Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΑΣΤΑΚΟΣ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνέλευση της Δημοτικής παράταξης του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα»

            Πραγματοποιήθηκε χθες στον Αστακό, Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 08:30 μ.μ., η 1η Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης «Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», όπου συμμετείχαν υποψήφιοι του Γενικού Ψηφοδελτίου, των Τοπικών Ψηφοδελτίων που έδωσαν στήριξη και επίσης φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, που ήταν πολύ κοντά σε όλη αυτή την προσπάθεια ώστε να γίνει η πολιτική αλλαγή στον Δήμο Ξηρομέρου.
         Έτσι λοιπόν είχαμε έμπρακτη την τήρηση της δέσμευσης ότι, η νέα δημοτική αρχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα φροντίζει μέσω των Γενικών Συνελεύσεων της παράταξης, να ακούει γνώμες, προτάσεις, κριτική ακόμα και επισημάνσεις πιθανώς λάθος επιλογών................



           Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή σίγουρα είναι αυτή που διοικεί και αποφασίζει, αλλά το μοντέλο που ζήσαμε, του Δημάρχου παντογνώστη που τα ξέρει όλα και τα κάνει όλα, έχει τελειώσει. Οφείλεις να ακούς και τους πολίτες σε όλη την διάρκεια της θητείας σου και όχι να τους θυμάσαι υποκριτικά μόλις πλησιάζουν οι εκλογές. Αυτή η δημοτική αρχή λοιπόν δείχνει να πιστεύει στους πολίτες και στην λογοδοσία.

           Στην Γενική Συνέλευση υπήρχε μεγάλη συμμετοχή και πραγματοποιήθηκε μία πολύ γόνιμη συζήτηση, όπου ελεύθερα οι συμμετέχοντες πήραν τον λόγο.
            Ο νέος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, εκτός από την αρχική του πλήρη εισήγηση, όπου ανέλυσε τα προβλήματα που υπάρχουν και παρουσίασε την στρατηγική του και το όραμα του για την καθημερινότητα του Δήμου, αλλά και για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχουμε ανάγκη, συμμετείχε στην διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, σε κάθε θέμα που θέτονταν από τους ομιλητές που είχαν τον λόγο.

Θέματα που συζητήθηκαν και τέθηκαν από τους ομιλητές ήταν:
-Εκτίμηση οικονομικής κατάστασης του Δήμου, έλεγχος των οικονομικών.
-Σωστή εσωτερική λειτουργία του Δήμου.
-Καύσιμα (δεν υπάρχει διαγωνισμός, τα χρήματα από τους κωδικούς για καύσιμα έχουν τελειώσει).
-Ύδρευση, παράνομες παροχές (άμεση αντιμετώπιση ζημιών και μέσομακροπρόθεσμη αντιμετώπιση - ελλειμματικό ταμείο - έλλειψη προμηθειών - αποθήκης - αντλιοστάσια ενέργεια).
-Βιολογικός Αστακού (ο ένας αγωγός είναι χαμένος, ενώ παράλληλα οι άλλοι 2 είναι με τεράστια προβλήματα).
-Κτηματολόγιο (λήγει η προθεσμία, ο Δήμος δεν κάνει Ε9 από το 2011).
-Διαχείριση απορριμμάτων (η σύμβαση λήγει τέλος Νοεμβρίου, δεν έχει γίνει τίποτα για ανακύκλωση).
-Ηλεκτροφωτισμός (δεν υπάρχουν χρήματα για προμήθεια).
-Νομική υπηρεσία δεν υφίσταται.
-Σχολεία (πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη).
-Δικαστικές αποφάσεις, προφορικές εργασίες, διαταγές πληρωμής.
-Υποστελέχωση τεχνικής υπηρεσίας (δεν τρέχουν μελέτες, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις).
-Προϋπολογισμός (μη είσπραξη ανταποδοτικών τελών - μη ισοσκέλιση Προϋπολογισμού).
-Πόροι χρηματοδότησης (Περιφέρεια - ΠΔΕ - ΕΣΠΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ - ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ).
-Βοθροφόρο Αλυζίας.
-Αγροτική και αστική οδοποιία.
-Τουρισμός.
-Σφαγεία Αστακού.
-Μαρίνες και καταφύγια τουριστικών σκαφών.
-Μελέτες.



22 σχόλια:

  1. Μπαμπίνη Μαχαίρα σκουρτου βασιλόπουλο Στρογγυλοβούνι Καραϊσκάκη στο έλεος της παρανομίας καί του μπαϊπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τι να πω..Κ ξαφνικά μου τηλεφωνούν κ μου λένε πήραμε άλλον στον αβ κ του πουλιού το γάλα. Εγώ με τόσα πτυχία με τόση προϋπηρεσία κ έφαγα πόρτα. Σιχάθηκα πια τα βύσματα κ τον γνωστό του γνωστού. Αλλά βλέπεις εγώ πήγα με το σταυρό στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΠΉΓΕΣ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΎΧΕΙ.
    ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΑΣΤΑΚΟΣ-ΣΚΟΥΡΤΟΥ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ -ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΓΓΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΡΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΠΡΟΤΕΡΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΠΟΛΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ξεχνάς ότι στους Δήμους γίνονται εκλογές κάθε τετραετία
      Δημοκρατία ειχαμε κσι εχουμε Δημοκρατία.

      Διαγραφή
  5. Ο καθένας με τον πόνο του. Πες μας τώρα ότι φταίει ο τριανταφυλλακης για τις προσλήψεις στον ΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε 8.26 διαβάσατε πουθενά να κατηγορώ τον κύριο Τριανταφυλλακη???Σας παρακαλώ να προσέχετε πως μιλάτε κ τι λέτε.αν δεν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε ας σας περνούσε αδιάφορο. Αλλά για να επεμβενετε κάτι ζόρι τραβάτε. Δεν μπορεί κανείς να μου απαγορέψει να εκφέρω τη γνώμη μου εφόσον αυτό είναι δημόσιο site.δεν νομίζω να σας εθιξα προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το θεμα αφορά συνέλευση νεοεκλεγλεντος , η παρέμβαση σας αν σας προσέλαβαν ή όχι στο Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος , είναι άστοχη . Δεν χρειάζεται πτυχία να εργαστείς σε Σούπερ Μάρκετ. Έμμεσα , φυσικά , θείγεις τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο. Αν το διαβάσεις ξανά θα δεις ότι αυτό το νόημα βγαίνει. Αν το διαβάζεις ανάποδα όπως πιθανόν την εφημερίδα , βγάζεις συμπεράσματα που μόνον εσύ καταλαβαίνεις. Εγώ δεν τον ψήφισα τον κ. Τριανταφυλάκη για λόγους καθαρά πολιτικούς. Ανήκει σε άλλον πολιτικό χώρο με αυτόν που ανήκω εγώ. Εσείς τον ψηφίσατε ; Αν , ναί ; τότε δεν κολλάει πουθενά μα πουθενά ο πόνος και ο καημός σας που δεν προσλήφθήκατε με τόοοοσα πτυχία στον ΑΒ Σούπερ Μάρκετ. Αφήστε τον άνθρωπο να προχωρήσει στο έργο του και θα κριθεί κι αυτός στην 4ετία . Κι όταν κάνεις κριτικές κ.10 54 π.μ να ξέρεις ότι θα έχεις και αντίλογο , όσο και να μην σου αρέσει.
      Ν. Κονταξής

      Διαγραφή
    2. Πολλά ανώφελα σχόλια Κύριε.εχω με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ.

      Διαγραφή
    3. Σωστά , με πιό σοβαρά πράγματα ...όπως , να μας πείσετε ότι : για να πιάσεις δουλειά στο Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος χρειάζονται να έχεις,πτυχία !!! Βρε 13 Μνημόνια χρειάζεται ο Ελληνας κι όχι τρία....Δεν πάμε μπροστά με τίποτα !!!

      Διαγραφή
  7. Κόψε παροχές κακοπληρωτων και να βάλεις κεντρικό υδρομετρο στην έξοδο της κάθε γεώτρησης μόνο έτσι θα βρούμε πόσο νερό βγάζει η γεώτρηση και πόσο καταγράφεται στους υδρομετρητες των καταναλωτών στο τέλος κάθε μέτρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι μετρητες υδρευσης ολοι στο δρομο (στο φρεατιο)και με ασφαλεια πανω τους(οπως στον δημο αμφιλοχιας)Αυτο ομως εχει κοστος σε ψηφους....και θελει τολμη...προχωρα δημαρχε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παράνομες παροχές είχε πει και ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ να τις κόψει αλλά νόμιζε πως θα χάσει ψήφους αλλά ούτε και αυτοί δεν πρέπει να τον ψήφισαν....χαχαχα κόψτε τις παράνομες παροχές χτες νέα δημοτική αρχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά το κατόρθωμα.
    αλλού θα φανεί η τόλμη του.
    Ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το νερό δεν το αγγίζει κάνεις έχει κόστος το 76 % θα γίνει 7,6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν πήγα πριν τέσσερα χρόνια στο ιατρείο του κυρίου ματζαρη για να φτιάξω τα δόντια μου πριν αρχίσει μου είπε κοίτα να δεις πως θα πάει μπροστά ο δήμος με αυτά τα χάλια Και αρχίζει να μου δείχνει κάποιες φωτογραφίες με παροχές που δεν είχαν υδρομετρητες Τωρα όμως τι θα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΗ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΥΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε ανωνυμε 9.38μμ αν εχεισ αλλα πραγματα πιο σοβαρα να ασχοληθης καλα θα κανεισ να μας αδιΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΚΕΓΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ το σπίτι σου με διώχνεις???Εγώ στο επίπεδο σας δεν θα πέσω ποτέ.

      Διαγραφή
    2. ναι , καταλάβαμε. Εχεις πτυχία και δεν σε πήραν στο Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος , γιατί φταίει ο Τριανταφυλάκης... βρε τι άλλο θακούσουμε !!!

      Διαγραφή
  15. Αγωγός ΣΥΚΞ Ξηρομέρου άλλη πονεμένη ιστορία εκεί να δούμε τι θα κάνετε που το νερό είναι πόσιμο και άριστης ποιότητος και έχει γίνει όλος τρύπες με παράνομες παροχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Της ποιο πολλές παράνομες παροχές της έχουν οι διοικούντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο