Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Β’ ΕΛΜΕ: Ψήφισμα συμπαράστασης στην 19χρονη Μαρία που τραυματίστηκε στις 18/9/2018 στο ΑΓΡΙΝΙΟ

Ψήφισμα συμπαράστασης στην 19χρονη Μαρία που τραυματίστηκε στις  18/9/2018

           Το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να εκδόσει ψήφισμα συμπαράστασης στην 19χρονη Μαρία, μαθήτρια από το Αγρίνιο που τραυματίστηκε αναιτιολόγητα στις 18/9/2018 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου..........

 
      Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του  καθενός να διαδηλώνει για τις απόψεις και τις θέσεις του σε δημόσιους  χώρους, χωρίς όμως να παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων, πόσο μάλλον να απειλεί τη σωματική τους ακεραιότητα ή να καταστρέφει περιουσίες. Δεν νοείται έτσι αντιφασιστική διαδήλωση-διαμαρτυρία όταν συνοδεύεται από επεισόδια και ρίψη αντικειμένων και τραυματισμούς πολιτών.
       Το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που προκαλεί σωματικές ή υλικές βλάβες σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας και συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνει η 19χρονη νεαρή συμπολίτισσά μας για την αποκατάσταση της υγείας της.



2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην Β ΕΛΜΕ, για την ανακοίνωση . αν και αυτες οι ανακοινώσεις θα επρεπέ να είναι αυτονοητες, τις βλέπουμε πλέον μόνο επιλεκτικά. Δυστυχώς, όμως ο πρωθυπουργός δέν θα καλέσει την άτυχη κοπέλα να της δηλωσει την συμπάθεια και την στήριξη του! Βλέπετε δεν ανηκε στους κουκουλοφορους που ευκαιρως ακαιρως βανδαλιζουν και απειλούν ζωές και περιουσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ακριβως !!! να συμπηρωσω .. οτι διαδήλωση δεν ειναι να περνεισ καδρονια , πετρες και φωτοβολιδες και να χτυπας οπου και οποιον νανε . αυτο πρεπει να το διαχωρισει το κρατος με νομο ωστε η αστυνομία να συμπεριφερετε διαφορετικα στους ταραξίες και διαφορετικα στους διαδηλωτες . το κοριτσακι ποιος θα το αποζημιωσει ?? διοτι αν το πετυχενε η φωτοβολίδα λιγο ποιο πανω απο το σαγόνι τωρα θα ηταν αλλου ... στην θεση της κοπελας θα μπορουσαμε να ειμασταν ολοι η τα παιδια μας η τα εγγονια μας .. τι δεν καταλαβαινουμε ?? το κρατος εχει ευθηνη να προστατεψει τους πολιτες του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο