Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Εξιχνίαση κλοπών σε Άρτα και Πρέβεζα


     Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από τροχόσπιτο στην Πρέβεζα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ημεδαποί εμπλέκονται σε κλοπή από τροχόσπιτο που έγινε πρώτες πρωινές ώρες της 03-08-2020 σε περιοχή της πόλης της Πρέβεζας, από όπου αφαιρέθηκαν χρήματα, κινητό τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των κατηγορουμένων και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Η άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη σε χωριό της Άρτας δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ημεδαποί είχαν εισέλθει σε σπίτι ηλικιωμένου, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Λίγα λεπτά αργότερα, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκαν να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
Κατασχέθηκε ακόμη το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
πηγή:epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο