Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Διαμαρτυρία για την πενιχρή στήριξη του πολιτισμού: Ένας φορέας πολιτισμού που έχει αποδείξει την αξία του χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης...

Πηγή:Facebook

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου "Άγιος Δημήτριος" δια μέσου της Προέδρου του κας Παπαδοπούλου Στυλιανής, αναφέρει ότι, Η απάντηση ήρθε...... δεν θα σχολιάσω τίποτα όταν θα έρθει η ώρα θα το αναλύσω κομμάτι κομμάτι, θα μείνω όμως στην μικρή προτασουλα που λέει'.......είναι εστία ανάπτυξης τρωκτικών (ποντίκια ) ......και θα πω ότι συμφωνώ απόλυτα γιατί ....τα τρωκτικά (ποντίκια) ροκανίζουν το δένδρο του φορεα πολιτισμού αλλά αυτό δεν λέει να πέσει.

 Ενημερώνω λοιπών όσους ενδιαφέρονται ότι έχοντας την ευθύνη των λόγων μου ( αυτό για να βγάλω από τον κόπο κάποιους να ψάχνονται) και σαν Πρόεδρος ενός Πολιτιστικού συλλόγου το όνομα του ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ (για αυτούς που δεν το γνωρίζουν) ότι θα ενεργοποιήσω σύμφωνα πάντα με βάση το καταστατικό του συλλόγου οτιδήποτε αφορά τα δικαίωματα του. Θα κοινοποιήσω προς όλες τις κατευθύνσεις τα απαραίτητα έγγραφα.
 Ένας φορέας πολιτισμού που έχει απόδειξη την αξία του χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης... έστω το ελάχιστο να τον ακούσετε...
 
Ευχαριστώ Παπαδοπουλου Στυλιανή

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς πολιτισμός για κάποιους είναι τα φαγοπότια, τα σουβλάκια, οι μπύρες και τα κρασιά που βαπτίζονται αναψυκτικά, οι ηχητικές καλύψεις. Κάποιοι ενισχύουν ότι ελέγχουν. Θέλουν χειροκροτητές και ψιφαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανακαντε εκδήλωση με τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο