Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Τιμητική αναγόρευση προσωπικοτήτων, ως επίτιμων δημοτών του Δήμου Ξηρομέρου.




Ο Δήμος Ξηρομέρου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε την τιμή να ανακηρύξει επίτιμους δημότες Ξηρομέρου στις 20/08/2021, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο και τους Ολυμπιονίκες Κοζομπόλη Βούλα (Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς αγώνες και αργυρή Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση) και Δήμα Πύρρο (αθλητή της άρσης βαρών με 3 χρυσά και ένα χάλκινο Ολυμπιακά μετάλλια ).Το αναγνωρισμένο έργο τους και η προσφορά τους αποτελεί παρακαταθήκη για την Χώρα μας και τις νέες γενιές.....

Σε κλίμα συγκίνησης αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες, αναμνηστικά δώρα και πάπυροι στα τιμώμενα πρόσωπα, ενώ υπήρχε δέσμευση για την ευρύτερη συνεργασία του Δήμου τόσο με την Αρχιεπισκοπή, όσο και με τους Ολυμπιονίκες.

Λόγω σοβαρού προσωπικού θέματος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου, στην εκδήλωση συμμετείχε ο Θεοφιλέστατος Άγιος Θαυμακού κ.κ. Ιάκωβος, εκπρόσωπος της Αυτού Μακαριότητας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, ενώ προγραμματίστηκε επίσκεψη του Δημάρχου στην Αρχιεπισκοπή, για την απόδοση του Χρυσού Κλειδιού της πόλης στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Κατσαούνης Ελευθέριος.

Τα βιογραφικά των Ολυμπιονικών παρουσιάστηκαν από την εκπαιδευτικό και ηθοποιό, κα Ντίνου Μαρία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του κλήρου, ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής, κος Κολυμπάδης Μανώλης, ο πρώην Υπεύθυνος Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, κος Καϋμενάκης Φώτης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτήτων και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
























5 σχόλια:

  1. Τέλος οι πολύ καλές πολιτιστικές δραστηριότητες σας , τώρα βάλτε σειρά προτεραιότητας για πρακτικές δουλειές, έρχεται φθινόπωρο, Σχολεία , πλημμύρες, δρόμοι , βιολογικός καθαρισμός, σφαγεία κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο ….;;;Να ξέρουμε να σε ευχαριστήσουμε για τις συμβουλές βρε αδερφέ

      Διαγραφή
  2. Γιατί η τελετή έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων; Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αληθεια ειναι οτι ελαμψαν δια της παρουσιας τους "προσωπικοτητες" που εχουν απασχολησει τον τυπο και την κοινη γνωμη ειτε για καταχρησεις,ειτε για αδικαιολογητες υψηλες καταθεσεις αλλα και για την περιφημη διασπαθιση δημοτικου χρημματος που τοσα πολλα γραφηκαν και ταχθηκαν προεκλογικα.οσο για την ανακηρυξη ως δημοτων Αστακου προσωπων που μαλλον αντιπαθη ειναι πλεον στην Ελληνικη επικρατεια λογω των συντονισμενων προσπαθειων τους να μας χωσουν βαθεια στο λακκο του απεχθους δανεισμου της χωρας απο την Τρόικα και ΔΝΤ ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.Επισης η αληθεια ειναι οτι ελαμψαν δια της απουσιας τους ατομα και προσωπικοτητες που παραδοσιακα θα επρεπε να ηταν εκει,οπως οι εκπαιδευτικοι και οι μαθητες,αλλα απο ο,τι φαινεται καποιοι προτιμησαν να προσκαλεσουν αλλης ποιοτητας προσωπικοτητες.Ευλογο λοιπον ειναι να αναρωτιομαστε ..τι Χάλεβεϊ η αλεπου στο παζαρι;Και δυστυχως ολο αυτο το πανηγυρακι θα το δειξει λεει και η ΕΡΤ οποτε καταφερατε οχι μονον να γινετε ο περιγελος του Ξηρομερου αλλα να γινει ο Αστακος ο περιγελος του κοσμου.
    ΥΓ. οι νικητες;;; μα φυσικα ο Πανταζης που τα καταφερε και σας ταπωσε..οχι παίζουμε...καλα να παθετε...και ο Σταικος που μαλλον ειχε την ευθυξια και το φιλοτιμο να μη συχνωτιστει με ολον αυτο το συφερτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή τι θες να μας πείε. Οτι οσοι πηγαίνουν σε ρ
      εκδηλωσεις δέν είναι Προσωπικότητες ? και ολα εινσι φτιαχτά ?

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο