Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Αν βγει ο Παπαχριστόπουλος βουλευτής, θα προσφύγω στο εκλογοδικείο

Το θρίλερ για την εκλογή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών και η μάχη που γίνεται ανάμεσα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο για το ποιος τελικά θα ανακηρυχθεί βουλευτής, αφού τους χωρίζουν μερικές ψήφοι, συνεχίζεται.

Σήμερα, ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο σε όλα τα εκλογικά τμήματα του δυτικού τομέα της Β Αθηνών αφού υπήρχαν βρεγμένες κούτες με ψηφοδέλτια.
Μιλώντας στο newsit.gr ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πιστεύει ότι είναι ο βέβαιος νικητής καθώς εξήγησε ότι: «Στο 374ο εκλογικό τμήμα του δήμου Περιστερίου ένας δικαστικός αντιπρόσωπος στα πρακτικά είχε μονογράψει 36 σταυρούς του με το όνομά μου αλλά κατά την μεταφορά του στο σύνολο των ψήφων έγραψε 21 σταυρούς. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί αυτό υπόψιν και ανακηρυχθεί τα επόμενα 24ωρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος βουλευτής, τότε θα προσφύγω στο εκλογοδικείο».
Πάντως, αυτό που περιμένουμε τώρα για το ποιος τελικά θα πάρει την βουλευτική έδρα θα το μάθουμε μέχρι την Τρίτη 16/07/2019 που θα εκδοθεί ανακοίνωση από το Πρωτοδικείο της Αθήνας που θα επικυρώνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Αθήνα.
 https://www.agriniopress.gr/

6 σχόλια:

  1. Μπα πονεσες Πανο μου? Τους αγροτες που σε βγαζαν τοσα χρονια βολευτη και τους καρφωσες τους ξεχασες? Υπαρχει θεος οπως ακους....ετσι για 6 ψηφους ειναι πιο καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκούραση σου λιγο πανο μου..., δε χορτασες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε εκει που εισαι σε βαρεθήκαμε τοσα χρόνια...και ο αλλος ο Παπαχριστόπουλος....μην τον χασουμε και αυτον...απώλεια θα είστε και οι δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε μια τέτοια αντιπαράθεση των βουλευτών του ιδίου κόμματος [ ο ενας προερχόμενος απο το ΠΑΣΟΚ κι ο άλλος απο τους ΑΝΕΛ ], το πλεονέκτημα της αριστεράς που τόσο πολύ επαγγέλλονται που πάει ; το κόμμα γιατί δεν επεμβαίνει και να πει , τέρμα οι ενστάσεις εφόσον το Πρωτοδικείο επιδίκασε την έδρα στον Παπαχριστόπουλο ; τελικά όλοι τα ίδια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε γίνεται να χάσουν και οι δύο λέω εγώ τους βαρεθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε ότι όλα γίνονται για το 10.000 /μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο