Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Νέος βουλευτής Αιτωλοακαρναίας εξελέγη με το ΚΚΕ ο Νίκος Παπαναστάσης, απο τον Μύτικα

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

  Ο Μυτικιώτης Νίκος Παπαναστάσης στην ελληνική Βουλή. Συγχαρητήρια Νίκο.

  Με την ενσωμάτωση στην Επικράτεια στο 99,85% και στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο 99,83%, αυτή την στιγμή το Υπουργείο Εσωτερικών, δίνει το ΚΚΕ να εκλέγει Βουλευτή στην Αιτ/νία τον Μυτικιώτη Νίκο Παπαναστάση. Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
       Ο κ. Νίκος Παπαναστάσης είναι προβεβλημένο στέλεχος του ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, με πλούσια αρθρογραφία και παρεμβάσεις, τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά και στα Πανελλαδικά και Τοπικά τηλεοπτικά κανάλια....



    Οι παρεμβάσεις του αφορούν σε ειδικά θέματα που άπτονται στον στρατιωτικό τομέα, όσο και σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
        Έκανε καριέρα στον Ελληνικό Στρατό ως αξιωματικός και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.
     Είναι μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων-Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Νίκο και του ευχόμαστε καλή, γόνιμη και παραγωγική θητεία στο ελληνικό Κοινοβούλιο, προς όφελος των πολιτών.



6 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που πήρε την έδρα το τιμημένο ΚΚΕ.Ο Μύτικας όμως δεν τον τίμησε τον Νίκο, δυστυχώς.Το ΚΚΕ όμως θα μπει μπροστά και πάλι γιατί τώρα έρχονται τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΆ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ; ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έκανε λέει; Δεν τίμησε ο Μύτικας το Νίκο; Ποιος ελεεινός το γράφει αυτό; Ποιος άθλιος; Τι γίνεται; Μαζευτηκατε στο ΚΚΕ και πάλι δεν σας βγαίνουν οι ψήφοι; Πάλι διαρροές στο ΚΚΕ του Μύτικα; Την προηγούμενη η τετρας του Πειραιά και κάποιοι άλλοι λεβέντες συν αυτώ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, το ξέρουν και οι πέτρες. Τώρα, πόσοι σας λείπουν; Ψήφισα το Νίκο και εγώ και η οικογένεια μου και δεξιός φίλος ο οποίος έμαθε για την υποψηφιότητα από μένα μόλις έφτασε από Αθήνα και για τους λόγους του βουρκωσε και μου είπε ότι θα ψηφίσω Νίκο και όχι ΝΔ (δεν ξέρω το λόγο που βουρκωσε). Λοιπόν, μαζευτείτε με αυτά τα σχόλια και ανασκουμπωθειτε. Δεν αυξάνονται τα ποσοστά σας όταν ο πυρήνας σας ψηφίζει αλλού. Αυτοί που βγαίνουν δεξιά και αριστερά και λένε ότι είναι κκεδες δηλαδή. Και άλλοι πασοκτζηδες με προέλευση από το ΚΚΕ, εκτός μετρήματος, ψήφισαν το Νίκο. Εγώ τα σταυρωσα. Και ήταν και μονοβολα. Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τις ψήφους του ΚΚΕ στις δημοτικές για το τοπικό του Μύτικα. Χρηστάρα εγώ σε ψήφισα να το ξέρεις. Και όχι μόνο εγώ. Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στο Νίκο. Και που είσαι Νίκο. Όπως λέει και ο ποιητής, μην παρακαλώ σας μη λησμονατε τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νίκος Παπαναστάσης είναι γιος του αειμνήστου αγρονόμου Αθανάσιου Ν. Παπαναστάση που γεννήθηκε στη Ζάβιτσα Ξηρομέρου και αργότερα μετοίκησε στον Μύτικα . Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Παπαναστάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συντροφε συγχαρητηρια. Ο λαος σε ψηφισε γιατι εχεις αυτο που χρειαζονται ολοι οι πολιτικοι κατι αγνωστο στους περισσοτερους κατι που λεγεται μπεσα. Οπου σε ακουσα να μιλας τα λες χυμα και τσουβαλατα συνεχισε ετσι και στη βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο