Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας – Ν. Κοροβέσης: «Αυτή την ώρα προέχει να τελειώσει ο πύρινος εφιάλτης»


Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που είχαν προγραμματιστεί μέχρι τις 24 Αυγούστου 2021 στην Π.Ε. Ηλείας και μέχρι τις 16 Αυγούστου στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας, με απόφαση του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκου Κοροβέση.....


Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η αναστολή είναι επιβεβλημένη λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που ξέσπασαν στην περιοχή - ιδιαίτερα στην Π.Ε. Ηλείας - και σε ένδειξη σεβασμού προς τους πληγέντες, τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και στο σύνολο της χώρας.


«Αυτή την ώρα προέχει να τελειώσει ο πύρινος εφιάλτης και να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών που έχουν προκύψει για χιλιάδες Έλληνες, μεταξύ των οποίων και πολλοί Ηλείοι. Τα πύρινα μέτωπα πλήγωσαν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Όμως, θα δουλέψουμε όλοι μαζί και θα τις επουλώσουμε. Εμείς οι Ηλείοι, ξέρουμε από δυσκολίες, έχουμε όμως και τεράστια δύναμη…» δήλωσε ο κ. Κοροβέσης

7 σχόλια:

  1. Μα απόψε θα γινει πολιτιστικη εκδήλωση τοπικού πολιτιστικου συλλόγου του δήμου Αμφιλοχίας....
    Οτι να 'ναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστέλλονται; Δεν νομίζω. Στραβα μέχρι τον Αετό να δεις τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως εγώ ήμουν παρών στην αναπαράσταση της μάχης του Αετού Ξηρομέρου (που έγινε στις 2 Αυγούστου 1822) και δεν είδα πανηγύρια, παρά μία σεμνή και αναγκαία ιστορική τελετή με την παρουσία και των δυο Δημάρχων ( Βόνιτσας και Ξηρομέρου) και πλήθος κόσμου, που ξεπέρασε τις προσδοκίες των συντελεστών πραγματοποίησης της εκδήλωσης. Και επειδή απ το 2008 που γίνεται αυτή η εκδήλωση, και είμαι παρών, σας πληροφορώ ότι πρώτη φορά είχε τόσο πολύ κόσμο. Μην σπέρνετε ψευδείς ειδήσεις για τους δικούς σας λόγους. Ήμαρτον !!!
      Ν. ΜΕΜΟΣ

      Διαγραφή
    2. Κύριε Μέμο. Είστε και θρησκευομενος!!!!. Μας μιλήσατε για προσδοκίες , μας ομολογήσατε τον πολύ κόσμο, μας εκθεασατε τους δύο δημάρχους. Η εντολή της περιφέρειας ήταν ΟΧΙ εκδηλώσεις. Εσείς κάνατε την εκδήλωση, τραπεζωθηκατε το βράδυ και από τις φωτογραφίες σας είδαμε ο ένας κολλητά στο άλλον και χωρίς μάσκες. χθες εννιά τα κρούσματα, σήμερα αλλά εννιά.

      Διαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας Αποστολάκης Γ και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Αποστολάκης Π έχουν τεράστιες ευθύνες για τα κρούσματα του κορωνοιού λόγω των συναυλιών στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε κοροβεση. Υπάρχουν άλλες συμφωνίες; Πως γίνεται να βγάζεις απαγόρευση, αυτοί να το γλεντανε και εσύ να σιωπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υπάρχει εισαγγελία αρμόδια για τον δήμο ΒΟΝΙΤΣΑΣ απόψε με την εκδήλωση στον Αετό πρέπει να τους Πάει μέσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο