Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΧΥΤΑ Παλαίρου: Δείτε την συνεδρίαση του ΔΣ ΦΟΔΣΑ 3 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, μέσα από τις αναρτήσεις του κ. Κασόλα.

  
       Δείτε την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ΦΟΔΣΑ 3 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11η Αυγούστου 2020.
      Η Μετάδοση της συνεδρίασης και τα βίντεο, προέρχονται μέσω του λογαριασμού Facebook και είναι πρωτοβουλία του προέδρου ΦΟΔΣΑ Αθανάσιου Κασόλα…. 

Δείτε τα βίντεο και το σχολιασμό ....


ΒΙΝΤΕΟ 1:

Ο κ. Κασόλας σχολιάζει, Συνεδρίαση ΔΣ του φοδσα 3 Δεν Αιτ/νιας μέρος 1:
Στην οποία ο δήμαρχος ΒΟΝΙΤΣΑΣ δε εφαρμόζει την απόφαση του δημοτικόυ συμβουλίου που έγινε στις 3-8-2020 στη παλαιρο και ψηφίστηκε από την δημοτική του ομάδα η διακοπή της μεταφοράς σκουπιδιών στο Χυτα Παλαιρου , και από τις παράταξεις Κύμα Αλλαγής , Συμφωνία ελπίδας , Κ λαϊκή συσπείρωση , ενώ γνωρίζει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι εκτελεστή από την επόμενη μέρα . Λέγοντας περιμένει την νομιμότητα της απόφασης που η δημοτική του ομάδα ψήφισε ...



ΒΙΝΤΕΟ 2:

Ο κ. Κασόλας σχολιάζει, Συνεδρίαση ΔΣ φοδσα στις 11-8-2020 μέρος 2.
Ο δήμαρχος ΒΟΝΙΤΣΑΣ λέει Ότι κοροϊδεύουμε τους δημότες οι δημοτικές παρατάξεις Κύμα αλλαγής , Συμφωνία ελπίδας , Λαϊκή συσπείρωση που έχουμε ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο της παλαιρου στις 3-8-2020 την διακοπή της μεταφορας απορριμμάτων Λευκάδας στο Χυτα Παλαιρου , ενώ με εισήγηση δίκη του έχει ψηφίσει και η παράταξη του την δίακοπη της μεταφοράς σκουπίδιων Λευκάδας στο Χυτα παλαιρου και δε την εφαρμόζει με την ψήφο στο ΔΣ του φορέα .
Οι δημότες μπορούν να καταλάβουν ποιος τους κορόιδευει χρόνια τώρα ...
Στο 8:00 και μετά .

ΒΙΝΤΕΟ 3:

Ο κ. Κασόλας σχολιάζει, Συνεδρίαση ΔΣ του φοδσα στις 11-8-2020 μέρος 3 .
Στο 0:30 δε τηρούνται οι όροι της προγραματικης σύμβασης μεταξύ δήμου Λευκάδος και δήμου Ακτιου ΒΟΝΙΤΣΑΣ , δικαστική εμπλοκή του εργοστάσιου , οι δημότες θα γνωρίζουν ότι υπεύθυνος για την μεταφορά των σκουπιδιών Λευκάδας στο Χυτα παλαιρου είναι ο Γιωργος Αποστολακης .
Στο 04:00 πλάτες στο δήμο Λευκάδας για την χαμηλότερη τιμή διάθεσης σκουπιδιών στο Χυτα παλαιρου .
Στο 10:00 προσωπικές επιθέσεις του < πτυχιούχου δημάρχου ΒΟΝΙΤΣΑΣ ...ενώ έχει χάσει την ψυχραιμία του και έχει κάποιο θέμα ...

6 σχόλια:

  1. Αυτή είναι σωστή αντιπολίτευση να μαθαίνουν οι δημότες τι γίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις 14 Ιουλίου έχει λήξει η σύμβαση για τη μεταφορά των σκουπιδιών από τη Λευκάδα. Η μεταφορά συνεχίζεται κανονικά. Αυτό είναι παράνομο. Η αναβολή για λήψη απόφασης ουσιαστικά εξυπηρετεί τη Λευκάδα. Αποστολάκης και Τσακάλης λειτουργούν ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Λευκάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίει το xiromeronews επειδή ο Δήμαρχος Αποστολάκης Λευκάδας; , ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας; Τσακάλης και η δημοτική τους ομάδα θέλουν να φέρουν τα σκουπίδια από Λευκάδα και Μεγανήσι στη Ζαβέρδα. Ζαβερδιανοί ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τους βάζετε συνέχεια στο internet να γίνονται ρεζίλι. Ο Ζαβερτιανός δεν μιλάει; Ο άλλος επιβεβαίωσε το παρατσούκλι του. Για τα σκουπίδια μιλάγανε, αυτός πέταγε τη μπάλα στην εξέδρα. Πολύ το χαρτί ρεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώσε πόνο Σακια, πως τον γλεντάς έτσι τον Αποστολακη ; Τελευταίες του ώρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά βρε βίτσα δεν ντρέπεσαι καθόλου τι είναι αυτά που λες στο συμβούλιο της παλαίρου ότι φταίει ο αχείμαστος ντροπή σου αντί να θυμηθείς τι ψήφισε η παράταξη του αδερφού σου τότε και τι έγινε στο Μεσολόγγι με το σύντροφό νομάρχη λες και ψεματάκια τόσες και τόσες κωλοτούμπες έχεις κάνει αυτό θα σε πείραζε λέω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο