Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου : Αχ τρομάρα σου.!!!-Οι καρδούλες και τα Στρουμφάκια σε μάραναν .!!!

Αχ τρομάρα σου.!!! 
Οι καρδούλες και τα Στρουμφάκια σε μάραναν .!!! 
Στην Αρχαία Ελλάδα η απίστευτη βρωμιά και ο απέραντος σκουπιδότοπος, με αποκλειστική ευθύνη του κυρίου Τριανταφυλλάκη , που συνιστούσε προσβολή Νεκρών και τιμωρείτο με ποινή εξοστρακισμού από την Πόλη των Αθηνών ,αλλά θα έρθει σε τρία χρόνια και η σειρά σου για τον εξοστρακισμό σου , για να γλιτώσει ο τόπος από την βρωμιά απ άκρου εις άκρον του Δήμου και ΟΧΙ μόνον .!!!! ..
Το θέμα πλέον ξεφεύγει της απλής Ανικανότητας και Αδιαφορίας και άπτεται της Ψυχιατρικής σφαίρας για μια ιδιότυπη Ψυχιατρική Διαστροφή , με την οποία ίσως πρέπει να ασχοληθεί η Πανευρωπαϊκή Ψυχιατρική Εταιρία για την ικανοποίηση με τις εικόνες βρωμιάς.!!!!. 
Ποτέ δεν υπήρχαν με καμία Δημοτική Αρχή τέτοιες εικόνες εγκατάλειψης του Νεκροταφείου Αστακού τον μήνα Αύγουστο , που έρχονται και το επισκέπτονται πολλοί κάτοικοι που μένουν μόνιμα στην Αθήνα , όταν μάλιστα υπάρχει και η Πανδημία του Κωρονοϊού και ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους Δημόσιας Υγείας , με το Υπουργείο Εσωτερικών να έχει στείλει για τον Covid19 πάνω από 150.00 ευρώ. 
Και όσο για τον ΣΜΑ και τα σου ξου μούξου του , αυτά είναι καταδικασμένα σε αποτυχία ,αφού είχε σχεδιαστεί μόνο για τις ανάγκες του Δήμου Αστακού και όχι του Δήμου Ξηρομέρου ύστερα από φιρμάνι του αλήστου μνήμης Ραγκούση , ο οποίος μετά από ένα εξάμηνο το πήρε πίσω και τότε επί Δημαρχίας Στάικου με βάση την μελέτη ( Καούση ) προβλεπόταν επικαθήμενο 22 τόνων και όχι 10 τόνων όπως είναι αυτό το σκαστούρι το σημερινό ,με το οποίο αντί να μειώνεται το κόστος θα αυξάνεται κατακόρυφα , πράγματα τα οποία θα θέσουμε στο Δ.Σ κατά την κατάρτιση του νέου Προϋπολογισμού ,μαζί με το Λεύκωμα Τριανταφυλλάκη της βρωμιάς ,των σκουπιδιών και των απαράδεκτων εικόνων ντροπής , οι οποίες δεν υπάρχουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ Δήμο της Ελλάδας .!!! 
Αστακός 3/8/2020 
Εκ του Γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .



























26 σχόλια:

  1. Τοσα χρονια γιατι δεν το ανοιγατε εσεις κυριε σταικε?το φορτηγο το χουκ λιφτ τι εκανε 5 χρονια στον δημο βονιτσας?ποιος ο λογος?αυτα γιατι δεν τα λετε?μπραβο στο δημαρχο κ την ομαδα του που το ανοιξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους έβαλε τα γυαλιά ο δήμαρχος της καρδιάς μας. Σε λίγους μηνες έλυσε ένα προβλημα 10 χρονων. Συνέχισε τριαντάφυλλε και ασε τους πεθαμένους να σκουζουν

      Διαγραφή
  2. Σας εχει σκίσει ο Τριανταφυλλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εκεί στην αναζωογόνηση δεν έχετε με τη να ασχοληθείτε και ασχολείστε με τα σκουπίδια.και εθυ χριθτακη και εθυ Γιαννάκη και εθυ θπυρακο. Ήθελα να ξερά ποιος γράφει Πίος φωτογραφίζει ποιος αδηγαει και ποιος τα ανακαλύπτει. Για γέλια για πολλά γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραιος πολιτικος λογος!!!!!!

    Τι ευγενικη ψυχη αυτος ο ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σκουπιδια παντα υπειρχαν , ΚΑΙ για αυτα φταινε κι αυτοι που εχουν τους ταφους εκει . γιατι πετανε τα σκουπιδια οπου νανε ??? Τα μπουκαλια απο το νερο ο δημαρχος τα πεταει?????
    και οι προηγουμενοι τα ιδια και χειροτερα ηταν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις καρδουλες και τα στρουμφακια τα ζωγραφισαν εθελοντες μικρα παιδια δρακουμελ του ξηρομερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε τριανταφυλλακη όλα μέχρι τώρα είναι καλα τα πας καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι τα σκουπίδια. Μπράβο στην αναζωογόνηση, που σε βοηθάει φωτογραφίζοντας και σε ενημερώνουν που ακριβώς υπάρχουν σκουπίδια. Εσύ διάβαζε στο ξηρομερο την ανάρτηση και στείλε αύριο το αυτοκίνητο να τα μαζέψει.
    ΥΣ όχι όλα όμως για να έχουν δουλειά και αύριο και μεθαύριο.......καλό ξημερωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι, πολύ σκουπίδι σε όλη την πόλη του Αστακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά κάνει ο τριανταφυλλακη και δεν απαντά σε κανέναν χαχχαχχαχα. Μάγκας είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά δε γίνονται με το νέο. Όσο την ευθύνη του Δήμου την έχει το νέο δεν υπάρχει πρόβλημα πουθενά. Τα αντέχουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είστε πολύ αστείοι... Κάθεστε κ παραφυλατε... Να γεμίσουν οι κάδοι για να βγαλετε φώτο... Μπράβο.. Σοβαρή δουλειά.. Από αύριο να ξέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό θα ήταν.. Ο καθένας μο ος του να προσέχει τα σκουπίδια του.. Πας να πετάξεις.. Βλέπεις τον κάδο γεμάτο.. Τα αφήνεις κάτω.. Γιατί απλά βαριέσαι να πας στον πιο κάτω κάδο.. Ε όχι.. Που θα πάνε αυτά τα σκουπίδια μετά.. Δεν θα σκορπίσουν στον δρόμο.? Όλοι έχουν λίγο ευθυνη παρακαλώ.. Όπως κ στο αυτοκίνητο.. Μην ανοίγετε παράθυρα κ πετάτε σκουπιδια..ειναι κρίμα.. Κ ντροπή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μύτικας βρωμάει παντού σκουπίδια είμαι από Αγρίνιο επισκέπτης αλλά η κατάσταση είναι τραγική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αγρινιο το χεις δει αγρινιώτη και καλα;ουστ ρε ψεύτες . Ζω στο μυτικα η κατάσταση ειναι βελτιωμένη σε σχέση με άλλες χρονιες αλλά θέλει και άλλη προσπαθεια. Συνεχίστε έτσι και αστε τα σκυλια να γαβγίζουν

      Διαγραφή
    2. Ο κύριος που έίναι από αγρινιο και ερχετε μυτικα ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.....ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΆΡΗ

      Διαγραφή
  15. Τραγική την κάνετε εσείς που περνάτε.. Κ κάνετε τα μπάνια σας.. Κ δεν σέβεστε κ πετάτε τα σκουπίδια σας στο δρόμο.. Κ όπου βρείτε.. Μιλάω γενικά.. Για τους περαστικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ώστε φταίει ο κόσμος που δεν λειτουργεί το σύστημα και παντού δικαιολογίες ότι για όλα φταίει άλλοι.Η προπαγάνδα της εικόνας δεν θα περάσει για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κατασταση ειναι οχι βελτιωμενη..πολυ βελτιωμενη απο τα αλλα χρονια.συνεχιστε την προσπαθεια κ να προσεχουμε κ εμεις πως πεταμε τα σκουπιδια μας δεν φταιει ο δημος αν μερικοι ειμαστε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΙΚΡΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΗΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΕΞΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΚΟΝΙΑΣΟΥ ΚΡΥΦΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΕ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΝΤΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό το μάζεμα των σκουπιδιών αλλά......κακό το πλύσιμο των κάδων ,που δεν γίνεται ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντί να βάλετε την ουρά κάτω από τα σκέλια και να κρυφτείτε ποντικάκι βγάζετε και γλώσσα .φαγατε καλό ξεβράκωμα όμως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το θέμα των σκουπιδιών έγκειται σε θέμα υγείας. Που θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί. Όσο για τους δημότες που πετούν τα σκουπίδια έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές ότι οι κάδοι πρέπει να πλένονται συχνά γιατί και άδειοι που είναι βρωμάει η περιοχή που βρίσκονται από μέτρα μακρυά. Εντάξει το καταλάβαμε όλοι ότι το σάκο φτάνει για όλους. Το να λες τα πράγματα με το όνομα τους σε κάνει αντιπαθη αλλά δεν λύνει το πρόβλημα. Επίσης θα σου αναφέρω ότι δεν απαντά με το ονομα του αλλά δια αντιπροσώπων και δη σε λάθος περιπτώσεις πολλές φορές.. Τα σκουπίδια έξω από τους κάδους δείχνουν την ανάγκη ναυπαρξουν περισσότεροι κάδοι και να πλυθούν άμεσα γιατί είναι εστία μόλυνσης. Αφήστε τις κόντρες και σοβαρευτεί επιτέλους. Δεν είναι κακό να είστε σοβαροί. Κακό είναι να είστε εγωιστές σοβαρό φανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η μοναδικη βρωμια στο Μυτικα ειναι αυτη που απομενει στην παραλια σε καθημερινη βαση οταν τελειωνετε το μπανιο σας.Πρεπει να παμε μετα εμεις να μαζευωμε τις βρωμιε σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο