Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού ο 1ος κολυμβητικός διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπιλενόρδου) - Φάρος Μύτικα», αλλά θα γίνει του χρόνου και θα καθιερωθεί.



Μία από τις αναβληθείσες λόγω κορονοϊού αθλητικές εκδηλώσεις του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου»,  ήταν και ο 1ος κολυμβητικός διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπιλενόρδου) - Φάρος Μύτικα», απόστασης 1587 μέτρων....
Μία εξαιρετική ιδέα, που για πολλά χρόνια ήταν σε συζήτηση και φέτος θα υλοποιούταν στις 25 Αυγούστου, μιας και όλες οι λεπτομέρειες αυτής της απαιτητικής εκδήλωσης είχαν ρυθμιστεί με προσοχή από την οργανωτική επιτροπή, με την καθοδήγηση και τις οδηγίες έμπειρων περί του αντικειμένου, σαν την φίλη Χριστίνα Νικολάου (Christina Tri for Autism) και τον Αντώνη Χρήστου από τον Ναυτικό Όμιλο Πρέβεζας.
Αναμενόταν πολύ μεγάλη συμμετοχή, με εκδήλωση ενδιαφέροντος φτασμένων αθλητών στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας και συνεχείς ερωτήσεις αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Δυστυχώς για φέτος δεν θα το ζήσουμε, αλλά του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, αυτή η εκδήλωση θα γίνει σίγουρα και θα καθιερωθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός του τόπου μας.
Δείτε πάλι την προαναγγελία της διοργάνωσης στις 24 Ιουλίου, με φωτογραφίες και βίντεο από το κολυμβητικό διάπλου της συγκεκριμένης διαδρομής που έγινε στις 09:00 π.μ., από την φίλη κολυμβήτρια ανοικτής θαλάσσης κα Χριστίνα Νικολάου (Christina Tri for Autism).
Η τοποθεσία έναρξης του αγώνα, ο Μύλος στο Κάστρο Καλάμου (Μπιλενόρδου) και ο τερματισμός στο πανέμορφο σημείο του Φάρου του Μύτικα, είναι μοναδικά.
Για την απαράμιλλη ομορφιά του Ιονίου Πελάγους δεν χρειάζονται συστάσεις, ειδικά το πρωί.
































































mytikaspress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο