Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Συντήρηση του δρόμου Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια από το Δήμο Ξηρομέρου και εθελοντές.





Πραγματοποιήθηκε η βελτίωση τμημάτων της Δημοτικής-αγροτικής οδοποιίας  Χρυσοβίτσα–διασταύρωση Πηγάδια με σκυρόδεμα από το Δήμο Ξηρομέρου   . Ο συγκεκριμένος δρόμος χαρακτηρίζεται σημαντικός διότι πέραν του ότι στηρίζει την αγροτική οικονομία της περιοχής, βελτιώνει και την προσπελασιμότητα των οχημάτων προς το Μεσολόγγι και τα γύρω χωριά. Πρέπει εδώ να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει χαρακτηριστεί από τους πολλούς διερχόμενους οδηγούς ως παγίδα θανάτου τόσο για τους ίδιους όσο και για τα οχήματά τους.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης  ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μπαμπούρης και ο   Πρόεδρος της Κοινότητας  Χρυσοβίτσας  Γιάννης Χρόνης  ήταν παρόν στο έργο, ένα έργο που συντελέστηκε χάρη στην εθελοντική εργασία  ενεργών Δημοτών.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης αναφέρει χαρακτηριστικά,
"όταν οι δυνάμεις ενώνονται μόνο καλό μπορεί να αποφέρει για την περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συντοπίτη  μας Γεώργιο Τσέλιο από το Αγράμπελο και τους συγχωριανούς μου Βασίλη Μούρκα, Ρολάν Τσέλα , Μάκη Γαντζούδη , Δημήτρη Σαμαρά,  Νίκο Γαντζούδη, Γιάννη  Σάββα, Αποστόλη Γαντζούδη και βελησάρη Θ. Ζορμπά,   για την εθελοντική τους   προσπάθεια, μιας και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η παρέμβαση και αποκατάσταση στο δρόμο. Δούλεψαν με ευχαρίστηση και έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό, με μόνο γνώμονα, μέσα από τον εθελοντισμό, την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
 
Και φυσικά τον Δήμαρχο κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την αντοπόκρισή του και την καθοριστική του συμβολή για την ολοκλήρωση της παρέμβασης  και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μπαμπούρη  που ήταν παρών για το συντονισμό όλου αυτού του εγχειρήματος. "   


    
Δείτε φωτογραφίες:











































5 σχόλια:

  1. Μπράβο πρόεδρε.τοσα χωριά περνάνε από αυτό το δρόμο, μόνο εσύ ενδιαφέρεσαι.Ενα μπράβο στο xiromeronews που πάντα αναδεικνύει τους εθελοντές που βοηθάνε σε έργα του Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδιά ελατε και στον ΑΣΤΑΚΌ εχει και εδώ λακούβες μάλιστα μια είναι μπροστα
    στο σπίτι δημοτικο'υ συμβούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο πρόεδρο της Χρυσοβιτσας Κον Γιάννη Χρόνη που είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για τον δρόμο αυτό, αν και είναι κοινός και χρησιμοποιείται από κατοίκους ομορων χωριών για την μεταφορά τους στην πρωτεύουσα του Νομού. Επίσης συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Ξηρομερου Κον Γιάννη Τριανταφυλλακη και τον Αντιδήμαρχο Κον Κώστα Μπαμπουρη που βοήθησαν τα μάλα για την επίτευξη του εργου, εν αντιθέσει με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που δεν εκανε τίποτα παρ'ολο που υπήρξαν εντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων και επισκεπτών για την τραγική κατάσταση του δρόμου. Και πάλι μπράβο σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν που θα τον έφτιαχνε ο Λύτρας που ήταν αντιπεριφερειάρχης υποδομών και δικτύων και ο σφιχτερμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε έργο που γίνεται είναι τιμητικό κ μπράβο. Κάποια στιγμή όμως όποιοι είναι αρμόδιοι κ με θέσεις ευθύνης δήμου ή υπουργείου ας αναλάβουν να πέσει άσφαλτος στην είσοδο και έξοδο του χωριού ώστε να μη χρειάζεται κάθε χρόνο να μπαλώνονται λακούβες τεράστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο