Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Πρόεδρος Συλλόγου Χοβολιοτών Αστακού: Συμμετέχουμε και δίνουμε τον αγώνα μας.





Του Γιώργου Βασίλα.
Προέδρου Συλλόγου
Χοβολιοτών Αστακού.

Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Ξηρομέρου, εάν δεν θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας τη μεγαλύτερη καταστροφή που θα αποφέρουν οι ιχθυοκαλλιέργειες, με κατοχή πολλών χιλιάδων στρεμμάτων θάλασσας και ξηράς, με την εγκατάσταση κτισμάτων στο παραλιακό μέτωπο Αστακού, Μύτικα καθώς Καστού και Καλάμου, πρέπει η σκέψη μας να είναι σοβαρή και μακροπρόθεσμη και το παρών μας να είναι δυναμικό.....

Την Δευτέρα 16 του μήνα να μπορέσουμε έτσι να αποτρέψουμε αυτά τα σχέδια της πολιτικής και των ολίγων ιχθυοκαλλιεργητών, γιατί έχοντας το χρήμα να αποφασίζουν το τι θα κάνουν στον τόπο μας, χωρίς εμάς που στο κάτω κάτω της γραφής εμείς ζούμε εδώ και όχι εκείνοι.

Θέλουμε τις θάλασσες μας καθαρές και άλλες μορφές ανάπτυξης, όπως είναι και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που εμείς το επιλέξαμε. Στη χωματερή αυτών των επιχειρήσεων δεν μπορούμε να πούμε περάστε.

Αααααααα και κάτι ακόμα μην ξεχαστώ, για τους εκλεκτούς μας εκπρόσωπους Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές, που ακόμα δεν κατάφεραν να πάρουν θέση για το σοβαρό κατ' εμάς θέμα, αλλά κωφεύουν το αγνοούν και δεν βαριέσαι. Και εμείς σε αυτό όταν έρθει η ύστατη στιγμή δεν πρέπει να απαντήσουμε; Με το μπαρτόν βέβαια, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, πιστεύοντας έτσι και για εκείνους ότι βάλαμε μυαλό.

Είμαστε πάρα πολλοί μην αφήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται να πάει χαμένη. Δίνουμε τον αγώνα μας και όπου μας βγάλει. Παρακαλώ να φροντίσει η Επιτροπή και για κάνα Μ.Μ.Ε. για να ανέβει το θέμα περισσότερο.

ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ.
mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Εγώ έπινα καφέ προχθές στην παραλία και μου ερχόταν μια μποχα,ξεκινήστε πρώτα από τους βόθρους σας και μετά να μιλάτε για ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περπατάμε στο δρόμο που είναι ανοιχτό το φρεατιο και βρωμάει ο τόπος βοθρίλα. Ούτε αυτό σας ενοχλεί. Γι αυτό και δεν σας ακολουθεί πια ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο