Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΙΛΑΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ



Εγκατασταθήκαν παροχές ρεύματος και νερού (πίλαρ) στο λιμάνι της Παλαίρου. Πρόκειται για επτά (7) σύγχρονες παροχές που λειτουργούν με την χρήση ηλεκτρονικής προπληρωμένης κάρτας..... Με αυτό τον τρόπο αφενός εξασφαλίζονται στα σκάφη βασικές παροχές αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα του λιμανιού και αφετέρου μπαίνει τέλος στην αλόγιστη σπατάλη ρεύματος και νερού κάτι που επιβάρυνε το Δήμο και τους Δημότες όλα αυτά τα χρόνια. 
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προβούμε σε νέα χωροθέτηση των σκαφών έτσι ώστε να αυξήσουμε την χωρητικότητα και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες προς τους επισκέπτες υπηρεσίες. 
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο 
Δήμου Ακτίου Βόνιτσας







8 σχόλια:

  1. Ποιος ειναι στο λιμενικο ταμειο που ελενχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκαταστάθηκαν με διπλάσια τιμή από αυτά που υπάρχουν στην αγορά Αρα κάποιος τα παντελονιαζει . Για ρωτήστε να δείτε ποσό κάνουν έξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΡΟ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ,ΑΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΗΜΕΝΙΚΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΣΚΑΦΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΦΑΤΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ 25 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ 75/100 ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τζαμπατζήδες διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες της στεριάς πότε θα πληρώσουν; Aυτοί ψηφίζουν για αυτό δεν τολμάτε να εισπράξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που χρωστάνε 6.500.000 ευρώ σε νερό, αποχέτευση, χρήση πλατειών πότε θα πληρώσουν; Mερικοί από αυτούς παίρνουν και απευθείας αναθέσεις από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής έχουν μετατρέψει πρώην Δημοτικά Σχολεία σε φροντιστήρια πληρώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έξι χρόνια γιατί ανεχόσαστε τη σημαία ιδιωτικής εταιρείας να είναι στη πλωτή εξέδρα στο λιμάνι της Ζαβέρδας; Aυτός ο επιχειρηματίας πόσο ρεύμα και νερό ζημίωσε τους Δημότες; Πάντως ο πατέρας και γιος Αντιδήμαρχοι καύσιμα πουλούσαν, τα οικονομούσανε προφανώς. Δεν μίλαγαν βέβαια. Τώρα αν οι Δημότες και ο Δήμος ζημιωνόταν ούτε που τους ένοιαζε. Αυτές είναι αλήθειες μεγάλες και τρανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο