Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΠΑΝΟΣ ΧΟΛΗΣ : ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…!!!




Συμμετέχω και διαδηλώνω… για το δίκιο!!!

«…Συνένοχο στο φόνο δεν θα μ´έχετε…»

Η ώρα των ευθυνών.

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021.

ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ

,ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ......

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ και τα δουλικά κόμματα εξουσίας τα ψηφίζουν!!! Φτιάχνουν Σ.Μ.Π.Ε για Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 41.000 ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ στρεμμάτων και απεριορίστων χερσαίων εκτάσεων και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ!!!(με την ευγενική στήριξη των δημοκρατικών πολιτικών κομμάτων ΣΥ. ΡΙΖ.Α και ΚΙΝ. ΑΛ και των τοπικών εκπροσώπων τους καθώς και με την ευγενική συμμετοχή των τοπικών και πανελλαδικών Μ.Μ.Ε με την ένοχη σιωπή τους, εκτός από τα τοπικά μπλόκ. .)Τόση ενδοσυνεννόηση θέ μου εις βάρος του περιβάλλοντος και της κοινωνίας!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…!!!

Οι Εχινάδες νήσοι,προστατευόμενη περιοχή NATURA και όλο το παράκτιο μέτωπο,Κόλπος Αστακού-Μύτικα -Καλάμου το παραχωρούν στα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών, αποκλειστικά για υδατοκαλλιέργειες!!!

Διώχνουν κάθε άλλου είδους επένδυση, αλλάζουν ριζικά τη χρήση, δημιουργούν ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ χαβούζα και αποικιοκρατικό καθεστώς,με υποδούλωση όλων των μέχρι σήμερα ελευθεριών των πολιτών. Τα απρόσωπα επενδυτικά συμφέροντα γίνονται οι εξουσιαστές της κοινωνίας,που με τη δύναμη της εξουσίας τους θα χειραφετούν και θα ελέγχουν τις κατά τα άλλα δημοκρατικές επιλογές της, ακόμα και των εκπροσώπων τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ως ελεύθεροι και δημοκρατικοί πολίτες ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 Αυγούστου 2021.ώρα 7.30μμ

-Για ελεύθερες, καθαρές θάλασσες και ακτές για τους πολίτες.

-Για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

-Για τα δημοκρατικά μας δικαιώματα να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον του τόπου μας.

Απόσυρση της συμφεροντολογικής και με με ανακριβή και μη επιστημονικά στοιχεία, της καταστροφικής ΠΟΑΥ, ΤΩΡΑ!!!

(Συγκέντρωση στη θέση ΒΕΛΑ και με αυτοκινητοπομπή καταλήγουμε στη παραλία του Αστακού όπου θα γίνει πλήρη ενημέρωση για τη πορεία του θέματος μας.)

Είναι καθαρά δική μας υπόθεση η προστασία των θαλασσών και ακτών μας.

Δική μας υπόθεση να μη γίνουμε συνένοχοι στο περιβαλλοντικό, πολιτισμικό,κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα.

Δική μας υποχρέωση να μη ξεπουλήσουμε την πανέμορφη περιοχή μας στα συμφέροντα των ολιγαρχών και στα εξαρτημένα κόμματα της εξουσίας που ελέγχουν!!!

ΟΧΙ στη φτωχοποίηση του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Για τον τόπο μας. Για ´ μας , για τα παιδιά μας.…και για να μη καταστραφεί ο τόπος μας από το καπρίτσιο και μόνο,ενός πρωθυπουργού !!!

Παρούσες όλες ,Παρόν όλοι!!!







8 σχόλια:

  1. ΒΓΑΛΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ.ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ή ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΙΣ Ο,ΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.ΑΜΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.(ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο με τις ιχθυοκαλλλιεργειες πρεπει να το λετε ζυγιζοντας ολα τα σταθμα οχι ετσι. απο τη μια δε τις θελετε απο την αλλη δινουν δουλεια σε πολυ κοσμο. ειστε σε θεση να ζησετε απο κατι αλλο ας πουμε τον τουρισμο ωστε να μην χρειαζεστε να πατε σε αλλη πολη για δουλεια? οσο δεν ειστε τοτε θα εμφανιζονται οι ιχθυοκαλλιεργειες και θα σας προσφερουν 2 κομματια ψωμι σε ανταλλαγμα την θαλασσα σας που ετσι κι αλλιως δεν ειχατε αξιοποιησει ποτε. η λευκαδα πχ που αξιοποιησε τη δικη της θαλασσα ποτε δεν θα δεχοταν ιχθυοκαλλιεργειες γιατι δεν εχει αναγκη απο λεφτα ο κοσμος μεχρι και ο φτωχοτερος λευκαδιτης κυκλοφορει με 500χιλιαρικα στην τραπεζα γιατι ειχε εναν κηπο στο νυδρι και το εκανε ενοικιαζομενα σε εποχες προ ιχθυοκαλλιεργειων και τα καταφερε στον τουρισμο. μπορειτε εσεις να το κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι χθες η Επανάσταση έκανε διακοπές. Δευτέρα που θα έχουνε φύγει όλοι, ας κάνουμε μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Χολή, η ιδιωτικοποίηση της περιοχής Βελά με τα τσαντίρια και τις καλύβες γιατί σε αφήνει αδιάφορο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξάπλωναν τις κορμάρες τους σε Βελλά κα αγριλιά και πήγαιναν βόλτα με τα σκάφη τους . Η επανάσταση ας περιμένει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο που ξεκαμπισες εσυ ΤΟΣΑ χρονια που
    ησταν θα μας ταισης εσυ τώρα ασεμας ρε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε φίλε 5:12 μ.μ. εσένα μόνο οι καλύβες της Βελά σε πείραξαν; Ο ορυμαγδός που έρχεται και η περιβαλλοντική καταστροφή που θα συντελεστεί δεν σε συγκινούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι το ποιό κρίσιμο θέμα γι'αυτό πρέπει να γίνει κινητοποίηση Προς όλες τις κατευθύνσεις. Και φυσικά η συγκέντρωση να γίνει η μεγαλύτερη που έχει γίνει. Τώρα για κάποιους που γράφουν για καλύβες και παρόμοια ενώ το θέμα είναι είναι άλλο!!!! Το μόνο που μπορώ να τούς πω είναι!!! Τι κάνεις γιάννημ;;; κουκιά σπέρνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο