Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Γεράσιμος Μαλούσης‎ δικαστικός αντιπρόσωπος στα Βλυζιανά Ξηρομέρου: Ευχαριστεί για τη θερμή φιλοξενία και συνεργασία!!

          Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της 7ης Ιουλίου 2019 στα Βλυζιανά Ξηρομέρου, ο δικαστικός αντιπρόσωπος‎ Γεράσιμος Μαλούσης, ευχαριστεί: 

          Την Κυριακή 7-7-2019 βρέθηκα ως δικαστικός αντιπρόσωπος στα Βλυζιανά Ξηρομέρου για την διενέργεια και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών. 
      Μέσα απο το σάιτ Ξηρόμερο νέα θέλω να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Δημήτρη Ζαρκαδούλα, φίλους, γνωστούς, όλες και όλους τους κατοίκους του χωριού, για την άψογη φιλοξενία, όπως επίσης τους εκπροσώπους των κομμάτων και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την άψογη συνεργασία. 
        Μέχρι τώρα πήρα μέρος ως δικαστικός αντιπρόσωπος και παλιότερα σε εκλογές. Τέτοια φιλοξενία και συνεργασία πρώτη φορά συνάντησα. 

Σας ευχαριστώ πολύ απο καρδιάς. 

Με εκτίμηση Γεράσιμος Μαλούσης.......



οι ΦΩΤΟ προέρχονται από: vlyziana news



12 σχόλια:

  1. Ωραίος ο Μάκης δικαστικός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεράσιμε συγχαρητήρια για όλα όσα έχεις πετύχει και καταφέρει μέχρι τώρα.Είσαι ήδη Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, οι συνάδελφοί σου στα δικαστικά μεγαρα Αγρίνιο,Λευκάδα και Μεσολογγίου σο έστειλαν ψηλά την υποψηφιότητά σου για το δικαστικό συμβούλιο.Έχεις μια όμορφη οικογένεια.Είσαι άνθρωπος ντομπρος με ήθος και εμπιστοσύνη.Είσαι φίλος μου χρόνια και επειδή σε ξέρω πιστεύω ότι θα πετύχεις ακόμα περισσότερα στο μέλλον.Και όπως αποδεικνύεις ξέρεις να αναγνωρίζεις και να εκτιμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Γεράσιμε ένα μόνο ξέρω.Έχεις βοηθήσει αρκετό κόσμο, χωρίς να το διατυμπανιζεις, μεταξύ των οποίων και εμένα και σου χρωστάω μεγάλη χάρη.Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει είσαι φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι η καλύτερη επιλογή για να βάλεις υποψήφιος για Πρόεδρος στο χωριό μας γιατί όλοι αυτοί που είχαν την προεδρία, πλην πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έκαναν απολύτως τίποτα.Μόνο την πάρτη τους κοίταξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο όπου και να κατάγεται εγώ ένα μόνο ξέρω.Ότι οι Εισαγγελείς τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και αυτό το είδα με τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μάκης είναι άνθρωπος με ήθος, φιλότιμο και μπέσα.Μια συγχωριανή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όμορφο και καλό παιδί είσαι Γεράσιμς.Μια φίλη σου από Αστακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τα πιο ξεχωριστά παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Αστακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσα χρόνια τον ξέρω είναι πάντα σοβαρός και αξιόπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω πολλά χρόνια να πάω να ψηφίσω στο Καραϊσκάκη.Αν ο φίλος Γεράσιμος Μαλούσης αποφασίσει να κατέβει υποψήφιος για Πρόεδρος στο χωριό εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε μαζί του γιατί είναι ο μόνος που αξίζει για Πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο