Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί οι ομπρέλες στην παραλία Άγιος Γεώργιος στον ΑΣΤΑΚΟ !!

           Το μπλογκ (blog) dragamesto απέστειλε φωτογραφικό υλικό από την παραλία  Άγιος Γεώργιος στον Αστακό, όπου μαρτυρά την αδιαφορία των υπευθύνων αφού ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί οι ομπρέλες για να μπορούν οι λουόμενοι να απολαμβάνουν με άνεση και προστασία την παραμονή τους στη θάλασσα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Συγκεκριμένα γράφει: Χωρίς ομπρέλες η Παραλία Άγιος Γεώργιος μέσα Ιουλίου και ακόμα δεν εχουν τοποθετηθεί. Την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδεται στον κύριο Τριανταφυλλάκη, μέχρι τότε όμως πρέπει να κάνετε την δουλειά σας κύριε Γαλούνη....









8 σχόλια:

  1. Είμαι απαραίτητο να μπουν και κει ομπρέλες;
    Απ ότι είδα έχει στην πλαζ στον αστακό Κ ομπρέλες και ξαπλώστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΞΑΝΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΥΌΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ομπρελες χρειαζονται, παει κι εκει κοσμος για μπανιο και ναι ειναι πιο καθαρα γιατι μονο στην πλαζ ?? Για να δουλευουν οι καφετεριες ?? Ελλεος θα μας πειτε που θα παμε για μπανιο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ακόμα και στον που θα κάνει ο κόσμος μπάνιο, χειραγώγηση ?

      Διαγραφή
  4. Δεν τισ βαζει ο γαλουνηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ.ΜΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11,22 θα έρθει καιρός που θα πληρώνεται και εισιτήριο απο τους λουομενους για να κάνουν ένα μπάνιο στη γαλάζια θάλασσα και παραλίες.
    να το θυμάσαι 9/7/2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο 12"08" πολύ σωστα γράφει για την παιδική χαρά. Τους εκραξε ο κόσμος στα σάιτ και ευτυχώς την έκλεισαν για να μην τσακιστεί και αλλο παιδακι.Όμως αυτοί δεν την έκλεισαν για να την επισκευάσουν αλλα όπως έβαλαν λουκέτο σε όλα μέχρι να παραδώσουν, έτσι έβαλαν λουκέτο δια παντός και στην παιδική χαρά. Ντροπή σας ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο