Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Με την υπ αριθμον 91405/13-8-21 απόφαση του υφυπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Τσακίρη Ιωάννη εντάχθηκε στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με ΣΑΕ -016 των έργων 3 έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ένα εκ των οποίων στο δήμο Άκτιου Βόνιτσας << ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ>> προϋπολογισμού 1.275.000€.....


 Θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην ένταξη του έργου , τον Περιφερειάρχη Δυτ Ελλαδος κ Νεκτάριο Φαρμάκη και τις υπηρεσίες της ΠΔΕ για την πρόταση τους και την υποβολή του τεχνικού δελτίου και μέχρι την οριστική ένταξη του έργου στην ιδιαίτερη συγκυρία που βρισκόμαστε.

ΓΙΑ ΤΟ <ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ>

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ

8 σχόλια:

  1. Ρε Κασολα την ώριμη μελέτη την έκανε κ την κατέθεσε ο Δήμος ,το τρέξιμο το εριξε ο Αποστολάκης . Ένα μπράβο στον Δήμαρχο δεν θα πειραζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΕΤΡΡΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑΣΣΟ ΜΑΧΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΎΝΗ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΠΑΤΩΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια ο κύριος βουλευτής τι έκανε για το γήπεδο ; Απολυτως τίποτα , μικροπολιτική εκμετάλλευση μόνο .Ούτε να αλλάξει το κατόπιν ενεργειών μου δε έμαθε ακόμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mέχρι τώρα πληρώσαμε για το κύριο έργο 700.000 ευρώ. Τώρα πως γίνεται για τη συμπλήρωση του να πληρώσουμε άλλα 1.275.000 ευρώ; Αυτά λέγονται παντελονιάσμ@Τ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια που δεν δημοσιεύεις για να προστατέψεις τον Κασόλα τα έχω φωτογραφίσει και αναμένονται να τα στείλω με άρθρο σε όλα τα blogs. Για να δουν με τον ανέντιμο τρόπο που λειτουργείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ποιο παραμελημένη από όλες τις περιοχές και με διαφορά μάλιστα είναι η κατουνα, εδώ όχι μόνο δεν γίνεται τίποτα ούτε το ένα λιθάρι πάνω στο άλλο δεν μπαίνει, ελπίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσει ο κόσμος και να αντιδράσει, αλλά ποιο πιθανό είναι να εμφανιστούν εξωγήινοι πάρα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεία ποια ακριβώς η συνεισφορά του Καραγκουνη σε αυτό το έργο ; Ανακατέψε την ΝΔ σε τοπικό επίπεδο και δε τον έβαλε υπουργό , ο προεδρος τα γνωρίζει όλα , τώρα την ανακατεύει και σε κεντρικό επίπεδο και δε θα τον βάλει καν υποψήφιο θα το δείτε . Στο τέλος θα μείνει μόνος του Αγκαλιά με τον Αποστολακη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσείς οι βλάκες οι δεξιοί κάνατε μάγκα έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ του και έγινε βουλευτής για να κονομαει και να το παίζει ότι κάποιος είναι.ποιος ένας που δεν έχει γνώσεις ούτε για να μοιράσει το σανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο