Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας, λόγω μη απαρτίας

Αναδημοσιεύουμε απο το μπλογκ (blog) KATOYNA NEWS:

Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας

         Δυο - τρεις φορές από ότι μαθαίνουμε από πληροφορίες του katouna News το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μέριμνας δεν μπορεί να συνεδριάσει μιας και δεν έχει απαρτία τον τελευταίο μήνα.
        Από την άλλη μεριά όμως χωρίς καμία απόφαση ανακοινώνονται μερικές εκδηλώσεις του Καλοκαριού αν και είναι ιδιωτικές οι περισσότερες όπως δεν προχωρούν και πολλά πράγματα που έχουν μείνει πίσω. 
       Τους λόγους που δεν συγκεντρώνει απαρτία το Δ.Σ. δεν τους ξέρουμε. 
      Η τελευταία προσπάθεια σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου ήταν την Παρασκευή 12/7/2019 το οποίο ακυρώθηκε. 

             -Ένας μέλος του Δ.Σ. ο Αντιδήμαρχος Φραδέλος Κώστας πάντως, την ώρα που είχε Δ.Σ. βρισκόταν σε γνωστή ταβέρνα της Βόνιτσας, με τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη και τον Βουλευτή Ν.Δ. Λευκάδας Αθανάσιο Καβαδά. Ο οποίος στην συνέχεια είχε και ιδιαίτερη συζήτηση και με τον Αθανάσιο Κασόλα που ήταν το ίδιο κατάστημα.



22 σχόλια:

  1. Ως μέλος πολιτιστικού συλλόγου διαφωνώ με την χρημστοδότηση των Δήμων και των Περιφερειών .Μονοι τους οι σύλλογοι μέσα από τον εθελοντισμό ,την δωρεά και την συλλογικότητα πρέπει να δημιουργούν πολιτισμό . Μπορεί αυτό να ειναι παράδοση με κρασί και προβατίνα , μπορεί να είναι μοντέρνος ή παραδοσιακός χορός ,μπορεί να είναι θέατρο ή παρουσίαση δρώμενου και βιβλίων. Μπορεί φυσικά και οπερέτα . Ότι και να είναι θα έπρεπε να μην υπήρχε χρηματοδότηση ή να είναι στα πλαίσια του ελάχιστου ........... Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό γιατί οι δωρεές είναι λίγες. Η προσφορά από συμπολίτες μας είναι μικρή και τα χρήματα των συλλογων ελάχιστα . Ο εθελοντισμός και η θέληση των ανθρώπων που απαρτίζουμε τους συλλόγους είναι ζωντανή. Θλουμε να διατηρήσουμε στα Χωριά μας την παράδοση ζωντανή. Δυστυχώς χωρίς την ενίσχυση των Φορέων και των διοικούντων δεν μπορεί να γίνουν και πολλά ......... Είναι απαραίτητη και σε εποχές κρίσης και οικονομιών εποχών , πολύτιμη. Αν μερικοί το βλέπουν αυτό ασόβαρα και με χαλαρότητα τοτε πραγμστικα λυπάμαι που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν . Αυτός ο Φραδέλος είναι αντιδήμαρχος και αντί να παρευρεθεί στο συμβουλιο και να ψηφισει ή να εκφράσει την αντίθεση του για τις πολιτιστικες εκδηλώσεις του Δήμου και της Παλαιρου , έπινε μπύρες και τσίπουρα στην παραλια της Βόνιτσας . Πραγματικά δεν ξέρω αν έχει εκλεγεί αυτή την φορά . Αν όμως έχει ,ας προσέξει ο Δήμαρχος ποιους χρησιμοποιεί για αντιδημάρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπαρση και αλάζονας. κανένας δεν μπορεί να τον κουνήσει. Ο Δήμαρχος δεν μπορεί να τον διώξει απο το κέντρο κοινωνικής μέριμνας, γιατί ο Παντελής ξέρει πολλές βρώμιες, του ίδιου....
    Πως κατάντησε έτσι η Βόνιτσα ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πήγε η ευφράδειά σου Παντελή???? Θυμασαι τι εγραφες για τριαντακονσταντη??? Πού είναι τα παντελόνια σου ωρε??? Οταν του έδιωχνες με τη συμπεριφορά σου όλους απο τη μέριμνα ήταν καλά??? Εχει ο καιρός γυρίσματα - σε λίγο θα κρύβεσαι??? Τώρα έρχονται ελεγκτές???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στο katoyna news, που ξεβρακωσε τον κουραδόμαγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Δ Σ του κέντρου μέριμνας αποτελείται από επτά μέλη άρα η απουσία του φραδέλου δεν έπαιζε κανένα ρόλο για να ακυρωθεί ένα συμβούλιο του κέντρου μέριμνας πρέπει να λείπουν τουλάχιστον τέσσερις σύμβουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λες να έχουμε καμία έκπληξή με Παντελή στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11 ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 4;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου ο φραδελος ηταν με τον δημαρχο και τρωγανε κ πινανε την ιδια ωρα γιατι δεν του λεγε φυγε εχεις κεντρο μεριμνας . Αλλα ηταν το φαγοποτι καλυτερα κ για τους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαχειρίστηκε 5.000.000 ευρώ χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Τώρα ήρθε η ώρα να απολογηθεί για όλα. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης και όχι μόνο θα είναι βαρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΕΛΗ, βγάλε ότι απωθημένο έχεις ακόμη, κι αυτό τον Αύγουστο και δωσε καραγκιόζηδες, γυφτοπανηγύρια, πρατίνες, κοκορέτσια, γιατί σ έναμισυ μήνα θα λήξεις δια παντός. Χλαπάκιασε ότι προλαβαίνεις ακόμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απασφάλισε ο κατουνας και έχουμε να δούμε ωραία ξεβρακώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο φωτογράφος έχασε το μπαγιοκο και τώρα σκούζει.......Οι εποχές πέρασαν ,τον κατάλαβε ο Δήμαρχος και τον έκανε πέρα . Τώρα ο φωτογράφος μονος και ερμος πήρε πάλι την φωτογραφική μηχανή μήπως και τον βάλει σε κουβέντα η ομάδα των σολδστοφερεντιναιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλήθεια η αντιπολίτευση που είναι!!!!!! ...ποσό καιρό έχει να πατήσει στα σύμβουλια !!!!!! Τεράστιες οι ευθύνες του Ευθυμιου. Ο Παντελής δυστυχώ δεν είχε αντιπολίτευση 5 χρόνια . Παραδίδει τωρς και πάει απο έγκυρες πληροφορίες για την θέση του αντιδημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O αυθεντικός ανταποκριτής αυτό το πολιτικό ρετάλι όπως παλιά υπέγραφε ως Νέρωνας ξεφτίλισε τη πολιτική και κάθε κανόνα. Με τη παρέα του ξοδέψανε ; 5.000.000 ευρώ. Για όλα και όλοι θα καθίσουν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε λίγο καιρό ο σώζων εαυτόν σωθήτω στο Κέντρο Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποια ειναι η παρεα του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιο μπαγιοκο στο φωτογράφο; -ψεματα λές Βλάκα 15 Ιουλίου 2019 - 8:14 μ.μ. και ψαξε οσο θες δεν εχει κοπεί τίποτα στο όνομα του και είναι πεντακάθαρος. Όχι, δεν είσαστε όλοι ίδιοι. Εσείς μεσα σε 5 χρόνια βρωμίσατε το σύμπαν. Τι να πρωτοθυμηθουμε; Την κουτάλα για εργολάβους, κουνιάδους, γαμπρούς, μαντζανάκηδες, το λίπασμα στο πλαστικό γήπεδο της Παλαίρου, τον φωτισμό σε εκδήλωση που έγινε στις 11:00 το πρωί και άλλα πολλά. Απλά ο κόσμος παρασύρθηκε για μια ακόμα φορά από την ανέχεια και την δυστυχία. Ρε φιλε, αφου κάνεις και τον έξυπνο και φαίνεται ότι ξέρεις, πες μας να μάθουμε και μεις ποιοί τελικά ταίστηκαν απο την κουτάλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπαγιόκο το μοιράζεται με το συνεταίρο από το δρυμό σιγά μη δώσει στο φωτογράφο κορόιδο είναι

      Διαγραφή
  18. Μέσα στην ατυχία μας ως τόπος, είμαστε πολύ τυχεροί που δεν κυβέρνησε πολλά χρόνια ο Παντελής τη Βόνιτσα, γιατί δεν θα είχε μείνει όρθιο ούτε το Κάστρο. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Πανάγιω, ο Σπέκας, ο Μπάλιος, η Αθηνά από Κατούνα κλπ χωρίς τις υπογραφές των οποίων δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε. Σε λίγο έρχονται κλήσεις για απολογίες. Τότε θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου κάποιο λάθος κάνεις πρώτος βγήκε ο τόφαλος τώρα όσον αφορά τον Παντελή οποιοσδήποτε διαχειρίζονταν ένα εκατομμύριο το χρόνο σίγουρα θα έβγαινε σύμβουλος

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο