Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αστακού Αιτ/νίας «Παντελής Καρασεβδάς» - Τελευταίες μέρες εγγραφών


Η στιγμή της εκκίνησης για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αστακού πλησιάζει! Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι δρομείς βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους πριν λάβουν τη θέση τους πίσω από τη γραμμή της αφετηρίας το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου.....

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τον όμορφο Αστακό μας! Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ (https://docs.google.com/forms/d/1QqeSgYrFekeDbY0eb-YnH7fOFWuIL1myxeWiiYxgJGo/viewform?edit_requested=true)

Οι διαδρομές είναι δύο:
1.000m (για παιδιά γεννηθέντα από το 2010 κι έπειτα) – ώρα εκκίνησης 18.00
5.000m για δρομείς και περιπατητές – ώρα εκκίνησης 18.30

Πληροφορίες – Εγγραφές: Λεωνίδας Παπαρίζος, τηλ 6945263820



Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στον Παντελή Καρασεβδά, τον Αστακιώτη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της Σκοποβολής στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

1. Ο αγώνας δρόμου θα λάβει χώρα στον Αστακό Αιτ/νίας τις απογευματινές ώρες της 7ης Αυγούστου (ημέρα Σάββατο) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου των Εν Αθήναις Απανταχού Αστακιωτών.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, τα οποία επιτάσσει το πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. για τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου και τα οποία θα τελούν εν ισχύ κατά την ημερομηνία τέλεσης του αγώνα.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο