Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Πρέβεζα: Συμβατά με την υπόθεση της εξαφανισμένης Αγγελικής τα ευρήματα του ιατροδικαστή

           Άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές σαρώνουν την τάφρο στην οποία βρέθηκε το υπό εξέταση κρανίο προκειμένου να βρουν νέα στοιχεία για την υπόθεση που παραμένει ανοιχτή από το 2010
            Συμβατά με την υπόθεση της εξαφανισμένης από το 2010 Αγγελικής Πεπόνη είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή από το κρανίο που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.........



         Την ίδια ώρα στην τάφρο, κοντά στο Μύτικα, που εντοπίστηκε το κρανίο διεξάγουν επιχείρηση άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και εθελοντές που «σαρώνουν» την περιοχή.
         Παράλληλα στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας έφτασε το δείγμα DNA συγγενή της Αγγελικής προκειμένου να υπάρξει διασταύρωση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.
     
Όπως έχει δηλώσει στο protothema.gr στενό συγγενικό πρόσωπο της Αγγελικής Πεπόνη, η οικογένεια της 26χρονης πιστεύει ότι το κρανίο ανήκει σε αυτήν και πως η νεαρή κοπέλα δολοφονηθηκε από 59χρονο άνδρα, τον οποίο είχαν υποπτευθεί από την πρώτη στιγμή της μυστηριώδους εξαφάνισής της.
        «Πιστεύω ότι η εμφάνιση του κρανίου έχει σχέση με την υπόθεση της Αγγελικής. Οι αστυνομικοί μας ρώτησαν εάν στο παρελθόν είχε πάθει κάποιο τροχαίο, προφανώς στο κρανίο υπάρχει κάποιο τραύμα. Η Αγγελική είχε ένα τροχαίο το 2009 και για αυτό τον λόγο έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση στο νοσοκομείο της Άρτας που είχε νοσηλευτεί για να δοθεί ο φάκελος. Γονείς και αδέρφια έδωσαν dna με σάλιο και περιμένουν όλοι τα αποτελέσματα. 
        Έχουν «χτενίσει» την περιοχή και δεν έχουν βρει κάποιο άλλο οστό πέραν του κρανίου. Ένα ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού που καθάριζε την περιοχή, έπεσε τυχαία η τσάπα τους πάνω στο σημείο που ήταν θαμμένο το κρανίο. Από την αρχή πιστεύαμε πως ήταν δολοφονία και αυτό θα αποδειχθεί. Το κρανίο βρέθηκε ακριβώς ανάμεσα από το σπίτι του ανθρώπου που έχουμε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή και την καντίνα του» είπε το ίδιο συγγενικό πρόσωπο στο protothema.gr
         Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.
     Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο