Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Αντιδημοκρατικός κατήφορος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας!

Αντιδημοκρατικός κατήφορος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

-Αντιδημοκρατικός κατήφορος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας.
-Τη Τρίτη  16 Οκτωβρίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο και σχετικά επίσημα έγγραφα που θα αποδεικνύουν τον παραπάνω ισχυρισμό μας. 

     -Κάποιοι, αγαπητοί αναγνώστες, δεν επιθυμούν να ενημερωθείτε πλήρως και με στοιχεία. Τώρα που καταρρέουν πολιτικά χρησιμοποιούν κάθε μέθοδο για να σταματήσουν την ενημέρωση σας.
   -Πανικόβλητοι μπροστά στη διαμορφούμενη πολιτική συγκυρία προσπαθούν απεγνωσμένα να σταθούν εμπόδιο, με κάθε τρόπο, στο να μην μάθετε, τι ακριβώς έγινε και τι συμβαίνει.
  -Ματαιοπονούν.  Το ποτάμι ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Οι ενημερωμένοι Δημότες ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ θα τους στείλουν στην αντιπολίτευση. 
  -Με οποιοδήποτε προσωπικό μου τίμημα μάθατε πολλά και θα μάθετε πολύ περισσότερα.

Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα  το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........


7 σχόλια:

  1. Βγήκατε πάλι όλοι οι δίκαιοι να κρίνετε αυτούς που κάνουν έργο? Ποιοι είστε τέλος πάντων, δικαστές του Αρείου Πάγου? Κρίνετε, κρίνετε, αλλά στο τέλος θα κριθείτε κι εσείς από Εναν και Μοναδικο που πρέπει να κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10;56 μμ Τι να κάνουμε, ας προσέχατε. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Για ποιο έργο μιλάς; Θα μας πεiς πόσοι πλούτισαν τα τελευταία χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.10 Οταν εχεις στοιχεια παρανομου πλουτισμου γιατι δεν τα δινεις στην Εισαγγελια Διαφθορας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανενας δεν πλούτισε απο τον δημο αν εχεις στοιχεια φερτα πες μας ονοματα. Μονο αντιδήμαρχοι τους μισθούς τους και δημοτικοί σύμβουλοι για πες μας εσυ ποιοι είναι αυτοί που πλούτισαν πες μας τα ονόματα τους χαλάνε ολοι τα λεφτα απο τα σπίτια τους για να βγάλουν το δημο περα ντροπή σας και αίσχος επιτελους. Και όποιος έχει στοιχεια ας τα παει στον εισαγγελεα.αλλοι έπρεπε να πάνε στον εισαγγελεα πριν από αυτούς που είχαν κατασπαράξει τον δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοι είναι πιστούς ονοματησετους ολους θελω κ εγώ πολυ να τους μαθω ποιος ο τζιφριος ο ασπρογερακας ομπαλατσουρας η καρελου η Βαρβάρα πες ποιος.προσπαθειτε να κατηγορειτε αθοους ανθρωπους που εχουν δωσει την ψυχή τους να φτιάξουν δυο πράγματα για τον τόπο τους .αλλα ειναι πολυ κακο πραγμα το να εισαι αχάριστος ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο