Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

Τζάλας Κωνσταντίνος: Εκφράζω την απόλυτη και ριζική ΔΙΑΦΩΝΙΑ μου για την αύξηση του ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ στους λογαριασμούς ύδρευσης.


       Ως δημότης και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου, εκφράζω την απόλυτη και ριζική ΔΙΑΦΩΝΙΑ μου για την αύξηση του ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ στους λογαριασμούς ύδρευσης που επέβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο ανεβάζοντας το εν λόγω τέλος κατά 60%!
  Σήμερα που εκτός από την επιδημική κρίση, πλήττει τον κόσμο και η οικονομική κρίση, βρίσκομαι εντελώς αντίθετος με την ανομολόγητη και δυσβάσταχτη αυτή απόφαση! Δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε έξω και ο κόσμος μας εκφράζει την απορία του και μας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ για την αύξηση αυτή στους λογαριασμούς ύδρευσης.
 Μη μένοντας αδιάφορος στις δίκαιες κραυγές διαμαρτυρίας των συμπολιτών μου και έχοντας την επίγνωση των ευθυνών και υποχρεώσεών μου απέναντί τους ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Μύτικα ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑ προφορικά στον Πρόεδρο κ. Δ. Φάρρο να εκφράσουμε εγγράφως στο Δήμο τη διαφωνία μας στην παραπάνω απόφαση του Δ.Σ.
  Απολογούμενος ενώπιον των κατοίκων, εγγράφως διατυπώνω τη θέση μου και την άποψή μου για να μη φανώ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ σε ό,τι συμβαίνει, σε μια απόφαση που μας αφορά όλους!
 
 
Μύτικας 26/7/2020
Τζάλας Κωνσταντίνος
μέλος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Μύτικα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη διαταράσσετε την ησυχία τους κ. Τζάλα! Όσο θέλεις βρόντα....Ο Λαός ξέρει να ΑΞΙΩΝΕΙ και να ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ. Η ΣΙΩΠΗ τους έχει ΟΡΙΑ...Γιατί μετά ξεσπά η ΟΡΓΗ...

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος διαφωνεί με την παράταξή του ή παραιτείται ή ανεξαρτητοποιείται και αγωνίζεται με τα πιστεύω και τη συνείδησή του και ο κόσμος θα του το εκτιμήσει.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ντίνο

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα οι ελπίδες που είχαμε τσάμπα το 75%

Ανώνυμος είπε...

Οι πιο πολλοί δεν πληρώνουν το λογαριασμό και την ζημιά τήν πληρώνουν οι υπόλοιποι!! Αλήθεια τι νερό πληρώνουμε ? Είναι νερό τίς προκοπής , ούτε για φαγητό δεν κάνει ειδικά το νερό του Αστακού

Unknown είπε...

Καντε υπομονη να οργανωθει ο δημος κ του χρονου τα μειωνουν παλι.Δεν θα την πληρωνουν οι τιμιοι μια ζωη.Γιατι αν δεν τα μειώσουν ωε κ αλλιμονο τους.Κι ας ειμαι ψηφοφορος τους.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βγάζουμε τους ίδιους συνεχώς σε διαφορετικές παρατάξεις γιατί μας φαίνεται περίεργο; Τις επόμενες δημοτικές να ψηφίσουμε όποιον δεν έχει εκλεγεί ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο. Ίσως έτσι δούμε πρόοδο γιατί τόσα χρόνια με τους ίδιους και τους ίδιους φτάσαμε σε αυτά τα χάλια

Ανώνυμος είπε...

Θα δικαιωθεί η Ρούλα που έφυγε πολύ νωρίς