης δημόσια είχα καλέσει τους αρμόδιους και υπεύθυνους του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας να αναβάλουν κάθε είδους εκδήλωση και συναυλία στο Δήμο μας. Δυστυχώς δεν εισακούστηκα. Βέβαια λόγω των εξελίξεων αναγκάστηκαν να αναλάβουν τις εκδηλώσεις για κάποιες ημέρες.....

Τα μηνύματα που λαμβάνω δεν είναι καθόλου καλά. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Δήμο είναι πολλά . Δεν επιχαίρω για μία ακόμη δικαίωση μου.

Ανησυχώ και ανησυχώ πολύ για την πολιτική ανευθυνότητα και πολιτική ανεπάρκεια πολλών. Είναι το πιο ήπιο μπορώ να πω μετά βεβαιότητας σήμερα. Εύχομαι- χωρίς- να ελπίζω , μην αναγκαστώ στο μέλλον να γράψω αυτά που σκέπτομαι.





Με το σκεπτικό ότι

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ καλώ

ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ

ΜΑΤΑΙΩΣΤΕ για φέτος ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ και ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

και ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

13 σχόλια:

  1. Μπράβο δάσκαλε. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όχι μόνο αλλά και τα μαγαζιά εστίσαης που είναι ο ένας πάνω στον άλλο , και οι παραλίες στο ποταμακι βαθυαβάλι παναγιά που κανείς δεν τηρεί μέτρα, και η βόλτα στις παραλίες και οι πορείες διαμαρτυρίες και όπου υπάρχει συνοστισμός. Να είσαι καλά δάσκαλε με τις προτάσεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι;αυτος που εχει κορονοιο θα παει στο πανηγυρι η στις εκδηλωσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία υπεύθυνη πρόταση. Οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι ακούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλειστή τε όλοι στα σπίτια σας μέχρι την Δευτέρα παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Τρυφου στην Κατουνα στο Λουτράκι είναι γεμάτο Κορωναίος και εσείς τον χαβά σας έπρεπε λίγος σεβασμός δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αααααα για σε παρακαλω.... εδω δεν μας εκανε λοκ νταουν η κυβερνηση θα μας κανεις εσυ? ασε τον κοσμο να παει καμια βολτα σε τρωει και αυτο. εδω δεν ειμαστε τοσοι πολλοι για να εχουμε συνωστισμο. τα παιδια κολλανε που κανουν κολλητη παρεα χωρις μασκες σε διαφορα μερη εκτος καφετεριων και μετα το μεταφερουν στα σπιτια τους δε φταινε τα μαγαζια εστιασης και τα καφε ουτε οι διαφορες κοσμικες εκδηλωσεις μην πας αμεσως σε πολιτικες ευθυνες οπως το συνηθιζεις δεν φταιει ο καρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε θέση. Συγκαλέστε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο πριν είναι πολύ αργά και πεθάνουν άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ εύκολο τρόπο διαλέξατε να γίνεται μετά χρηστον προφήτης κλείστε τις εκδηλώσεις λέτε γιατί θα αυξηθούν τα κρούσματα και ένα παιδάκι να ρωτήσω το ίδιο θα μου πει αν τολμούσατε ας γράφατε να μην γίνει η έξοδος των Αθηναίων, εκεί γίνεται η μεγάλη διασπορά, η πάλι ας μην εκκινούσε ο τουρισμός, εκεί δεν είπατε κάτι οπότε το να χτυπάτε τις εκδηλώσεις δεν μου λέει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για ρωτα κωστα θα γινει το παγκυρ στο μοναστηρακι τελικα? α εμαθα οτι απο εκει δεν κολλαει κορονοιος μονο απο αποστολακεικες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να φύγουν οι τουρίστες και οι αθηναίοι απο το δήμο μας να κλείσουν και τα ξενοδοχεία, να αδειάσουν και τα μαγαζιά που ειναι πατεις με πατώ σε και σε κολλάω conid . Έτσι θα μείνον οι πρατινες για μας και οι παραλίες ελευθερες. Α ρε δάσκαλε που σε είχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαντάσου να πεθάνει στη περιοχή μας κανένας , η πρώτη δουλειά τους θα είναι να ψάξουν σε ποιά εκδήλωση πήγε και μετά τρελά πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για ποιο πανηγύρι μιλάς ρε βλάκα στο Μοναστηράκι τραβά να αρμέξεις τα πρόβατα που θέλεις και Παγκύπριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο