Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Μία καταπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση παρακολουθήσαμε στις 7 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα (φωτογραφίες και videos).


Μία υπέροχη μουσικοθεατρική βραδιά, αφιέρωμα στη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε όσοι παραβρεθήκαμε το Σάββατο το βράδυ 7 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου....

Επρόκειτο για μία παράσταση κυριολεκτικά γεμάτη Ελλάδα, με υπέροχη μουσική και τραγούδι, με υπέροχη θεατρική ερμηνεία, με συναισθήματα συγκίνησης αλλά και περηφάνειας να μας πλημμυρίζουν.

Πραγματικά μία υπέροχη ξεχωριστή βραδιά, μία ποιοτική εκδήλωση από τα παλιά για τον Μύτικα θα προσθέταμε και επειδή είμαστε και κάποιας ηλικίας, θυμόμαστε όλοι το τι εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού πραγματοποιούνταν κάποτε στον Μύτικα, με πρωτεργάτη τον Προοδευτικό Όμιλο Μύτικα (Π.Ο.Μ).

Συνταγή της επιτυχίας εκείνων των εκδηλώσεων του Π.Ο.Μ., το αστείρευτο μεράκι των διοργανωτών και η συμμετοχή και η βοήθεια του κόσμου στη διοργάνωση, γιατί για να γίνουν εκδηλώσεις πρέπει κάποιοι να τρέξουν, να δουλέψουν, να κοπιάσουν. Οι εκδηλώσεις δεν γίνονται στον αυτόματο πιλότο όπως κάποιοι νομίζουν, ούτε απλά σε μία θεωρητική βάση καταγραφής και απλών προτάσεων.

Υπέροχοι στην μουσική και στο τραγούδι οι: Δημήτρης Καλογεράς, Λεωνίδας Καλογεράς, Λάγγας Γρηγόρης, εκπληκτική στη θεατρική της ερμηνεία η Κατερίνα Γκατζόγια.














mytikaspress.

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικοί καλλιτέχνες. Το βιολί 🎻 στα κατάλληλα χέρια είναι τρομερό καλές και οι κιθάρες όλοι τους υπέροχοι. Κρίμα που δεν είχε κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο