Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί: Έτοιμος να διεκδικήσει τον δήμο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ο Δικηγόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

       Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" ο Δικηγόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ εξέφρασε την πρόθεση του να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. 
       Ενθουσιασμός και μεγάλα χαμόγελα διαγράφονται στα χείλη όλων και η αισοδοξία ειναι διάχυτη, αφού ο Δημήτρης Μασούρας αποτελεί μια νέα δύναμη, άφθαρτη για το τόπο μας καθώς είναι η πρώτη φορά που ρίχνεται στον εκλογικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης σαν επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας ενεργός πολίτης που κάνει την μεγάλη διαφορά και πραγματικά ικανότατος, επιστήμονας, και επιτυχημένος σε όλους τους τομείς. 
       Άσκησε κριτική στην τωρινή διοίκηση του δήμου τονίζοντας: "Η σημερινή δημοτική αρχή διανύει ήδη τους τελευταίους μήνες της πενταετούς θητείας της, χωρίς να έχει ανταποκριθεί σε μεγάλα στοιχήματα για τον τόπο, αντίθετα με τις παχυλές προεκλογικές της υποσχέσεις. Φαίνεται να σπαταλά πολύ χρόνο και ενέργεια στην επικοινωνιακή της υπερπροβολή, σε μπλόγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  αναγκάζεται όμως κι εκεί να βαφτίσει «έργα» στοιχειώδεις ενέργειες της καθημερινότητας, όπως συντηρήσεις, επισκευές κλπ., αλλά και έργα άλλων (όπως της Περιφέρειας ή του Υπουργείου Υποδομών) ως δικά της. Ας μην θεωρούμε εν έτει 2018 επιτυχία το αυτονόητο". 
Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ"

         Μπορεί να μην έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του  κυρίου Μασούρα Δημήτριου ως υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά πλέον αποτελεί κοινό  μυστικό πως ο επιτυχημένος συντοπίτης μας δικηγόρος θα είναι υποψήφιος. Με δεδομένη λοιπόν την υποψηφιότητα του προχώρησα  σε μία συνέντευξη μαζί του. Θα ήθελα αρχικά να τον ευχαριστήσω για τον χρόνο του και σας παρουσιάζω την συνέντευξη. Μία συνέντευξη η οποία παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και πιστεύω ότι θα δώσει τροφή για σκέψη σε πολλούς και πολλές. 

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Κύριε Μασούρα. Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη που παραχωρείτε στην εφημερίδα μας. Αφορμή για τη συνέντευξη αυτή είναι η έντονη φημολογία ότι θα έχετε μια ενεργή ενασχόληση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.".........



ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Κύριε Φράγκο, εκτός από τις φήμες, υπάρχουν βεβαιότητες και η βεβαιότητα εδώ εντοπίζεται στο γεγονός πως είμαι ένας άνθρωπος με ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο μας. Τους τελευταίους μήνες, όπως είναι φυσικό, έχουν ενταθεί οι σχετικές συζητήσεις και ήδη διαμορφώνεται ένα νέο σκηνικό, για το οποίο σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό που μπορώ να πώ ήδη στην παρούσα φάση, είναι ότι η προσπάθεια που κυοφορείται συναντά εντυπωσιακή ανταπόκριση. Το θέμα ασφαλώς δεν είναι προσωπικό. Το ζητούμενο είναι να προκύψει κάτι νέο, το οποίο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και θα σπάσει το σερί εναλλαγής στη διακυβέρνηση του δήμου, προσώπων που η πολιτική τους ήταν και είναι επί της ουσίας ίδια."

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Είστε ένας νέος και καθόλα επιτυχημένος νομικός και οικογενειάρχης. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται  για ποιον λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την αυτοδιοίκηση και μάλιστα σε μία εποχή όπου η κρατική χρηματοδότηση προς τους Δήμους είναι σχεδόν μηδαμινή. Η κατάσταση αυτή δεν σας προβληματίζει;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Με ξενίζει η ερώτησή σας, όπως διατυπώνεται. Δηλαδή αυτοί που αναρωτιούνται, θεωρούν ότι πρέπει να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση οι αποτυχημένοι; -Η επαγγελματική επιτυχία, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι προσόν, αν όχι προϋπόθεση, για τον ασχολούμενο με την αυτοδιοίκηση. Ένα θετικό δείγμα γραφής στη δουλειά, δείχνει άνθρωπο με ικανότητα και εργατικότητα, που έχουμε ανάγκη. Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν έχουμε μεθοδικότητα, επιμονή και ιεράρχηση προτεραιοτήτων.   
      Η μείωση της κρατικής επιχορήγησης για τους δήμους στα χρόνια της κρίσης είναι αναμφισβήτητη και έχει επηρεάσει σημαντικά όσους στηρίζονταν αποκλειστικά σε αυτή για να λειτουργήσουν. Η τάση αυτή βέβαια έχει αναστραφεί τα τελευταία χρόνια, όπου διαφαίνεται και μια μικρή αύξηση. Μάλιστα, με το πρόγραμμα «Φιλόδημος», που τρέχει παράλληλα, οι δήμοι είχαν στη διάθεσή τους 1 δισ. ευρώ, για αγορά εξοπλισμού και διάφορα έργα, αλλά και για την εξυπηρέτηση οφειλών από δικαστικές αποφάσεις (που αλλιώς θα πληρώνονταν από την τακτική επιχορήγηση εις βάρος άλλων έργων).  
       Όμως, το κυριότερο δεν είναι αυτό. Δείτε την αντίφαση: όσοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος, την ίδια στιγμή δεν κάνουν τίποτε για την αύξηση των εσόδων του δήμου από άλλες πηγές. Εδώ φυσικά μιλώ για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, για την οποία δεν έχει γίνει τίποτε, αλλά και για τη βελτίωση της εισπραξιμότητας των εσόδων. Για τον τομέα των δαπανών, ας μην μιλήσουμε καλύτερα, διότι θα χρειαζόμασταν ολόκληρο το φύλλο της εφημερίδας σας.  
      Ζητούμενο δεν είναι η μιζέρια, αλλά η εξεύρεση σύγχρονων και αποτελεσματικών λύσεων, οι οποίες υπάρχουν, αρκεί κάποιος να θέλει και να μπορεί. Έτσι λοιπόν, σε μια εποχή οικονομικής στενότητας για όλους, ζητούμενο είναι η διαφάνεια, η νοικοκυροσύνη και η βελτίωση της σχέσης κόστους/ωφέλους για την κοινωνία. "

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Πως κρίνετε το έργο της Δημοτικής Αρχής του κ. Αποστολάκη. Πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει και άλλα πράγματα; Πιστεύετε ότι έχουν χαθεί ευκαιρίες για τον Δήμο μας σε ότι αφορά έργα υποδομών και καλυτέρευσης της ζωής των συμπολιτών μας;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: σημερινή δημοτική αρχή διανύει ήδη τους τελευταίους μήνες της πενταετούς θητείας της, χωρίς να έχει ανταποκριθεί σε μεγάλα στοιχήματα για τον τόπο, αντίθετα με τις παχυλές προεκλογικές της υποσχέσεις. Φαίνεται να σπαταλά πολύ χρόνο και ενέργεια στην επικοινωνιακή της υπερπροβολή, σε μπλόγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζεται όμως κι εκεί να βαφτίσει «έργα» στοιχειώδεις ενέργειες της καθημερινότητας, όπως συντηρήσεις, επισκευές κλπ., αλλά και έργα άλλων (όπως της Περιφέρειας ή του Υπουργείου Υποδομών) ως δικά της. Ας μην θεωρούμε εν έτει 2018 επιτυχία το αυτονόητο. 
         Δείτε κύριε Φράγκο πως αναπτύσσονται γειτονικές περιοχές, σε σχέση με τη δική μας και πώς η απόστασή μας αντί να μικραίνει, μεγαλώνει, παρ’ όλο που ο τόπος μας σε τίποτε δεν υστερεί, καθώς και φυσικές ομορφιές έχουμε και πολλά μνημεία, ενώ σημαντικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, που θα μπορούσαν να φέρουν δουλειές κι ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους παραμένουν αναξιοποίητες. 
      Το ζητούμενο δεν είναι να κάνουμε μια απλή καταγραφή των προβλημάτων του παρόντος, αλλά να συνδιαμορφώσουμε ένα σχέδιο για το που θέλουμε να βρισκόμαστε, ως δήμος, σε μερικά χρόνια από σήμερα. 
      Ως προς το τί θα μπορούσε να γίνει, εντελώς ενδεικτικά θ’ αναφέρω:
       Στον τουρισμό, το μόνο που έχουμε δεί, είναι φωτογραφίες από τις ομορφιές του τόπου, χωρίς οργανωμένο σχέδιο, ούτε για την προβολή, ούτε για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος. Η μαρίνα Παλαίρου βρίσκεται ακόμη στα χαρτιά. Δεν φτάνει να λέμε ότι το βορειοδυτικό άκρο του νομού μπορεί να γίνει η ναυαρχίδα του τουρισμού, πρέπει να στηρίζουμε με πράξεις αυτήν την πραγματικότητα, για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. 
        Οι επαγγελματίες του δήμου μας δεν βρίσκουν καμία βοήθεια, παρά μόνο το «παραδοσιακό» χτύπημα στην πλάτη. Με αυτό θα πάμε μπροστά; Οι ψαράδες του Αμβρακικού τί βοήθεια είχαν για την παράνομη αλιεία της γαρίδας, που θα μπορούσε να έχει και μια υπεραξία για τον τόπο ως επώνυμο προϊόν; Ποιοι αγρότες βρήκαν στήριξη στην προώθηση των προϊόντων τους; Πρόσφατα έγινε ένα θετικό βήμα, με τη γιορτή ελιάς στο Δρυμό και αυτό μεμονωμένο και χωρίς καμία λογική εξωστρεφή. Το ζητούμενο σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν είναι να μάθουμε εμείς τον τόπο μας, είναι να μας μάθουν αυτοί που δεν μας ξέρουν. Το χαλίκι στους αγροτικούς δρόμους με κριτήρια ψηφοθηρικά δεν μπορεί να είναι η βασική πτυχή μιας τέτοιας πολιτικής. 
       Επί δύο δημοτικές θητείες δεν έχουμε κατορθώσει να έχουμε μια λειτουργική ιστοσελίδα του Δήμου, που θα ήταν χρήσιμη για την εξυπηρέτηση του πολίτη, ιδίως των ετεροδημοτών και των επισκεπτών, αλλά και για την προβολή του τόπου. 
        Τα λουτρά Τρύφου, στην εποχή που γίνεται διαρκώς λόγος για τον ιαματικό τουρισμό, μένουν ρημαγμένα και τους τελευταίους μήνες δεν έχουν καν οδική πρόσβαση. Τα σφαγεία της Κατούνας παραμένουν κλειστά. 
    Κανένας μεγάλος στόχος δεν υλοποιήθηκε. Αυτό που πραγματικά με ανησυχεί είναι ότι για τις προκλήσεις του μέλλοντος δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα όραμα. 
       Για να μην είμαστε μηδενιστές, θα πρέπει να πούμε πως έχουν τεθεί σε κίνηση ορισμένα έργα, μετά από καθυστερήσεις και λάθη συνήθως και σε κάθε περίπτωση χωρίς συνεκτική λογική και αναπτυξιακό σχεδιασμό. Είναι όμως ξεκάθαρο πλέον ότι ο Δήμος μας υστερεί. Γι’ αυτό ασφαλώς, δεν είναι λύση η ανανέωση της θητείας προσώπων που βρίσκονται στα πράγματα ήδη από τον προηγούμενο… αιώνα, ούτε η επιστροφή στο επίσης αποτυχημένο παρελθόν, αλλά η ανάδειξη νέων δυνάμεων, που θα μπορέσουν, με μεράκι και όραμα, να δώσουν μια πραγματική ώθηση στην περιοχή μας. Οι παλιοί πολιτικοί προσέφεραν ό,τι μπορούσαν, δεν είναι όμως ισόβιοι. Το μέλλον δεν τους ανήκει."

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συνήθως δεν υπάρχουν  "κομματικά" ας το πούμε καλούπια. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα κατεβείτε σε αυτές τις εκλογές με την στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Κατά πόσο ισχύει αυτό;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Η ερώτησή σας στηρίζεται σε εσφαλμένη βάση κατά την άποψή μου, αφού θεωρώ πως κομματικά καπέλα δεν ταιριάζουν στο κεφάλαιο της αυτοδιοίκησης, ιδίως σε κοινωνίες όπως η δική μας. Η συλλογική προσπάθεια που γίνεται, για την οποία σας μίλησα πριν, συγκροτείται ήδη από έναν πυρήνα ανθρώπων που καλύπτουν όλο το φάσμα των ιδεολογικών αποχρώσεων, υπό την αυτονόητη βέβαια επισήμανση της συμφωνίας σε ένα ορισμένο πλαίσιο. Ταυτόχρονα, θα ήθελα και από το βήμα που μου δίνετε, ν’ απευθύνω κάλεσμα συμπόρευσης σε κάθε συμπολίτη, ο οποίος διακατέχεται από ανάλογη με μας αγωνία για την πορεία και το μέλλον του τόπου. Ανεξαρτήτως λοιπόν πολιτικού προσανατολισμού, που όλοι μας έχουμε και δεν είναι και ανάγκη ν’ αλλάξουμε, αφού τα προβλήματα είναι κοινά, οι παρέες και οι συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών απόψεων, όταν ξεκινούν από μια αφετηρία καθαρή και ξάστερη, αποτελούν έναυσμα για δημιουργία. Το ζητούμενο όμως είναι η έλλειψη εξαρτήσεων, τις οποίες σε μεγάλο βαθμό έχουν ακριβώς αυτοί που παριστάνουν τους ανεξάρτητους. 
     Πιστεύω απόλυτα κύριε Φράγκο, ότι οι εκλογές δεν θα κριθούν στις κομματικές προτιμήσεις των υποψηφίων ή σε όποια άλλη ομαδοποίηση βγαλμένη από το παρελθόν. Το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι αν θέλουμε δήμαρχο νεοδημοκράτη, συριζαίο, πασοκτζή, αλλά με ποιους ανθρώπους και ποιες πολιτικές θα φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Προσωπικά, είμαι απολύτως αισιόδοξος γι’ αυτό, βλέποντας νέους και καταξιωμένους ανθρώπους να μπαίνουν μπροστά με έναν τέτοιο στόχο."

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Να σας ευχηθώ λοιπόν καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια, ελπίζω όμως να μας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε μέχρι τις εκλογές του Μαΐου."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Κι εγώ σας ευχαριστώ, ελπίζοντας η συζήτησή μας ν’ αποτελέσει έναυσμα για γόνιμο διάλογο.

Η συνέντευξη πρωτοδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ στις 26.9.2018. (Φύλλο ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
Ευχαριστούμε πολύ τον εκδότη της εφημερίδας κ. Φράγκο Σπύρο, για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης.


36 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έργα που δημοπρατουνται δεν τα βλέπετε κύριοι? Δυστυχώς κύριοι η μαρίνα της Παλαίρου ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια παράνομη, που σημαινει οτι δεν επιτρεποταν να βάλεις μια πετρουλα. Τώρα πριν λίγες μερες νομιμοποιήθηκε και θα προχωρήσουν τα έργα στην Πάλαιρο. Όσον αφορά για την παράνομη αλιεία κύριοι, απευθυνθείτε στους τοπικούς βουλευτές και όλου του νομού μας, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ουκ ολίγες φορές για όλα αυτά που συμβαίνουν στον Αμβρακικό κόλπο. Δεν ανταποκρίθηκε κάνεις τους ποτέ, το γιατί μόνο αυτοί το γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη εχουμε βαρεθεί αλλα και θεωρούμε δεδομένα στο δημο μας τα μαυρα τιμολογια τα μαυρα εργα τους μαύρους εργαζόμενους τα μαυρα χρηματα τις μαύρες σακούλες με χρηματα. Αν καταφέρεις να βγάλεις την μαυρίλα απο αυτο τον δημο, θα εχεις καταφέρει πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους φως!!!!Μέσα στο μαύρο τοπίο και κάτι αισιόδοξο. Μέχρι πότε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ότι είχαν να δώσουν, το έδωσαν. Τώρα πλέον δουλεύουν για τους κολλητούς και τον εαυτό τους.Ο Μασουρας και νέος είναι και πετυχημένος επιστήμονας και φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο. Η αποδοχή του είναι υψηλή. Και αν,όπως ακούγεται, στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του με εξίσου πετυχημένα και άφθαρτα πρόσωπα, μάλλον θα κάνει εκλογικό περίπατο. Το πρόβλημα θα είναι να βάλει μια τάξη σ αυτό το χάος της ανοργανωσιας και της ευτελειας. Αλλά αυτό θα ναι δικό του πρόβλημα και των συνεργατών του. Ας κάνει ο κόσμος το καθήκον του και ας τον κρίνουμε μετά απ τα πεπραγμένα του.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντικειμενικά καλη υποψηφιότητα απ' όλες τις απόψεις: Νέος, καλό παιδί, επιτυχημένος επαγγελματίας, μορφωμένος και (ελπίζω) χωρίς συμφέροντα από πίσω. Μακάρι να βγει για να σταματήσει την κατρακύλα του δήμου αλλά οι "καρχαρίες" θα δώσουν σκληρή μάχη. Εδώ στη Ζαβέρδα έχει πέραση, ακόμα είναι νωρίς βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΙΧΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣΜΚΑΙ ΠΩΣ
    ΜΠΡΑΒΟ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    Η ΑΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ
    ΔΕ ΛΕΩ ΠΩς ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΣΟΛΑ ΚΑΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟ ΔΟΣΑΝΕ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΕΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμεις σε αυτον εδω το δημο, ψηφίζουμε χρηματοδότη των επιχειρήσεων μας και Οχι δήμαρχο. Για αυτο ειμαστε τελευταίοι σε ολα και πολλα χρονια πισω απο ολους. Αν ψηφίζαμε για δήμαρχο ο Δημήτρης θα έβγαινε με διαφορα. Θα τα βρουν ολα μπροστα τους τα παιδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι μαζί να κάνουμε τη πολιτική ανατροπή. Βέβαια κάποιοι θα καθίσουν στο σκαμνί να απολογηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρη προχώρα! Το νου σου μόνο σε αυτούς που θα σε στελεχώσουν...όχι φαντάσματα του παρελθόντος, όχι δοκιμασμενους που οτι ειχαν να δώσουν το εδωσαν. Βρες άτομα να μοιράζονται μαζί σου την ίδια αγάπη για τη Βονιτσα και τον τοπο μας γενικότερα και να είστε ολοι μακρυά απο πολιτικές αποχρώσεις. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία για το καλό του τόπου. Ο κόσμος της Βονιτσας θα έχει απαιτήσεις απο σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημήτρης Μασούρας: Έξυπνο άτομο που αγαπάει το τόπο του. Καλή του επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ καλα νεα για τους ψηφοφορους της βονιτσας. προχωρα Δημητρη . εσενα θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.53. Εσυ που τα βλέπεις τα έργα ππυ δημοπρατουνται; στο δημαρχείο που πάς και σου δίνουν πολιτικό σανό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τριτος και ΣΥΡΙΖΑ καλος ειναι . Δεν σπαει το διδυμο Αποστολακη - Φερεντινου. Για αλλη μια φορα θα κοντραριστουν για την Δημαρχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πιστευω οτι ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη!!!Πρεπει ομως ΟΛΟΙ να τον στηριξουμε.....για να μην χαθει κι αυτη η ευκαιρια!!Που ισως ειναι η τελευταια για τον Δημο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτός Ο νεος που μέχρι χθες στήριζε ένθερμα τον ΣΥΡΙΖΑ και φαντάζομαι το κάνει ακόμα,πιστεύω δεν πρεπει να κατέβει σαν υποψήφιος. Φτάνει πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημήτρης Μασούρας -Μια σημαντική προσωπικότητα από τη περιοχή μας. Χωρίς ακρότητες, πάντα σοβαρός και μετρημένος, συναινετικός, και με λαμπρή επιστημονική κατάρτηση. Επιτέλους να διοικήσουν το δήμο μας επιστήμονες, μορφωμένοι, προσωπικότητες και να σταματήσουν να κυριαρχούν οι αμόρφωτοι, οι αποφοιτοι νυχτερινών σχολείων, οι πολιτικοί σαλταδόροι με τους οποίους δεν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης ούτε για τα προφανή και τα αυτονόητα. Καλή του επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια απάντηση:
    Πως είπες πατριώτη: έργα αποστολάκη;;;!.... Αει στο καλό μας κατατρόμαξες!
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλήθεια τι γραμματικές γνώσεις εχει ο Αποστολάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν μάγκες του δημαρχείου!!!! Πάρτε δρόμο!!! Τέρμα οι λωποδύτες, η σαβούρα και τα τσιμπούρια που πινουν το αίμα των δημοτών. Απομενει να δούμε τη μέρα που θα ξεκουμπιστουν.
    Καλό μελετα και Έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παραστάσεις εντυπωσιασμού, και μάλιστα κακοπαιγμένες, χειροκρότημα και πανηγυρισμοί για τα αυτονόητα και πολύ χρήμα να καταληγει χωρίς πώς και γιατί σε συγκεκριμένα πάντα πρόσωπα, αυτη είναι η εικόνα του Δήμου μας χρόνια τωρα.
    Κανενα πρόγραμμα και ανυπαρκτος ο σχεδιασμός δράσεων και εργων, τόσο για την καθημερινότητα των δημοτών όσο και για την ανάδειξη και προώθηση του τόπου.
    Καιρός να πάμε παρακάτω, με νεους ανθρώπους που έχουν και τα προσόντα και την διάθεση να προσφέρουν στον τόπο λύσεις και προοπτική.
    Καλή επιτυχία και καλή δύναμη κ.Μασούρα, θα τη χρειαστείτε για να βαλετε σε τάξη το χάος που επικρατεί από άκρου εις άκρον στον Δήμο μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας περιμένουμε να δούμε το ψηφοδέλτιο. Ο ίδιος είναι αναμφίβολα πολύ καλή υποψηφιότητα αλλά ας κρατήσουμε επιφυλάξεις μέχρι να μάθουμε και τους συνοδοιπόρους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτέλους ένα νεο παιδί, επιστήμονας με κοινωνικές αναφορές και ήπιο δημοκρατικό λόγο. Στηρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτος ειναι ο δήμος μας Αποστολάκης Γιώργος και Παντελής.. Να τους χαιρόμαστε... Ειναι δυνατόν να μας αξίζει τέτοια μοίρα;
    Πόσο ανόητοι είμαστε εμεις οι ψηφοφόροι.. ΚΡΙΜΑ τίποτα άλλο. Ευτυχώς που τα παιδιά μου εφυγαν στο εξωτερικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα σε παραδεχτώ Μασούρα αν προεκλογικά φωνάξεις ότι: Στη φυλακή όλοι, όσοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι!
    Έλεγχος στα πάντα και σε όλους όσοι διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα στο δήμο μας. Έλαβε κάποιος χρήματα για κάποιο σκοπό, πρέπει να ξέρουμε ποιός τα έλαβε, γιατί τα έλαβε, που και πως τα ξόδεψε. Πρέπει να υπάρχουν παραστατικά, έλεγχοι, έλεγχοι στα έργα, φορολογία. Μόνον έτσι θα βρεθούν οι λαδιάρηδες και οι απατεώνες και θα τιμωρηθούν. Μόνον έτσι ο κόσμος θα πιστέψει ότι υπάρχει βούληση να παταχτούν τέτοια φαινόμενα και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Η ανηθικότητα και η διαφθορά πρέπει να εξαλειφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν θα ψηφίσω κάποιον που οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλε τροφιμε του δημαρχειου 3.47 έχεις κουβεντιάσει ποτε με τον Μασουρα για να δεις τις αποψεις του; ή για σένα όποιος δεν είναι με τον αποστολάκη κάνει τζιζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν παει άλλο με την κατάντια των αποστολακαιων, που δεν αντέχονται πια με τίποτα?. Να φύγουν τωρα οι βδέλες?.
    Οσο πλησιαζουν εκλογες θα πεφτουν οι μασκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και εσύ συριζα Θα σαι τι να συζητήσω μαζί του που το παιδί στηρίζει με νύχια και δόντια τον Αλέξη!Αντρικιο είναι να το παραδεχτεί το ήταν και είναι ΣΥΡΙΖΑ και κατεβαίνει με την ταμπελα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mασούρα οι βδέλες που πίνουν το χρήμα και τα τρωκτικά που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα πρέπει να πάνε φυλακή. Αν έχεις τέτοιο σκοπό καλώς. Διαφορετικά κάτσε σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δημητρη σαν μοναδα σιγουρα.εισαι απο τις καλυτερες.επιλογες να ψηφισει κανείς.....επιφυλάσσομαο για αυτούς που θα σε πλαισιώσουν πρώτα και κατα δεύτερον, Συριζα ρε Δημήτρη;;;;;; το κομμα των εθνικων παραμυθαδων βρηκες να έχεις ως υποστηρικτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μου αρέσει η θέση κάποιου(ων) εδώ μέσα ότι ψηφίζει Σύριζα ο υποψήφιος άρα από μακριά και αγαπημένοι.
    Δηλαδή στην περίπτωση του Αποστολάκη που από χαμαλης της Ολυμπιακής που ήταν διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ και ανήλθε στα αξιώματα χάρις στο ΠΑΣΟΚ τι θα πρέπει να κάνουν όσοι τον ψήφισαν η πρόκειται να τον ψηφίσουν ,μήπως να βγουν στην πλατεία (αυτή που ετοιμάζονται να αποτελειώσουν ξανά σε λίγο) και να αυτοφασκελωθούν που τον υποστηρίξαν ή συνεχίζουν να τον στηρίζουν ως ένα εκπρόσωπο του αυτοδιοικητικό τίποτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μαζι σου δημητρη. να ξεβρομισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δευτερος γυρος- ΣΟΛΔΑΤΟΣ-ΜΑΣΟΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δηλαδή ο Κάρυ που οφείλει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ, το πρατήριο που ήταν τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, ο Λάκιας που είναι ΝΔ, ο σοσιαλιστής Σωτήρης, ο ακροδεξιός Νέρωνας, ο Κουνέλης μέλος της συντονιστικής του ΚΙΝΑΛ κλπ είναι ανεξάρτητοι κομματικά; Ο Μασούρας σας πείραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 11.33
      Οχι δεν μας πειραξε ο Μασουρας. Την αξια του την ξερουν ή τουλαχιστον την αντιλαμβανονται ολοι. Το κομμα της αριστερης θολοκουλτουρας που εχει φλομωσει το λαο στο ψεμα και εχει ξεπουλησει τα παντα μας πειραζει. Το.κομμα που.εκανε την κωλοτουμπα.επιστημη, που προδωσε τη Μακεδονια, ξεπουλησε τα παντα. Θες και αλλα;

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο