Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου στον ηλεκτροφωτισμό του Μύτικα.


Ξεκίνησαν σήμερα στον Μύτικα, επεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου στον ηλεκτροφωτισμό, μετά την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού με έκπτωση 54,60 % (δείτε εδώ). Οι επεμβάσεις αυτές ήταν αναγκαίες, μιας και στον Μύτικα είχαμε αρκετά θέματα με τον ηλεκτροφωτισμό και οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και αύριο......

Η εργασίες γίνονται με τον ηλεκτρολόγο και το καλαθοφόρο του Δήμου. Το καλαθοφόρο έγινε προμήθεια από την νέα δημοτική αρχή μεταχειρισμένο και βγήκε σε κυκλοφορία τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο μηχάνημα, που μέχρι τώρα ο Δήμος Ξηρομέρου δεν διέθετε, αναγκαζόμενος στο πρόσφατο παρελθόν να μισθώνει από ιδιώτες καλαθοφόρο, ξοδεύοντας πάρα πολλά χρήματα.
Μάλιστα το καλαθοφόρο του Δήμου Ξηρομέρου, ζήτησε να το δανειστεί και ο γειτονικός Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας για μία εβδομάδα, όταν θα είναι ελεύθερο, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των δύο γειτονικών Δήμων (έχουν δανείσει απορριμματοφόρο στον Δήμο μας).
Πληροφορούμαστε ότι σε όλους τους οικισμούς θα γίνουν παρεμβάσεις όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά και τον ηλεκτροφωτισμό.
Ο δρόμος της δημοτικής αρχής είναι ένας: Οργάνωση, οικονομία, νοικοκυριό και στήσιμο υπηρεσιών που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, για να αποκτήσουμε κάποια στιγμή έναν καθώς πρέπει Δήμο.
Η ανηφόρα είναι μπροστά και είναι πολύ μεγάλη, υπάρχουν δυσκολίες, εμπόδια, αντιξοότητες, υπάρχουν και λάθη, αλλά με πολύ δουλειά, πολύ δουλειά και πολύ δουλειά, αυτός ο Δήμος σύντομα θα αλλάξει και θα γίνει κανονικός.





mytikaspress

5 σχόλια:

  1. Αλλο ενα τεραστιο εργο..
    Οι αμισθοι τι λενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες παρεμβάσεις.αλλαγμα κάμπων μετά από μήνες.ωραια ωραιοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα λέμε σωστά το καλοθοφορο δεν έγινε αγορά με χρήματα του δήμου, από δωρεά και δίχως έρευνα αγοράς και πάρθηκε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ έτσι δεν είναι Παναγιώτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο μύτικα παρέμβαση στα ηλεκτρολογικά, στο μύτικα αναμόρφωση πλατείας με 300.000 ατο μύτικα μελέτη για το λιμάνι. Στον Αστακό αύξηση τελών νερού, τα σκουπίδια στους κάδους και παροχή νερού και ρεύματος στην παραλία τζάμπα σε τράτες και κοτεράδες Έχει ο καιρός γυρίσματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο