Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Τραγωδία στην Αμφιλοχία με ένα νεκρό σε τροχαίο στην παραλία





              Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧΕ αυτοκινήτων σημειώθηκε στις 11:40 σήμερα το πρωί στην παραλιακή οδό Αν. Στράτου στην Αμφιλοχία. 
     Αυτοκίνητο mini cooper κινούμενο στην Αν. Στράτου εμβόλισε το seat Ibiza που βγήκε κάθετα από την οδό Β. Κωνσταντίνου. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το seat πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκαρφάλωσε στο πεζοδρόμιο λίγα εκατοστά πριν πέσει στη θάλασσα. 
     Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του mini cooper παρόλο που κινούνταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα δεν πρόλαβε να αντιδράσει αφού ο  οδηγός του seat βγήκε στο ένα μέτρο.
          Για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου οδηγού του seat χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με φορείο της Πυροσβεστικής στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας όπου λίγα λεπτά μετά ο 80χρονος κάτοικος Αμφιλοχίας κατέληξε.......







5 σχόλια:

  1. 80 χρονών και οδηγούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 80 χρονών και οδηγούσε ακόμα..... Έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποις πρέπει να απαγορέψει στους παππούδες μετα απο καποια ηλικια να οδηγούν.....αν δεν το κάνει το Κράτος, ας το κάνουν τα παιδιά τους....με τι αναταλακλαστικά και με τι αντιληψη σε αυτη την ηλικια πιάνεις το τιμόνι? οριστε τα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο βασιλοπουλο κ στο καραισκακη να δειτε ποσοι τέτοιοι υπαρχουν..Η Αστυνομία που ειναι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήνουμε τους γονείς μας να οδηγούν στα 80 τους και τα παιδιά μας 10-12 χρονών να οδηγούν ανασφαλιστα μηχανάκια-ερείπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο